Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

"ΕΠΕΣΕ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ" !!! Ο ΧΡΑΠΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ"'

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ 
ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΑΠΑ

 

15 σχόλια:

  1. Η ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά ο Γκότσης δεν διέγραψε τον Χράπα και τον ανάγκασε εξευτελιζοντας τον να παραιτηθεί. Αν τον διέγραφε θα τον έκανε ήρωα. Ε όχι και ήρωας ένας άνθρωπος που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι μία θεσούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Προς Χρυσαφοτρολια 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:55 μ.μ.
    Ο Γκότσης στάθηκε μικρότερος των περιστάσεων, 40 χρονια φούρναρης αλλα το εκαψε το καρβέλι . Κριμα στον Ηλια τον ακύρωσε ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΤΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυχαίο που η Ομάδα καταστολής Συμμαχίας ΟΚΣ σταμάτησε τα απειλητικά μηνύματα μετά την ανακοίνωση Χραπα; Ίσως με Χραπα να οργανώνονται τώρα μπορεί να τους περνά εκπαίδευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης Ιακχε αν είχες να διαλέξεις μεταξύ Χραπα και Χρυσανθίδη ποιόν θα διάλεγες για καλύτερη μεταγραφή; Σοβαρά το ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι δύο είναι τοξικά ξωτικά ... και όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη αμφότεροι είναι σαν το κάρβουνο, όταν το πιάσει κανεις η καίγεται η μουντζουρωνεται

      Διαγραφή
  6. Δυστυχώς αυτά είναι τα πρόσωπα, όπως Χράπας, Χρυσανθιδης και λοιποί της πιο ανίκανης αντιπολίτευσης στο σύνολο της, που πέρασε ποτέ από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών στα χρονικά του Δήμου Σερρών. Σημαιοφόρος της ανίκανης αυτής αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών είναι ο Φωτιάδης, ο οποίος όχι μόνον δεν έκανε αντιπολίτευση, αλλά αντιθέτως συγκυβερνουσε με τον χάρτινο Χρυσάφη. Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. iakxe η Ομάδα καταστολής Συμμαχίας θα επεμβαίνει όσο εσύ συκοφαντείς πρόσωπα και οικογένειες, όσο θα κατηγορείς ψευδώς, αποσκοπώντας στη μείωση του κύρους και το τσαλάκωμα της Δημόσιας εικόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε ευφυής και μορφωμένος πολίτης και δημότης του Δήμου Σερρών θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή και υποβάθμιση.
    για την έκταση που πήρε η μεταγραφή Χράπα, ενός αμόρφωτου χωροφύλακα, και για εξευτελισμό που υφίσταται από την σπουδή που δείχνει ο Δήμαρχος Χρυσάφης για να την προβάλει.
    Δεν θα μας υποβαθμίσεις περισσότερο μικρό ανθρωπάκι Αλέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλέκο εγώ ψήφησα συμμαχία θες να σου πω ποιους ψήφισα; αυτούς που έχεις στην απέξω... Πήρες Χατζημαργαριτη Χρυσανθίδη που ούτε να τον ξέρουμε δεν θέλουμε και Χραπα... Ετοιμάσου για τις κυρώσεις... Αν είσαι εσύ μια φορά έξυπνος αυτοί που αδίκησες είναι 20 φορές πιο έξυπνοι από εσένα... Ετοιμάσου για μεγάλη ήττα αποτυχημένε Δήμαρχε.... Είχες όλα τα Φώντα να γίνεις ο καλύτερος και κατάφερες να είσαι μακράν ο χειρότερος.... Πήρες στο λαιμό σου τον Δήμο και τον Καραμανλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κατάσταση στο Δήμο Σερρών και στο δημοτικό συμβούλιο με τις μεταγραφές, με το εμπόριο δημοτικών συμβούλων, με το εμπόριο των ονοματοδοσιων και γενικότερα με το life style και τα στημένα ΜΜΕ προκαλεί ναυτία. Πρέπει πάση θυσία οι Σερραίοι δημότες να αλλάξουν αυτή την άρρωστη κατάσταση και να στείλουν στο σπίτι του τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πλειοψηφία των αντιδημάρχων ειναι απόφοιτοι εξαταξιου γυμνασίου. Στον πάγκο οι επιστήμονες. Οσο για τις τρεις μεταγραφες το επίπεδο έπεσε ακομη χαμηλότερα. Ευγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Ποιον εχει συκοφαντήσει ο Ιακχος και τίνος την οικογένεια ; Και ποια ειναι τα ψέματα που γράφει. Μπορείτε να μας υποδείξετε τα ψεύδη για μην μας παραπλανάει; Το ότι τσαλακώνει ο Ιακχος την επίπλαστη δημοσία εικόνα των βλαχαδερών που με αλαζονεία ασκούν την εξουσία ειναι γεγονός. Αλλα μέχρι σήμερα δεν ειδα κανεναν απο τους "τσαλακωμένους" να απαντάει για να τον βάλει στην θέση του; Προφανώς δεν μπορούν γιαυτό και σιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσανθιδης, Χραπας, Χατζημαργαριτης... Επιστροφή στο χθες, στο παρελθόν που οι Σερραίοι με την ψήφο τους καταδίκασαν το 2019 και πολιτική νεκρανάσταση ανθρώπων που κρίθηκαν ανεπαρκείς απο το λαό. Κι επίσης μεγαλειώδες άδειασμα σε εκείνους που τον στήριξαν στα δύσκολα, που αγωνίστηκαν για την εκλογή του, που πίστεψαν σε κάτι νέο, καινοτόμο και διαφορετικό. Ο Χρυσάφης στην πράξη ακυρώνει το όραμα του νέου που με τεράστια επιτυχία πλασαρε κι η μόνη του αγωνία είναι η επανεκλογή του με κάθε μέσο, τρόπο και κόστος. Κρίμα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρ Τάκη επειδή εσύ έχεις προσωπικά με τον Δήμαρχο γεμάτος μίσος και χολή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σε ακολουθήσουμε.
    Τα δικά σου απωθημένα εμείς θα τα πληρώσουμε με τις σάπιες επιλογές σου.
    Και το ερώτημα είναι γιατί η αγάπη και η λατρεία έγινε μίσος και εκδίκηση από την αρχή για τον Δήμαρχο;
    Γιατί η αγάπη σου έγινε δίκοπο μαχαίρι;
    Τι συνέβη και άρχισες το βρίσιμο και τις ανυπόστατες κατηγορίες από την αρχή;
    Δώσε μία πειστική απάντηση για την ανάρμοστη συμπεριφορά σου, γιατί ο κόσμος έχει την εξής άποψη :
    ΕΦΑΓΕΣ ΠΌΡΤΑ.....
    Περιμένω απάντηση να την διαβάσουν και άλλοι συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ