Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

         ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ  ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΕΔΗΣ


Με αφορμή την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο χθεσινό (14/9/2022) Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη απέδειξε περίτρανα την επιπολαιότητα που την διακρίνει.

Άφησε το ταμείο του Δήμου Σερρών με 5.000 €!

Μοίρασε απλόχερα τα 445.815,35 € που ήρθαν στο Δήμο ως ενίσχυση για κάλυψη του ενεργειακού κόστους σε ΚΕΔΗΣ και ΟΠΑΚΠΑ (421.000 €).  Παρά τις σοβαρές έγγραφες αντιρρήσεις του λογιστηρίου του Δήμου και την αντίθετη και τεκμηριωμένη άποψη σύσσωμης της αντιπολίτευσης ενέκρινε μειοψηφικά και μόνο με τις ψήφους της παράταξής του την αναμόρφωση του προϋπολογισμού (34η) σύνολο 677.331,86 €

Κατά τα άλλα, ακούσαμε και λογιστικές αλχημείες, όταν ο κ. Χρυσάφης υπερασπιζόμενος την τροποποίηση του προϋπολογισμού ισχυρίστηκε ότι  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 150.000 ευρώ τα οποία ΘΑ ΒΑΛΕΙ στο ταμείο. Η ουσία όμως είναι ότι σήμερα το ταμείο του Δήμου έχει 5.000€!

Ουσιαστικά έδωσε λεφτά σε λαμπάκια που δεν θα ανάψουν και αρκούδους που θα κλάψουν, αν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη στο Δήμο.

Θένια Χαραλαμπίδου

Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

5 σχόλια:

  1. Αφού τα έφαγε όλα η μαντάμ σοσο σε λουσα και χορό. Να μη την βοηθήσει ο Δήμαρχος εκτός από την ΚΕΔΗΣ να καταστρέψει και τον Δήμο; Αχ κερατάδες τι άτομα ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Η κ. Χαραλαμπίδου οφείλει να ενημερώσει τους Σερραίους Δημότες για τις αλχημίες που εχει καταγγείλει και πρεπει να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα του Λογιστηρίου του Δημου που αναφερουν την αρνητική τοποθέτηση της Υπηρεσίας για την διαδρομή του χρήματος απο τον Δημο στην ΚΕΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στην επιστολή καταγγελία του κ. Κουφοτόλη δεν είδαμε πουθενά.
    Η κυρία Κλο Κλο στην κοσμάρατης μας δείχνει τι τρώει για μεσημεριανό.
    Κυρία θα απολογηθείτε, είτε σας αρέσει είτε όχι, και για εξηγούμαστε, σε κάθε Ελεγκτικό όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Οι Σύμμαχοι απαντούν μόνο στα πληρώμενα τρόλια τους, όπως ο φιλόλογος και ο κοντός διότι είναι
    τρύπιοι, διάτρητοι και γυμνοί επιχειρημάτων διότι αυθαιρετούσαν βασιζόμενοι οπως διαλαλούν στις ιδιαίτρες συζητήσεις τους στην ''ασπίδα Καρανανλή'' ένα ζήτημα που πρέπει να αξιολογήσει ο κ. Υπουργός διότι έρχονται δύσκολα για την ΝΔ και ειναι άδικο να φορτώνεται αμαρτίες αλλονών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θενια για μένα είσαι μακράν καλύτερη από την Αριάδνη
    Δε κρύβεις την ασχετιλα σου
    Η Αριάδνη την κρύβει προσεκτικα
    Ξέρεις τουλάχιστον τι είναι αποθεματικό και τι ταμείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ