Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ NA ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΣΕΪΧΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ


             \


Όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε στην ανακοίνωση της 29/01 με την οποία απαντούσε σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός πως “έχετε υποτιμήσει… ότι κάποιοι από εσάς ελέγχεστε προ πολλού για το οικονομικό «θαύμα» των Σερρών”, είναι βέβαιο πως πολλοί διάβασαν, λίγοι κατάλαβαν κι ακόμα λιγότεροι ψάχτηκαν να δουν τι ακριβώς εννοεί ο συντάκτης!

Του Αποστόλη Τριανταφύλλου

Την όποια απορία ωστόσο, ήρθε να λύσει χθεσινό δημοσίευμα του formedia.gr το οποίο ενημερώνει για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών, η οποία και εξετάζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος!

Τι σχέση μπορεί να έχουν μια υπόθεση με τόσο σοβαρές οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις, με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και την σχετική αναφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ;

Αυτό ακριβώς θα πάμε να ξεδιαλύνουμε, βάζοντας τα πράγματα σε σειρά:

  1. Τι μας λέει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του radar.gr το οποίο και επικαλείται η οικονομική συντάκτης μας Μαρία Μίχου στο χθεσινό θέμα του formedia.gr; Ότι «στην Ολομέλεια της Αρχής πρόκειται να έρθει η υπόθεση της Συνεταιριστικής τράπεζας των Σερρών και ειδικά του πρώην προέδρου της και πρώην βουλευτού με το Ποτάμι κυρίου Αλεξάνδρου Χατζηδημητρίου  ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο παραιτήθηκε από τη θέση του κατόπιν υπόδειξης του Διοικητή της ΤτΕ Ι. Στουρνάρα! Η ΤτΕ κατόπιν εξονυχιστικών ελέγχων στην Συνεταιριστική Σερρών ανακάλυψε «σημεία και τέρατα», δάνεια σε ημέτερους (μετόχους και διοίκηση) χωρίς ίδια κεφάλαια, χωρίς εγγυήσεις και εξασφαλίσεις! Και άλλα πολλά! Κατόπιν αυτών η ΤτΕ έστειλε την υπόθεση στο Ξέπλυμα όπου ήδη είχαν υπάρξει ανώνυμες επιστολές, στις οποίες καταγγελλόταν η ύπαρξη Εγκληματικής Οργάνωσης μέσα στην τράπεζα, που δρούσε μέσω υπερτιμολογήσεων σε φωτοβολταϊκά και δανειοδοτήσεις χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις»!
  2.  Ποιος είναι σήμερα μεταξύ άλλων ο κύριος Χατζηδημητρίου; Μα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που ασφαλώς και έχει ξεχάσει να ανανεώσει το βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.
  3. Ποιος συνυπήρχε μεταξύ άλλων με τον εν λόγω κύριο στη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και μάλιστα ως ταμίας και παραιτήθηκε μαζί με τον κ. Χατζηδημητρίου, κατόπιν της υπόδειξης Στουρνάρα και των σχετικών προαναφερθέντων ελέγχων;  Μα ο κ.Αναστάσιος Καζίας, νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός!
  4. Τι άλλο είναι σήμερα οι δύο προαναφερθέντες κύριοι, εκτός από προβεβλημένοι παράγοντες της ΠΑΕ Πανσερραϊκός; Μα είναι πρόεδρος ο κ.Καζίας και διευθύνων σύμβουλος ο κ.Χατζηδημητρίου, της εταιρείας φωτοβολταϊκών (!!!) αν σας θυμίζει κάτι και άλλων δραστηριοτήτων στον χώρο της «αειφόρου ανάπτυξης», με την επωνυμία Q-ENERGIA  ξεχνώντας και εδώ να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους κατά το τελευταίο έτος τουλάχιστον, που αποφάσισαν να σηκώσουν την SL2 στο πόδι με τις μεταγραφές τους!
  5. Ποια σχέση συνδέει τις δύο σημερινές τους ιδιότητες; Μα η Q-ENERGIA στην οποία είναι τα δύο κορυφαία στελέχη και παρουσιάζει ως εταιρεία ισολογισμό με τζίρο λίγο πάνω από 300.000€ είναι ο μεγάλος χορηγός που προβάλλεται στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας του Πανσερραϊκού



Όπως θα παρατηρήσατε μάλιστα στα σχετικά links, τα βιογραφικά τους στις επίσημες ιστοσελίδες ΠΑΕ και εταιρείας, συνοδεύονται από τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες τους!

Αν μη τι άλλο, με την Ολομέλεια της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να έχει από σήμερα τον λόγο, σας παραθέσαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, πέρα για πέρα αληθή και σας αφήνουμε πεδίο δόξης λαμπρό α) για τα συμπεράσματά σας και β) για να αντιληφθείτε ως αναγνώστες, πολίτες και φίλαθλοι, σε πιο περιβάλλον και με ποιους ακριβώς ανταγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο.

Και μέχρι να έρθει η ώρα των αποφάσεων και της διαγραφόμενης εμπλοκής και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα συμφωνείτε ότι ο τίτλος «Αλέκος κερνάει και Τάσος πίνει», είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή τους!

6 σχόλια:

  1. Άντε τα τοπικά κανάλια μουγκα και η τοπική ΕΡΤ στο κόλπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iakxe δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και περνάς τις ώρες σου κάνοντας άσχημη, υβριστική και συκοφαντική κριτική για τα πάντα - ξερόλας.
    Για όλα έχεις λύσεις, εκτός από τα δικά σου που τα κατέστρεψες.
    Έχασες τα καλούδια σου και τρέφεις μίσος και ζήλια για όλους τους συνανθρώπους σου.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ --------- 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:51 μ.μ βρίζε ελεύθερα αν αυτό σε ξαλαφρώνει απο τα κόμπλεξ σου , εξαρτημένο σκουπίδι . Τίποτα δεν έχασα εγω και οποίος μπηκε στον δρόμο μου για να με βλάψει εχει καταστραφεί ... φωτεινό παράδειγμα ο Καραμήτσος ΔΙΕΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΜΝΕΤΕΘΕΙ και τώρα κανει τεμενάδες στον ΣΥΡΙΖΑ να τον παρουν για κομπάρσο, εκει κατάντησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O πατέρας τοκογλύφος ο υιός τραπεζοκομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απληστία τους θα τους φάει....Φυσικά ως δικηγόροι θα έχουν πάρει τα μέτρα τους....σε άλλες χώρες θα ήταν μέσα εδώ και πολλά χρονιά , για πολλά χρόνια.....
    Ο χρόνος θα δείξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μπαμπάς έφυγε νύχτα από την Γενική. Τον πήρε η συνεταιριστική για lnow how.
    Ο μοντέλοπνιχτης δεν πέρασε ακόμα από τον πάγκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ