Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕΡΡΑΙΟΙ , ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ


 

14 σχόλια:

  1. Τι υποκλοπές και τρίχες.
    Στα Σέρρας έφτασε ο Δήμαρχος Χρυσάφης, ο ειδήμων , ο ειδικός, ο άριστος, ο ικανός ο γνώστης, ο φαφλατάς, ο άσχετος, ο επικίνδυνος, ο κακοδιαχειριστής.
    Να ορίζει δημοσιογράφο που θα του πάρει συνέντευξη.
    Και το κανάλι, μούγκα και υποταγή, γιατί άραγε?
    Ετσι θα πάμε σε δημοτικές εκλογές και σε διαφανείς διαδικασίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή η @λητοπαρέα που διαχειρίζεται τον βόθρο που αυτοαποκαλείτε 'serresbomb", θάβει επιστάμενα οτιδήποτε έχει σχέση με τα έργα και τις ημέρες του Αλέκου, δείχνοντας ότι υπάρχουν υπόγειες διαδρομές
    Επειδή εκθειάζει ακόμα και το φτέρνισμα του "προστάτη" Καραμανλή
    Επειδή μας ανακοίνωσε ότι η Παλάζη θα λειτουργήσει ως SAMPOUAN, τρία σε ένα
    Δηλώνουμε ως Σερραίοι Δημότες, που έχουμε γραμμένη στα @ρχιδια μας την Ο.Κ.Σ. θα παραβρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου η Κυρία θα κάνει αυτόν τον τρομερό απολογισμό των τριών δράσεων.
    Να είναι προσεκτική τι θα πει και τι στηρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας περιμένουμε στο συμβούλιο με τριαντάφυλλα παλιό λινάτσες.
    Θα σας κοπεί η μαγκιά φλούφληδες.
    Ομάδα καταστολής Συμμαχίας (ΟΚΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ο.Κ.Σ. Δεσμεύεται να προστατεύσει την κυρία Παλαζη όπως και κάθε πρόσωπο προσκείμενο στην Συμμαχία Σερραίων. Σκοπός μας είναι η καταστολή της βίας και της λάσπης που πέφτει προς τον ηγέτη μας και την ομάδα του.
    Επιφυλασομαστε για το οτιδήποτε.
    Με υπέρτατη τιμή,
    Η ομάδα καταστολής Συμμαχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "serresbom" κάνει όλη την βρώμικη δουλειά υπέρ του Χρυσάφη. Από τα σχόλια που στέλνουμε, δημοσιεύει, σπάνια, πολύ σπάνια, σχόλια που λένε αλήθειες, αλλά δεν συμφέρουν στον Χρυσάφη. Παραπληροφορει 100% τους Σερραίους πολίτες. Κυριαρχεί η πολιτική κακοποίηση σε όσους είναι απέναντι στον Χρυσάφη, κυριαρχεί το ψέμα και η διαστρεβλωση, προκειμένου να θάψουν πράξεις και γεγονότα που εκθέτουν τον πολυτιμοτατο πολιτικό τους φίλο, σύμμαχο και συνεργάτη Δήμαρχο της λεζάντας Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε είμαι τελείως αντίθετος με σένα πολιτικά και ιδεολογικά. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην σε συγχαρώ για το γεγονός, ότι δημοσιεύεις όλα τα σχόλια ακόμη και τα άκρως υβριστικά στο πρόσωπό σου. Αντιθέτως το serresbom δεν δημοσιεύει σχεδόν κανένα σχόλιο που είναι αρνητικο για τον Χρυσάφη, ασχέτως αν λέει την αλήθεια το σχόλιο. Φυσικά το site αυτό δεν το κρύβει, ότι υποστηρίζει τυφλά τον Χρυσάφη και αυτό το έχουν καταλάβει έστω και αυτοί οι λίγοι που διαβάζουν αυτό το απαράδεκτο site. Τι κρύβεται άραγε πίσω από αυτήν την τυφλή υποστήριξη του αναξιόπιστου serresbomb προς τον Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν διαβάσατε μετά την εκλογή του Χρυσάφη και της Συμμαχίας Σερραίων είχε κάνει μια ανάρτηση το serresbomb ότι αλλάζει διαχειριστές. Σας πληροφορώ ότι η διαχείριση έχει περάσει πλέων στα χέρια της Ο.Κ.Σ. και τα σχόλια ελέγχονται εξονυχιστικά από την ομάδα μας πριν δημοσιευτούν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς η ομάδα διαχείρισης & καταστολής Συμμαχίας Ο.Δ.Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το serresbomb κανονικά πρέπει να αλλάξει όνομα και να λέγεται " ΧΡΥΣΑΦΗΣ BOMB".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμε "24 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:14 μ.μ.",
    να ξέρεις ότι ο συντάκτης του "serresBomb" δεν μπορεί να συντάξει ούτε μία γραμμή κειμένου, ούτε καν τον τίτλο στις αναρτήσεις που αντιγράφει από αλλού.

    Το δικό σου το γράψιμο απέχει παρασάγγες από το δικό του.

    Οπότε δεν πείθεις.
    Απλά τρολλάρεις, αλλά καρφώθηκες.
    Οι επινοήσεις "Ο.Κ.Σ." - "Ο.Δ.Κ.Σ." είναι για θερμόαιμους, που θέλεις να τσιγκλίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιακχε τι έχεις να πεις για τον καραβανεα πρόεδρο Δηπεθε που στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν τον έκαναν ερωτήσεις για την κατάσταση που βρίσκετε ο φορέας του κοιτούσε τα ταβάνια; Γιατί 2 συνεχόμενες χρονιές δεν του φτάνουν τα χρήματα και παίρνει από τον Δήμαρχο έξτρα χρηματοδότηση και την στερούν από την καθημερινότητα του Σερραίου; Γιατί οι προηγούμενοι τα κατάφερναν και αυτός όχι; Γιατί πέσαμε τόσο χαμηλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις το πρόγραμμα δράσεων του ΔΗΠΕΘΕ θα καταλάβεις, έχει διπλασιαστεί !!! Και από πότε το να παίρνεις παραπάνω λεφτά θεωρείται αποτυχία? Για να μαθαίνεις κιόλας πέρα από την χρηματοδότηση από τον Δήμο, το ΔΗΠΕΘΕ πήρε και για πρώτη φορά και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Που βλέπεις το κακό?

      Διαγραφή

  11. Προς τον ---------------- 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 1:47 π.μ

    ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ ... Το σκατό έφθασε στην κάλτσα , όπως έλεγε η θεια μου η Ελπινίκη. Η επέλαση των χωριαταραδων. Διαβρώθηκε ο αστικός ιστος της πολης, τα γίδια απέκτησαν λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Αδίκως δεσμεύονται τα κουμπούρια της Ο.Κ.Σ. η βλακεία δεν μπορεί να προστατευτεί, ειναι διάχυτη και αφθονεί στους κόλπους της Συμμαχίας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον διαχειριστή του blog oiakxos.blogspot.com :
    Το blog του Ιακχου αδικείται απο την αναπαραγωγή σχολίων τα οποία αναφέρονται στην ανύπαρκτη Ο.Κ.Σ.(Ομάδα Καταστολής Συμμαχίας). Ένα κακόγουστο αστείο που σέρνεται εναν μήνα και πλέον τώρα κι αδικεί την ουσία των αναρτήσεων και των σχολίων των αναγνωστών. Κάποτε και τα αστεία ακόμα χάνουν τη νοστιμιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ