Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

                                                                                     '' ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ...

Σε άνοδο οι μετοχές του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη στο χρηματιστήριο της γαλάζιας πολυκατοικίας μετά την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Σέρρες. Ο δήμαρχος κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού στην είσοδο του δημαρχιακού Μεγάρου ¨¨σκόραρε ¨¨ .Καθώς το δώρο του αιφνιδίασε συναισθηματικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια φωτογραφία του σε ηλικία οκτώ ετών με τον Εθνάρχη Καραμανλή.

                                                               ... ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ''

                               

      
Ο κ Μητσοτάκης ήταν πλήρως ενημερωμένος για το έργο του δημάρχου του Εμμανουήλ Παπά Δημήτρη Νοτα. Τον οποίο όχι απλά χαρακτήρισε πετυχημένο ,άλλα τον παρότρυνε να δώσει τεχνογνωσία στους συναδέλφους του για το πως μπορεί ένας δήμος ακόμη και μικρός να πετύχει πολλά πράγματα.

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ο κ. Μηστσοτάκης δεν ηρθε στα Σερρας, ηρθε στο Ν. Σούλι και περασε απο τα Σερρας, αφου δεν επισκεφθηκε κανέναν αιρετό  αρχοντα. Και φυσικά γνωρίζει πολύ καλα τα τεκτενώμενα στο Καραμανλιστάν και το πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι μεταξύ Καραμανλή και του εκλεκτού του, του Δημάρχου Αλέκου Χρυσάφη, ο οποίος τον αιφνιδίασε με την φωτογραφία που του χάρισε , του πρωθυπουργου σε μικρή ηλικία με τον Εθνάρχη Καραμανλή. 

Σε συνδυασμό και με το ''καλωσόρισμα στην γη των Καραμανλήδων'' του Πορφυρογέννητου, ο Πρωθυπουργός απάντησε με τα εύσημα στον Δημήτρη Νότα, με το καρφί ...για το πως μπορεί ένας δήμος ακόμη και μικρός να πετύχει πολλά πράγματα, υποβαθμίζοντας στην ουσία εκλεκτό  του Υπουργου Δήμαρχο Σερρών συνιστώντάς τον εμέσεως πλην σαφώς να λαμβάνει τεχνογνωσία απο τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παπά. 

Λέτε ο Πρωθυπουργός να ''εκλεισε το ματι'' στον Δημήτρη Νοτα για ... κατηφορήσει προς τα Σερρας;


12 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο Νότας με τον Χρυσαφη? Μόνο που τους βαζεις διπλα δίπλα τον υποτιμάς τον Νοτα... Ο Ένας είναι Δήμαρχος με κακαλα και ο άλλος μια ωραιοπαθής άχρηστη μαριονέτα που δεν καταφερε τίποτα σε 4 χρόνια και πήγε πίσω το Δημο αντι για μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουφοτολη ότι και να γράφεις ο Χρυσαφης σε έχει γραμμένο και πολυ το γουσταρουμε οι νεοδημοκρατες,παρτο απόφαση απ όλους θα τρως πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοιότητα Χρυσάφη.
    Το έδωσε την φωτογραφία που του έδωσε ο ίδιος.
    Πόσο πιο γλύφτης, πόσο πιο χαμερπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον Iakxo
    Ποια έργα του Δήμου Σερρών επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός;
    Επειδή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το πρόγραμμά του, σε παρακαλώ ενημέρωσε με.
    Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης σε ποια έργα της τριετίας του συνόδευσε τον Πρωθυπουργό;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπορεί κάποιος από την Συμμαχία να με ενημερώσει.
      Περιμένω

      Διαγραφή
  5. Ο Κουφυτολης κρατούσε τόσα χρόνια το παλτό την Κόλλια στην βουλή, μετά την Ξυνή ως υπουργό , η οποία τώρα έμεινε ορφανή. Τον Χρυσαψη τον έχει για μπρεκφαστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος μπορέσει να πείσει τον Παναγιώτη Καρυπογλου να κατέβει δήμαρχος στις Σέρρες θα κάνει το μεγαλύτερο καλο στον τόπο αυτό από γενέσεως του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ αμάν άλλος σωτήρας μας προέκυψε.Ο καραγκιοζομούρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Προς τον 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14 π.μ.
    Ματαιως περιμενεις αγαπητε μου, στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ εχουν δυο πραγματα ''επιπεδο'' κατα δηλωση της Πουλικίδου και ''διδασκτορικά στην σιωπή'' κατα δήλωση του Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγάπη την έχεις την Πουλικιδου. Έχει την πρωτιά στην Συμμαχία βγήκε πρώτη από το τέλος σε σταυρούς αλλά ξέρει να γλύφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πόσες μεριές ακόμα θα παίρνουν λεφτά κάτι τίποτα σαν την Πουλίδου? Αλήθεια έμεινε κανένας στον συνδιασμό του Κατσαβάκη που δεν έχει τα έχει παρατήσει ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ο Νότας ως δήμαρχος Σερρών μπορεί να κάνει κατι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ