Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΣΟΚ !!! BΡOXH AITHΣΕΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ !!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ LED



    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...

   
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2.030.000 € ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 6.000.000 € ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ;

4 σχόλια:

  1. Ιακχε παρόλο που διαφωνώ σε πάρα πολλά μαζί σου, όμως σε συγχαίρω που έχεις τη γενναιότητα και δημοσιεύεις όλα τα ανώνυμα σχόλια ακόμα και αυτά που είναι αρνητικά για σένα και υβριστικά για το πρόσωπο σου. Το ανωνυμο site "serresbomb" που υποστηρίζει τυφλά τον Χρυσάφη δεν δημοσιεύει σχεδόν κανένα ανώνυμο σχόλιο, που είναι αρνητικο για τον σύμμαχο του Χρυσάφη.
    Μα, τι μαγικό βότανο τους έχει δώσει ο Χρυσάφης και υποστηρίζουν με πάθος έναν Δήμαρχο που είναι μόνον για ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ και ΑΡΩΜΑΤΑ, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Φίλε , εγώ απευθύνομαι σε νοήμονες αναγνώστες, το θεμα δεν ειναι αν μιλάς επώνυμα ή ανώνυμα αλλά σημασία εχει το τι λες ... ακομη και τα ανώνυμα κατευθυνόμενα σχόλια φωτογραφίζουν τον αποστολέα τους και το ποιόν του. Ανεβάζω και αυτά που είναι εναντίον μου διότι απλούστατα όλα είναι φαντασιώσεις αυτών που ενοχλουν οι αναρτήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος λογικός και υπεύθυνος υπάλληλος από αυτούς που βάλανε στην επιτροπή για να αξιολογησουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για τα LED θα βάλει την υπογραφή του για να κλείσει το σκάνδαλο αυτό με κίνδυνο να μπλέξει και σε δικαστήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με την Συναιτεριστική Τράπεζα
    Τώρα σειρά έχει ο Δήμος Σερρών, μετά την αλλαγή που θα γίνει.
    Τα νέα και υγιή άτομα που θα αναλάβουν θα αναδείξουν ολόκληρο το θέμα της κακοδιαχείριση και της εύνοιας προς κάποιους.
    Οσοι είναι εμπλεκόμενοι, αιρετοί και διοικητικοί, να είναι προφυλαγμένοι, δεν θα τους σώσει κανένας Σπύρος ούτε Βασίλης, ούτε Γάτσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ