Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

   ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΝΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ 

   Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είστε άμοιροι ευθυνών για την σημερινή κατάντια της πόλης. Ο τρόπος που αντιπολιτεύεστε δεν είναι αποτελεσματικός, χαρακτηρίζεται από μια εγωπάθεια και εξαντλείται στις καταχωρήσεις στο facebook. Oπως πολύ σωστά είπε πρόσφατα η Αριάδνη , με την πρακτική σας να αντιπολιτεύεται ο ενας τον αλλον , χάνεται η ουσία και '' κουβαλάτε νερό στον μύλο του Χρυσάφη''. Δεν έχει σημασία πόσοι καταψηφίσανε την απόφαση της σκανδαλώδους και άσκοπης ενοικιασης ακίνητου στο κέντρο της πολης , (το ότι η απόφαση αυτή ελήφθη με μύριες μεδοθευσεις που δυστυχώς κανείς δεν κατήγγειλε,) αλλα σημασία εχει εάν αυτή η απόφαση ανατρέπεται.

Και ανατρέπεται εάν από κοινού η αντιπολίτευση με θεσμικό τρόπο , όπως σας δίνει δικαίωμα ο νόμος και ο κανονισμος λειτουργείας του Δημοτικού Συμβουλίου αντιδράσετε 


12 σχόλια:

  1. Το ότι βάζετε την Δέσποινα Ιλανίδου ως πρόσωπο που θα κουνήσει την αντιπολίτευση με ξεπερνά.
    Εδώ και τρία χρόνια είναι ανύπαρκτη και φυσικά ευτυχής που ένας δεξιός με τον οποίο είχε την "ατυχία" να μην είναι υποψήφια είναι δήμαρχος.
    Μην ξεχνάτε ότι είναι η επιλογή του Χρυσάφη στην ΔΕΥΑ ως πολίτης-δημότης.
    Ο δε αδερφός της από συγκεντροσηάρχης του Φωτιάδη, κολλητός του Χρυσάφη.
    Για τον Γκότση ας μην συζητήσουμε, θα γελάμε μέρες.
    Η γνωστή Παρθένα αντί να παραιτηθεί , βρίσκεται και εργάζεται στην Αθήνα, και δεν έχει καμία επαφή με το Σερραικό γίγνεσθαι, κάνει αντιπολίτευση, για κλάματα.
    Οι υπόλοιποι ας αναπαυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ισοπεδώνεις αγαπητε μου τα πάντα Και φυσικά όλοι έχουυν τις ευθύνες τους για το έκτρωμα που βιώνουμε από την πιο ανίκανη Δημοτική Αρχή αλλά τι να κάνουμε από κάποιους πρέπει να ξεκινήσουμε.

    Εσυ τι προτείνεις να αφήσουμε τον θίασο Χρυσάφη να λεηλατεί τον Δήμο; Να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε την Αντουανέτα της ΚΕΔΗΣ, τον αξύριστο Αιγύπτιο με τις απευθείας αναθέσεις, τον Προφητη από το Τουτλι και τον Μπεξεβανο τον Τουρ Τουρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ισιπεδόνω τίποτα, αντίθετα, νιώθω βαθιά την ντροπή μέσα μου για τον δήμο μας, αλλά και για τους ανθρώπους που τον διοικούν, μην ξεχνάτε εκλέχτηκαν, ελέω τι και πώς είναι άλλο θέμα.
    Αναλογίζεστε πόσοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση αλλά ντρέπονται με τον βόθρο?
    Έχετε σκεφτεί τον εκλογικό νόμο με τον οποίο έγιναν οι δημοτικές εκλογές, και σε ένα βράδυ τον έκανε κουρελόχαρτο η Νέα Δημοκρατία?
    Έχετε σκεφτεί ότι τον δήμο τον διοικεί η οικονομική επιτροπή με αυτούς τους συμβούλους που έχει, (τους περισσότερους δεν θα τους προσλαμβάνατε ούτε για να ξεβοτανίζουν χορτάρια).
    Έχετε σκεφτεί ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι διακοσμητικό?
    Έχετε δει την ελεεινή κατάσταση με τις μεταγραφές των δημοτικών συμβούλων για λίγα ψίχουλα ή και πολλά?
    Όλοι θέλουμε τον δήμο μας πίσω, αξιοπρεπή και χωρίς "απλοχέρηδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Συμφωνω με οσα λες και θλιβομαι , ομως κατι πρεπει να κάνουμε και για να γίνει κατι πρεπει να παρουν πρωτοβουλιες οι ενεργοι δημοτικοι συμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μέλος την οικονομικής επιτροπής Χατζηδημητριου Ιωάννης σας κατουραει και εσάς και τον Ιακχο! Πουθεναδες εισασταν και θα παραμείνετε! Με τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το έγραψε ο ίδιος ο Χατζηδημητρίου να το πει ευθαρσώς.
      Δεν ασχολούμαστε με αμόρφωτους.

      Διαγραφή
  6. Θέλω να καταγγείλω ότι δέχθηκα επιθετική συμπεριφορά από αντιδήμαρχο του Δήμου Σερρών διότι του ζήτησα τον λόγο για ένα θέμα που είναι εντός των αρμοδιοτήτων του και υπόσχεση του Δημάρχου προεκλογική. Πάραυτα εισέπραξα αισχρολόγια και παραλίγο βιαιοπραγια εις βάρος μου. Αν αυτή την δημοτική αρχή θέλετε κύριε Δήμαρχε να την χαίρεστε. Εγώ απέχω. Όσο για την αντιπολίτευση αν υπήρχε δεν θα χρειαζόταν εγώ ως δημότης να ζητήσω τα αυτονόητα θα τα ζητούσαν αυτοί. Αλλά αυτούς τους νοιάζει μόνο η εικόνα τους που βγαίνει προς τα έξω. Ότι και καλά κάνουν αντιπολίτευση. Δεν τους άκουσα ποτέ να μιλάνε για έργα που δεν έχουν γίνει. Ασφαλτοστρωσεις Κεντρικό πάρκο αναπλασεις κοιλάδας και Αγίου Γεωργίου παιδικές χαρές σε κάθε χωριό σε κάθε γειτονιά. Ωραία αντιπολίτευση κύριοι. Χειρότεροι από την Δημοτική Αρχή είστε! Ένας αγανακτησμενος Δημότης. Δεν χρειάζεται να πω το όνομά μου γιατί πολλοί Δημότες έχουν βρεθεί στην θέση μου και αν διαβάσουν το κείμενό μου θα ταυτιστούν μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπλεος συναισθημάτων ευγνωμοσύνης για την ενασχόληση σας με την ταπεινότητα μου,
    εγώ ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ σας αποχαιρετώ.
    Σας αφιερώνω το ποίημα ‘ βασιλεύς Δημητριος ‘ του μέγιστου συντοπίτη μου του Αλεξανδρινού Κ Καβαφη.
    Ιακχε, γνωρίζοντας τη βαθειά σου μόρφωση καθώς και τις ολονύκτιες μελέτες σου , ευελπιστώ ότι θα βρεις συνομιλητές του υψηλού σου επιπέδου για να ευοδωθουν οι προσδοκίες που τρέφουν οι συμπολίτες μας από σενα.
    Ολόψυχα κάθε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμπλεος συναισθημάτων ευγνωμοσύνης για την ενασχόληση σας με την ταπεινότητα μου,
    εγώ ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ σας αποχαιρετώ.
    Σας αφιερώνω το ποίημα ‘ βασιλεύς Δημητριος ‘ του μέγιστου συντοπίτη μου του Αλεξανδρινού Κ Καβαφη.
    Ιακχε, γνωρίζοντας τη βαθειά σου μόρφωση καθώς και τις ολονύκτιες μελέτες σου με dewares , ευελπιστώ ότι θα βρεις συνομιλητές του υψηλού σου επιπέδου για να ευοδωθουν οι προσδοκίες που τρέφουν οι συμπολίτες μας από σενα.
    Ολόψυχα κάθε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «... τη βαθειά σου μόρφωση καθώς και τις ολονύκτιες μελέτες σου με dewares ...»

    Δηλαδή τα κάποια λίγα χαρτζιλίκια που μαζεύει από τον έναν και τον άλλον, τα καταναλώνει σε dewares;
    Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσείς αυτά που βρήκατε τα καταναλώνετε πληρώνοντας τα ΜΜΕ για να σιωπούν για τα μαύρα σας τα χάλια.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ