Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ : ΘΟΔΩΡΕ , ΤΙ ΛΕΕΙ ''Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ;

   ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ - ΧΡΑΠΑΣ - ΧΑΖΤΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ - ΣΤΑΛΑΚΤΗ  !!!!


TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!


Μετα την μετάλλαξη του πάλαι ποτέ πατριωτικού κόμματος υπο τον Ευάγγελο Αβέρωφ και σήμερα των παραπλανηθεντων δεξιών από τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες, σε μεσαίο χωριό και σήμερα σε άντρο των Πασόκων ορφανών του Σιμήτη, το μικρόβιο σήμερα φαίνεται να περνάει και στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση με τις ευλογίες του "Συμμάχου Καραμανλή" του Πορφυρογέννητου. 



7 σχόλια:

  1. Εμετός! Τι να πει ο Καραμανλής έχει γίνει υποχείριο στα χέρια δύο ανικανών Δημάρχου και Αντιπεριφεριαρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σημασία δίνετε σε πρόσωπα που δεν έχουν κανένα ειδικό βάρος. Οι άνθρωποι αυτοί σέρνονται από εδώ και από εκεί για να πάρουν μια θεσούλα και να νομίζουν ότι είναι κάποιοι. Μέχρι εκεί πάει το μυαλό τους. Τόσο κενοί είναι. Προκαλείτε τη νοημοσύνη μας, όταν ασχολείστε με τέτοια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Φιλε μαλλον πρέπει να κανεις κατι με την νοημοσύνη σου ... να τα βεις με τον εαυτό σου. Τι προτείνεις δηλαδή να μην ασχοληθούμε με τους σκελετούς που βγάζει ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΤΗΜΑΡΧΟΣ απο την ντουλαπα για να κανουν την δουλεια τους τα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΜΕ του Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Απλά είναι τα πράγματα. Ο δήμαρχος με αυτούς τους αλ @@@@@@@@ μπορεί να κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές που δεν έκανε με αυτούς που έχει τώρα. Αυτά που θα βγουν στη φόρα για τα led θα τον τελειώσουν. Όλες οι συνομιλίες του με το λαμόγιο τον σύμβουλο Μιχόπουλο για το πώς θα μοιράσουν το μαύρο χρήμα. Ζήτημα αν από τους δεκαοκτώ συμβούλους του υπάρχουν δύο που τον εκτιμούν. Όλοι οι άλλοι τον έχουν καταλάβει και τον βρίζουν στις συναντήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραμανλής θα πληρώσει χωρίς να φταίει ο άνθρωπος.Εβγαλε χρηματοδοτήσεις αλλά ο ανίκανος Χρυσάφης δεν κατάφερε να τα απορροφήσει.Το μυαλό του είναι μόνο στα LED .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ" μικρέ γράφω με κεφαλαία γράμματα για να καταλάβεις ότι φωνάζω, όσο είναι νωρίς δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πολιτικά γραφεία ασχολούνται με μεταθέσεις φαντάρων θέσεις εργασίας σε δομές μεταναστών και τροχαιες παραβάσεις. Του δημάρχου με εύρεση θέσης εργασίας σε ανέργους πολιτευτές. Οπότε λογικό είναι το παραγόμενο έργο να είναι αυτού του επιπέδου μιζέριας. Τον Καραμανλή τον αδικεί σαφέστατα το επίπεδο του γραφείου του και οι νταλαβερτζιδες εκεί μέσα που κάνουν δουλειές του ποδαριού στο όνομα του .Μετά τις εθνικές θα γίνει απολογισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα αλλάξουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ