Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ ... ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ 😅😅🤣

       ΑVANDI MAESTRO
       "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ"


 

πάει κόκκαλα" η τελευταία δήλωση του Αβραμάκη , σαφής ένδειξη του πανικού και της αμηχανίας του μετά την επιβεβαίωση ότι ο Κώστας Καρπουχτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της αποδοχής  του Τσίπρα όπως  δείχνει και ο ιδιος ο αρχηγός του Συριζα.

Οπότε ο εκ του ΠΑΣΟΚ ορμώμενος νεοΣυριζαίος βουλευτής υιοθέτησε τις συνταγές του κινηματογραφικού βουλευτή Καλοχαιρέτα με την παρακάτω επική δήλωση :

" ... Με διαρκείς παρεμβάσεις μου στην βουλή, σε Υπουργεία , σε Οργανισμούς και Υπηρεσίες , στα ΜΜΕ , στα social media αναδεικνύω σχεδόν κάθε ζήτημα που αφορά τον τόπο μας. Στέκομαι δίπλα σε όσουν έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση. Χωρίς καμία διάκριση!!!" 

Dont worry ΛΕΥΤΕΡΗ μας έπεισες Keep Walking ...
700  χιλιάδαι ψήφοι !!!


1 σχόλιο:

  1. Για να δούμε ποιος είναι ο Καλοχαιρέτας Βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.
    Στέλνει θρανία στους μαθητές ο ξεφτίλας.
    Η Διευθύντρια Θεοδοσέλη γνωστή Νεοδημοκράτησα, δεν ντρέπεται?
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fepiloges.tv%2Feykharisthria-epistolh-toy-3oy-dhmotikoy-serron-pros-ton-kosta-karamanlh-video%2F%3Ffbclid%3DIwAR3R3Q0uudNWdEK_0Vp0fZqHJpvLTMfNQHSrh7JE6YoiBneq6dyJhlsb2iA&h=AT3SDLdtmz3f3YdlCRAFzcYf-pyw-4AtQC9H0e2xT7aJ18YFFqsTHlHzJqCzi4aXwZG2zB71jIT5VlMvz3p-5hlbwrZxjpp-c7Zfg1WAzL_AChUrsGSun7meeF3Y3jLI0NWWRK1OtUARukf6Yw&__tn__=%2CmH-R&c[0]=AT14dLMmxScY7WlwVfrDYX31f4_C3MaHdaTnNcmlgpCzbk6RR6faRgYSAdhztUet6zMHfjs4df2hI1z_Ajo0zs-CR2JWR1dbgQ2CXgaQr9l4YjU34uTNeUm471azUUNf_zUzrcIYU0s7R-c1y4huJ-bVex1Bx-xDkkbLjR_TBOc8GKAGmvKBnStNx71ge4q7w1CVJDGiGZhynmicxQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ