Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ ...

   ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ


Αποτέλει πολιτική φιλοσοφία και πρακτική των πρωτοκλασατων στελεχων της Συμμαχίας να καπελωνουν τις εκδηλωσεις και τα δρώμενα που λαμβάνουν χωρα στην πόλη. Ντε και καλα απο κομπάρσοι να γίνουν πρωταγωνιστές για την μανιώδη προβολη τους στο Facebook.

Oμως δυστυχώς ξέχασες τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις και την θεσμική διάσταση της θεσης σου.

Μας ελεγες προεκλογικά οτι ο ρολος του σύγχρονου Δημάρχου ειναι η εξεύρση πορων και η αξιοποιηση των κοινοτικών προγραμματων και δεσμεύτηκες οτι θα είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και στην διαδρομη Σερρες - Αθήνα - Βρυξελλες και αντιστρόφως αλλα συνεχώς σε βλέπουμε στο FaceBook και να λαϊκιζεις σε άσχετες δραστηριότηες μετα καθηκοντα σου οπως αυτη της φωτογραφιας. 

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο ξανθός με τα γυαλιά πίσω από τον Δήμαρχο τι ρόλο βαράει; Μόνο το μισθό του προέδρου του τοπικού παίρνει; Δεν έχει αρμοδιότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτος κατέβηκε μόνο για πάρει την μετάθεση...Πότε δεν νοιαστηκε για τίποτε άλλο... Και να δεις που θα το ξανακάνει...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ