Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ANIKANOI ή ΗΛΙΘΙΟΙ ;

ΤΑ ''ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΙΑ'' ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ


 
Με μια αποστροφή του λόγου του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δημιουργεί νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου, λίγη πριν ξεκινήσει η σύγκρουση στην εξεταστική επιτροπή για το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. ανεβάζει τους τόνους, καταγγέλλοντας πως ο Στέλιος Πέτσας «μαρτύρησε» ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Χαριλάου Τρικούπη εγκαλεί τον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι ο Γ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια για το ζήτημα.

Ανάμεσα σε άλλα, το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναφέρει: «Σε συνέντευξη του σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια. Μήπως τελικά να μας πει ο Πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη; Γιατί το "σπασμένο τηλέφωνο" μεταξύ των Υπουργών του… κούρασε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ