Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΣΗΜΕΡΑ "Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

  ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΟΡΚΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 
                                                                                                                                                               

   Σε περιπτώσεις ονοματοδοσίας νέων οδών ή μετονομασίας υφιστάμενων προτείνεται η απόφαση να αφορά σε όλη την οδό και να αποφεύγεται η κατάτμησή της. Επιπλέον η αποδοχή τιμής πρέπει να απηχεί στην σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των δημοτών ώστε να μην εγείρονται αμφισβητήσεις για να καθίσταται ευχερής η αποδοχή της ενέργειας της δημοτικής αρχής.

 Γιαυτο κ. Προέδρο *(που μας ήρθατε οικογενειακώς μουσαφίρηδες από την Πελοπόννησο χάριν ενός ηλιθίου νόμου ), προσέξτε καλά το τι θα ψηφήσετε ... θα υπακούσετε στο αλισβερίσι του απερχομένου Δημάρχου με την Εκκλησία ή θα σεβαστείτε την Εγκυλιο του Υπουργείου όπως έχετε υποχρέωση.

Σας υπενθυμίζω ότι η όποια απόφασή σας για να είναι νόμιμη πρέπει να ειναι επαρκώς αιτιολογημένη και να απηχεί στην αποδοχή της πλειοψηφίας των Δημοτών, που θα σας αναζητήσουν ευθύνες.

.Γ. 1 κ. Πρόεδρε γνωρίζεστε μεταξύ σας όλα τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου ;

Υ.Γ. 2  κ. Πρόεδρε , πόσοι απο σας γνωρίζουν ποιος ήταν ο Ιωνας Δραγούμης , η ψυχή του Μακεδονικού Αγωνα ...


5 σχόλια:

  1. Τα πιόνια δεν έχουν γνώμη. Εδώ όλο το δημοτικό συμβούλιο πήρε θέση στα τέσσερα και ψήφισε για το θέμα αυτό ομόφωνα. Τρόμος για το πολιτικό κόστος από την Εκκλησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυαλάκια υποτακτικε πρόεδρε πρώτον αφού μπήκες στο γραφείο Καραμανλή γιατί κρατάς την θέση σου ως πρόεδρος; εκτός αν νομίζεις ότι είσαι τόσο επιτυχημένος και δεν μπορεί χωρίς εσένα ή κοινότητα... Δεύτερον γιατί ρε μάγκα δεν παίρνεις θέση για τίποτα; Αλήθεια ποια είναι τα μέλη σου ξέρεις; ποιους εκπροσωπείς ρε; Σου έχουν φύγει μέλη που δεν θέλουν ούτε να σε βλέπουν; λειτουργεί το τοπικό Σερρών; θα απολογηθείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ; Ο ΤΖΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ . ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . . ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ?????

    https://youtu.be/asYdg_Xr_V8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ Σ´ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ