Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κ. ΚΑΡΤΕΡΕ ...(video)

ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΥΣΑΦΗ - ΚΑΡΤΕΡΟΥ
Αυτο που δεν καταλάβε ο Χρυσάφης ειναι οτι το πολύ λιβάνισμα στον Εθναρχη στο τελος καταντάει τοξικό και ανούσιο χώρια που ήταν και άστοχο. Ποιο ειναι το αξιακό συστημα που καθιέρωσε ο Εθναρχης που υπηρετεί σήμερα και ο Πρωθυπουργός ; Ο Εθνάρχης σας έχυσε δάκρυα για την Μακεδονία, τα ανίψια του και ο Πρωθυπουργός κωφεύουν και μανιωδώς νομιμοποιούν την Προδοσία των Πρεσπων του Τσιπρα και του Κοτζια. Τι συμβολισμό αφορά μια φωτογραφία του 8χρονου τότε Μητσοτακη μπροστά στον γερο Καραμανλή;  Οταν στο τιποτε προσαθείς να δωσεις αξια και από το τιποτα να εκφρασεις σημαντικά , τότε καταλήγουμε στην γελειοτητα.

Και δεν έφτανε αυτό κ. Δήμαρχε , σε περίλαβε και ο Συριζαίος Κέκατζης απο την Νιγρίτα και σε λιάνισε και σενα , και την Συμμαχία και τον Πορφυρογέννητο γιατί ειρωνευόμενος και τρολάροντας περιέγραψε την άσχημη εικόνα  του τρόπου  που διοικείς τον Δήμο Σερρών. Μπήκε στα χωράφια σου, σου τάχωσε  και συ κούρνιασες σαν να αποδέχθηκες τα πάντα. Ακόμη και το ότι σε αποκάλεσε Γκρουέζα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή. Πολύ βαρύς ο παραλληλισμός με σημειολογία διότι όλοι γνωρίζουν τον βρώμικο ρόλο του στην ταινία ''Υπάρχει και φιλοτιμο''




Ας θυμηθούμε και τον αξέχαστο Παπαγιαννόπουλο στον ρόλο του Γκρουέζα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ