Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: ΝΕΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ XENIA HOTEL

 ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ "ΜΠΙΖ-ΜΠΙΖΕ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ Η ΜΑΖΩΞΗ 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ", ΤΟΝ "ΜΕΣΙ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΜΠΑΠΕ"


Ο φακός μου δεν έπιασε ούτε την μανταμ ΣουΣου, ούτε τον Νυχτοπάτη, ούτε τον Τουρ-Τουρ , ούτε τον Γούνα ... με  τα δευτεροτρίτα έπαιξε  ο απερχόμενος Δήμαρχος σε μια άκρως οικογενειακή ωραία ατμόσφαιρα.  Πρώτο τραπέζι πίστα διακρίνεται ο Αντιδήμαρχος Παδείας με την σύζυγό του και απέναντι η οικογένεια του Δημάρχου και το σόϊ του.

Εκτος κλίματος ο Αντιπεριφεριαρχης που κοίταζε ...''στα ταβάνια'' εμφανώς κουράσμενος από τον μελό '' δεκάρικο" λόγο του απερχόμενου.

Παντως εκείνοι που δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους ήταν οι πραιτωριανοί του Χρυσάφη , τα μέλη της γελείας "Ο.Κ.Σ." που παρακολουθούσαν διακριτικά μεν αλλα με δακρυα στα ματια, την εκδήλωση ... προάγγελλο της νικής του 45% από την πρώτη Κυριακή !!!




10 σχόλια:

  1. Ιακχε είσαι προβοκάτορας, μόνο εσύ είδες οικογενειακή ατμοσφαιρα πανω απο 1.000 ατομα ηρθαν στο Ξενια να δηλώσουν στήριξη στον Αλέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά το serresbomb είναι γνωστό ότι είναι και αυτό site του Χρυσάφη. Όμως λειτουργεί κάτι σαν τη ΜΑΜΜΑ ΤΕΡΕΖΑ υπέρ του Χρυσάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε, άλλαξε πλευρό.
    Δες άλλο όνειρο.
    Αυτό που είδες ήταν εφιάλτης.
    Τι μπαλαρα έπαιζαν χτες ο μεσι, ο εμπαπε και ο ……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ηρεμήστε θα αναγκαστεί
    η Ο. Κ. Σ. να επιβάλει την τάξη.
    Ήρεμα λοιπόν και όχι άσχημες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ρε, εγώ ήμουν εκεί, είχε και μπαλνταφάν, τους μέτρησα όλους.
    1256,7 ήταν τα άτομα που προσήλθαν και φωτογραφήθηκαν.
    Ξέχωρα που στην είσοδο ήταν στημένη η Ο.Κ.Σ. που έκανε έλεγχο νομιμοφροσύνης, αν δεν είχες φωτογραφία του Αλέκου ή με τον Αλέκο δεν περνούσες.
    Ένας που είχε φωτογραφία με τον Φωτιάδη κόπηκε, αλλά επενέβη ο Βασιλάκης και πέρασε.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν κόψτε την πλάκα, 1000 άτομα σε εκείνον το χώρο δε χωράνε ούτε στιβαγμένοι όρθιοι, όχι σε καρέκλες και τραπέζια. Σαν τους ψαράδες και τους κυνηγούς καταντήσατε. 250 το πολύ να ήταν με ονόματα και διευθύνσεις. Ένας από αυτούς και εγώ για 15 λεπτά μπήκα και βγήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι του συνδυασμού του Χρυσάφη, δείχνετε μεγάλη ανασφάλεια με το να πανηγύριζετε, γιατί συγκεντρωθηκε ο συνδυασμός του Χρυσάφη με 150 άτομα για να κόψει τη βασιλόπιτα του. Επίσης δείχνετε συνεχώς την ανασφάλεια σας και τον φόβο σας για τις επερχομενες δημοτικές εκλογές, διότι από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Τσιμερικας τον βρίζετε με μίσος και τον συκοφαντεί τε. Δικαιολογώ τον φόβο σας και την ανασφάλεια σας, διότι πιάνεται τον σφυγμό της κοινωνίας, η οποία κοινωνία είναι αρνητική απέναντι στον δήμαρχο Χρυσάφη με την ΚΟΥΦΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. Τουλάχιστον μη δείχνετε τον φόβο και την ανασφάλεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Βρέθηκα και εγω στην εκδήλωση , κόσμος χαμηλής ποιότητας γύρω στα 150 άτομα, και πολύ κοινότητα... πήρε το μάτι μου και τον Ιακχο εκεί ... η Ο.Κ.Σ. απούσα, όπως και αρκετοί υποστηρικτές του Αλέκου το 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ο. Κ. Σ. ήταν εκεί διακριτικά.
    Όλα ήρεμα, αλλά το σπουδαιότερο ήταν ότι βασίλευε η σιγουριά για το 45% στις εκλογές.
    iakxe σε περιμέναμε δεν ήρθες όμως. Μη φοβάσαι αν είσαι καλό παιδί θα σε αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οργάνωση Καταστολής Συμμορίας (Ο.Σ.Κ.) του Χρυσάφη. Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο και η ποιότητα των ανθρώπων του Χρυσάφη. Το μυαλό τους είναι στις φασιστικές νοοτροπίες της Καταστολής και όχι στην επιχειρηματολογία και στον δημοκρατικό διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ