Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΡΑΠΑ; Ο ΜΕΣΙ ;

    ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ !!!

                                                                                 


  Ευτυχώς που οι Σύμμαχοι ηλιθίως ''πριονίζουν το κλαδί στο οποίο κάθονται'' και επιβεβαιώνους τις αναρτήσεις μας. Αναρωτιέμαι το σοϊ μπάτσος ήταν ο Χράπας, ξεφτέρι, τύφλα να έχει ο Αστυνόμος Σαϊνης ... 

Στην συνέντευξή του στον Δημήτρη Νάτσιο δεν κρατήθηκε και τα ξέρασε όλα ! 

Ήταν ήδη γνωστό στην πιάτσα ότι από τον Αύγουστο Χράπας , Χρυσανθίδης, Χατζημαργαρίτης και Σταλακτή τα είχαν βρει με τον Χρυσάφη και συμφώνησαν σταδιακά να ανεξαρτητοποιούνται και να προσχωρούν στην Συμμαχία για λόγους τακτικής, όπως τότε διέρρεε το ''βαθύ λαρύγγι' της παράταξης.

Γιαυτό τον λόγο και ο Χράπας στην συνετευξή του μιλάει στον πληθυντικό "Και οι δύο αποφάσεις είχαν ληφθεί εδώ και καιρό αλλά ανακοινώνονται σήμερα'' δηλώνει κατηγορηματικά. Εαν οι επιλογές ήταν προσωπικές του και μόνο θα μιλούσε στον ενικό σε πρώτο πρόσωπο.

Αρα ο Χράπας τον Αύγουστο συναποφάσισε με κάποιους ή κάποιον άλλο ...και φυσικά με τον σημερινό απαρχόμενο Δήμαρχο τον Χρυσάφη γιαυτό και πέντε μήνες  τώρα ''φορούσε φερετζέ'' παριστάνοντας τον Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης υπο ην ανοχή του επικεφαλής της, 'αυτοδιοικητικά αναλφάβητου'' Ηλία Γκότση.

 Παρέμεινε στην Οικονομική Επιτροπή και το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ ψηφίζοντας αγόγγυστα όλες τις επιλογές των Συμμάχων. Ήταν δηλαδή εν τοις πράγμασι ο 19ος Δημοτικός Σύμβουλος του απερχόμενου πλεον Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Να παμε τώρα και στον αξιακό του κώδικα διοτι επέρεται ότι δεν φυγομάχησε το 2019 διοτι ειναι ''παρταταξιακός'' δημοτικός σύμβουλος καιτοι η παραταξή του θα καταποντίζονταν. Η αλήθεια ειναι εντελώς διαφορετική διοτι ειχε συμφωνηθεί η αποχώρηση Αγγελίδη και η κάθοδος της Πρωτοβουλίας με αλλον αρχηγό με στοχο την εξόντωση Φωτιάδη και την αξιοποίησης κάποιων δημοτικών συμβούλων της Πρωτοβουλίας με μια Αντιδημαρχία και κάποιες άλλες θέσεις ευθύνης. 

Σας θυμίζω μόνο την υπόθεση ''Χρυσαφης gate'' με τις αμοιβές του ως λογιστή του Αυτοκινητοδρομίου που υπερεβαιναν το ποσο των 6.000 ευρώ ετησίως , οποτε ειχε κώλημα συμμετοχής του στις εκλογες συμφωνα με τον νομο ''Κλεισθένης'' (οπως το ειχε καταγγείλει ο Χρυσανθίδης στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη). Τελικά και τον έσωσε ο Βασίλης Παπαβασιλείου, Πρ'οεδρος του Αυτοκινητοδρομίου δέχθηκε την αίτηση του Χρυσάφη να μειωθούν αναδρομικά οι αμοιβες του !!!!! ωστε να μην υπερβαίνουν το ποσό των 6.000 ευρώ ( τα λεω σωστά κ.Χρυσανθίδη και παρακαλώ αν σφάλω να με διορθώσετε;)

Και στο τελος ο Χράπας μας άφησε και το καλύτερο , χαριν των Σερραίων Δημοτών ανέβαλε την ξεκουρασή του από την πολυετή θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα ξανακατέβει στις εκλογές για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος !!!!! (σοβαρά ρε τεράστιε ;;;;) και αν κριθεί από την ηγεσία ότι μπορει να προσφέρει από θέση ευθύνης θα μας κάνει την χάρη, να αναλάβει αυτό το βάρος !!!!


 ''ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΕΙ'' θα έλεγε τωρα η θεία μου η Ελπινίκη


14 σχόλια:

  1. Ποιος μπορεί να μου λύσει την εξής απορια: Ο Γκότσης είναι επικεφαλής παράταξης η επικεφαλής του εαυτού του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χραπας είναι ο πιο τίμιος από όλους... Ο άνθρωπος είχε μια θα το έλεγα χάρη από τον Δήμαρχο... Όπως ξέρουμε πολλά άτομα της αντιπολίτευσης βόλεψαν συγγενικά τους πρόσωπα στον Δήμο με αυτά τα κοβιντ και πιθανόν να γίνουν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.... Ο Χραπας έκανε το αυτονόητο με βοηθάς θα σε βοηθήσω και του βγάζω το καπέλο.... Να μας απαντήσουν κ. Σάκης Γάτσιος 2ατομα κυρία Δριγκα και κύριος Παύλος Καρυπιδης γιατί δεν έπραξαν το ίδιο; Είναι τόσο έξυπνοι και νομίζουν κοροϊδεύουν τον Δήμαρχο; Αν έχουν τα κότσια να πουν τους συγγενείς Αβαθμου να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Φτάνει πια... Όλα στην φόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες το θάρρος να τα καταγγείλεις πρώτα εσυ με το όνομα σου και άσε τους άλλους. Αν νομίζεις με τέτοια σχόλια και εξυπνάδες θα έρθουν με το μέρος σας γελάστηκες.

      Διαγραφή
  3. Ο Χρυσάφης έβαλε τον γιο του Χράπα να δουλεύει στον Δήμο και ο Χράπας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή του Χρυσάφη. Δούναι λαβείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το στόμα του δεν άνοιξε ο Χράπας 3,5 χρόνια, yes man ήταν, τόση τιμιότητα τι να πω αυτός δεν ειναι αστυνόμος Πρόσκοπος είναι. Τέτοιους θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χατζημαργαριτης: πρώην άτυπος πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, γιατί στην ουσία πρόεδρος ήταν ο Χρυσανθιδης. Ναι τόσο λίγος είναι ο Χατζημαργαριτης. Στην κυριολεξία υποχείριο του Χρυσανθιδη ο ελάχιστος Χατζημαργαριτης, τον οποίο έσυρε στον συνδυασμό του Χρυσάφη ο Χρυσανθιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αν δουλέψει κάποιος στο Δήμο σημαίνει ότι έχει κάνει ανταλλαγή με τη συνείδησή του; Σα να λέμε δηλαδή ότι έπρεπε όλοι αυτοί να είμαι όμηροι στο Χρυσάφη επειδή δούλεψαν κάποιοι δικοί τους άνθρωποι. Σα να λέμε ότι ο Χρυσάφης έχει δικαίωμα να εξαγοράζει συνειδήσεις και ψήφους δηλ όντας δουλειά δυο Δήμο. Φτάνει πια μ’ αυτή τη νοοτροπία. Μας ενοχλεί που δούλεψαν 5 άνθρωποι της αντιπολίτευσης, και δεν έχουμε πρόβλημα με τους 145 που έβαλε ο Χρυσάφης… Έλεος! Έχουμε χάσει τη μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Απάντηση στον ..... 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:56 π.μ.

    Σε πρώτη ανάγνωση θα συμφωνήσω μαζί σου , ολοι εχουν δικαίωμα να εργαστούν στον Δημο ακομη και τα άνεργα παιδιά των αιρετών, όχι μονο οι γυφτοι όπως συμβαίνει στο Δημο Σερρών χρονια τώρα. Όμως όταν τον διορισμό ακουκουθει υποταγή στον Δήμαρχο τότε υπάρχει συναλλαγή και μάλιστα άτιμη συναλλαγή όπως στην περίπτωση Χράπα που κατείχε θέσεις με υπογραφή εξουσίας (Οικονομική Επιτροπή , ΔΣ ΚΕΔΗΣ, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου) και σήμερα προσποιείται ότι ανεξαρτητοποιήθηκε όταν απο τον Αύγουστο και μετα λειτουργούσε ΑΠΡΟΛΑΛΥΠΤΑ ως 19ος Δημοτικός Σύμβουλος των ΣΥΜΜΑΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το πράγμα να βγάζετε τόσο μένος σε όποιον πάει στην συμμαχία ξεπερνάει τα πάντα, οι ικανοί μάλλον για εσάς είναι μόνο αυτοί που πάνε στον τσιμερικα, εεεε όχι με αυτήν την πρακτική δεν θα σας ακολουθήσουμε έλεος ποια νισάφι. το μόνο που κάνετε να κατηγορείται τους πάντες μόνο εσείς οι ικανοί κάνεις άλλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστους φίλε η ΟΚΣ έχει λάβει τα μέτρα της...

      Διαγραφή
  9. Η ΟΚΣ παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις του iakxo και σημειώνει όλες τις βρώμικες συμπεριφορές και δρα αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΟΚΣ θα χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή παιδιά να φοβηθούμε; Ο Χρυσάφης συμφωνεί με τη λογική των τραμπούκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ρομαντικός ο Χράπας. Αφού ξεκουράστηκε τώρα θα αρχίσει να δουλεύει τον κόσμο πυρτωδώς.Την καθαριότητα του εταξε ο Χρυσάφης. Γνωστό της πάσηςκαι φυσικά τον γιό του που τον πήραν σαν εργάτη καθαριότητας και δουλεύει σε γραφείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ