Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΠΥΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ...

   ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ... ΑΛΛΑ ΣΚΟΝΤΑΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ


                                                                                  

   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ  ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  ΤΟΥ ''ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΑΣΜΟ  ΤΟΥ ''ΤΑΜΕΙΟΥ''

 Θπυρο , αυτά τα κείμενα μόνος σου τα γράφεις ή  στα γράφει ''φιλόλογος'' ; Τέτοιου μεγέθους και τόσες ασυναρτησίες σε τοσο σύντομο κείμενο πρώτη φορά διάβασα με περίσια ειρωνεία και με στόμφο σαράντα καρδιναλίων. 

Τι πάει να πει το Ταμειο ενός Δημου ειναι δυνανμικό ;;; το Ταμείο της δικής σου επιχείρησης τι είναι στατικό;  Ολα τα ''Ταμεία'' ιδια ειναι , οτι ωρα κανεις καταθεση αυξάνει το υπολοιπο των διαθεσίμων και ότι ωρα κανεις ανάληψη μειώνονται αναλογα. Τι φαεινή ιδεα ήταν αυτή να γράψεις την ακριβή ώρα 18:14 !!! Τι το πέρασες το Ταμειο , θερμόμετρο; Εκτος αυτού η Θενεια σου μιλουσε για το ''Αποθετικό'' του Δημου και συ ενω την ειρωνεύσουν της μιλούσες για το ''Ταμείο''. 

Η αμηχανία σου εκδηλη διοτι το ζητημα δεν ειναι το υψος του αποθεματικού *(το γιατι της κατάληξης του οποίου ειναι αλλη συζήτηση) αλλά ο τρόπος που διαμοφρώθηκε με την παρανομη παραβιαση χρεωσης του κωδικου χρηματοδοτησης της ΚΕΔΗΣ με πίστωση των κωδικών ''Κρατικης Ενίσχυσης για αντιμετώπηση του ενεργειακού κόστους της ΚΕΔΗΣ και του ΟΠΑΚΠΑ''. 

 Η αναμορφωση του προυπολογισμού της ΚΕΔΗΣ με χρηματα που δεν προέρχονται απο τα χρηματικά Διαθέσιμα του Ταμείου του Δήμου ειναι προδήλως παρανομη και η απόφαση αποδοχής αυτών του Διοικητικού Συμβουλιου της ΚΕΔΗΣ απολυτως ΑΚΥΡΗ.

Το γεγονός γεννά ευθύνες στους εκπροσώπους του Δήμου, για την αναμόρφωση του προυπολογισμού του Δήμου,  στην Προεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ, στους υπηρεριακούς παράγοντες και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ ο οποίος απο τον σάλο που δημιουργήθηκε εχει προφανώς πληροφορηθεί την παρανομία και ακόμη κωφεύει.

Το κερασάκι στη τούρτα ειναι ο επίλογος της καταγγελίας της κ. Χαραλαμπίδου ,οτι ο Δήμαρχος δήλωσε ''περιμενει ο Δήμος 150.000 ευρω και θα τα βαλει στον λογαριασμό του ''Αποθεματικού''

Δηλαδή όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινικη '' ο βουβός πηδάει τον μουγγό και ο τυφλό παίρνει μάτι''
    

10 σχόλια:

  1. Λες να κάνει λάθος ο ξερόλαθ Θπυροθ και να έχει δίκαιο η κ. Χαραλαμπιδου που τόσο
    λοιδορήθηκε; Θα έχει ενδιαφέρον. Περιμένω εξελίξεις! Νέος Υποψήφιος Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως αν υπήρχε κανονική αντιπολίτευση και δεν τα είχε βρει ο Χρυσαφης με τον Φωτιάδη αυτή η Δημοτική αρχή θα είχε πέσει από τον πρώτο μήνα. Με ελάχιστη αντιπολίτευση από 3—4 δημοτικούς συμβούλους και παραπαίει. Δεν νομίζω να αξίζει τέτοια δημοτική αρχή στους Σερραίους. Ευτυχώς κάτι νέο δημιουργείται και θα το μάθετε σύντομα. Νέος Υποψήφιος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος που ενεργώντας ως το μακρύτερο χέρι του Χρυσάφη, μαζί με την ΥΠΟΠΤΗ μεταγραφή τον Χρυσανθίδη, έχει ξεφτιλίσει την έννοια και την χρησιμότητα της απευθείας ανάθεσης.
    Σπυρο θα τα πληρώσεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμπάρι δεν παίρνεις τη συμφωνία Σπύρου με ιακχο .
      Έτοιμο για διώξιμο τον είχε ο Χρυσαφης αλλά ο ιακχος ξεσκίστηκε εναντίον του Αιγύπτιου
      Έτσι βεβαια τον έσωσε
      Γιαυτο βρίζει τον ιακχο ο χρυσανθιδης
      Ο Αιγυπτιος μουγγα.

      Διαγραφή
    2. Ο Θπυροθ ειναιμουγγα γιατί είναι χεσμενος... Δεν μπορεί να απαντήσει και περί άλλων τυρβαζει
      Το ίδιο έκανε και με την Θενια που τον ξέσκισε, τα ίδια και με τον Γκότση για τον απολογισμο 2021 της Πολιτείας , το ίδιο και για την ενοικίαση με την Αριάδνη και τον Τερζή.

      Διαγραφή
  4. Πολιτική απάτη είναι ο Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Θα μας εξηγησεις για ποιν λογο ο Χρυσαφης προσταευει τον Αιγυοτιο και τι συμφώνησε αυτος με τον Ιακχο ; Οσο για τον Χρυσανθίδη αυτος εχει ψυχωση με τον Ιακχο απο παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβούνται όλοι μη βγάλει τις βρωμιές τους στη φόρα.

      Διαγραφή
    2. Γίνε σαφής,ποιον φοβούνται ποιοι;για να καταλάβουμε καιμεις οι απ' εξω

      Διαγραφή
  6. Πως είναι έτσι στην φώτο ο Σπυρετος έτοιμος να σκάσει από το φαΐ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ