Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΑΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΤΛΙ

    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ

ΕΝΩ  Ο ΝΤΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ "ΣΤΥΓΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ"

 

             

      Το αξιακό σύστημα του Χράπα σπάει κόκκαλα, στην προσπάθειά του να κρυφτεί έδωσε στην ψύχρα τον Προφήτη . τον κρέμασε στα μανταλάκια  με το καλημέρα !!! Τι είπε ο Αστυνόμος Σαϊνης , ότι το αξιακό του σύστημα εχει ποιότητα τάχαμου τάχαμου καθώς επι του παρόντος δεν διαπραγματεύθηκε θέσεις και αξιώματα απο την παρούσα Δημοτική Αρχή για να μην εκληφθεί ότι η απόφαση του να πολιτευθεί με την "Συμμαχία" ήταν απόρροια στυγνής συναλλαγής.

Δηλαδή ρε Παντελή ο Προφήτης απο το Τουτλί εκανε στυγνή συναλλαγή και εγινε Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών!!! Ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Άφησε όμως ανοιχτο το θεμα για το μέλλον ότι δηλαδή  εφόσον εκλεγεί εάν κριθεί άξιος θα αναλάβει το βάρος των καθηκόντων του Αντιδημάρχου και έρχεται καπάκι ο Δήμαρχος και επιβεβαιώνει ότι ο Αστυνόμος Σαϊνης είναι ενας "έμπειρος αυτοδιοικητικός που εχει προσφέρει πολλά στον Δημο Σερρών !!!! 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΝΤΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΣΤΙΓΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΑΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ 🤣🤣🤣

                  


4 σχόλια:

  1. Καλά ρε Ντιμαρχε τι δουλειά έχει στο νέο που πλασάρεις ο προφήτης από το Τουτλι και ο αστυνόμος σαινης. Έχεις κάνει μπορντέλο την παράταξη ξύπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΘΠΥΡΟ , ΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν δύο συνταξιούχοι, αποφοιτοι λυκείου να αποτελούν τον διακαή πόθο του δημάρχου. Τον έναν μάλιστα τον τοποθέτησε σε θεση υπεραντιδημαρχου και τον αλλον μετά τις εκλογες τον προοριζει για σερίφη...Κριμα για τον τόπο μας,που διαθέτει αξιόλογους νεους και δεν αξιοποιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9 χρόνια αντιδήμαρχος ήταν και θα ξαναγίνονταν αν δεν πήγαιναν όλα στην οικονομική επιτροπή δίνοντας την ευκαιρία στον Χρυσάφη να μην τους χρειάζεται. Εκ του ασφαλούς το έπαιξε μάγκας.Όσο για τώρα θέση δεν υπάρχει για ρώτα ποιος δέχεται να βγει, Ταϊρης τέλος. Οπότε όχι άλλο κάρβουνο κ. Παντελή, ξεκουράσου. Δημοσίευσε το εσύ γιατί το Serresbomb το κατάπιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ