Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ : ΘΟΔΩΡΕ , ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΧΡΥΣΑΦΗΣ 
ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ;


Η απουσία του απερχομένου Δημάρχου από την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σερρών  (μέχρι και το ιστορικό όνομα της κομματικής Οργάνωσης αλλαξε ο Μητσότακης για να μην ενοχλείται η πλειοψηφούσα Πασοκοαριστερη Πτέρυγα της σημερινής ΝΔ), έδωσε τροφή σε φήμες που θέλουν  σοβαρη ρήξη στις σχέσεις του με τον Πρόεδρο Θόδωρο Καμπούρη με υπαιτιότητα του Χρυσαφη.

Οσο εισπράττει καθημερινά μηνύματα ότι αυξάνει η αποδοχή του Γιώργου Τσιμερικα απο τους Σερραίους Δημότες  σε συνδυασμό με τα χοντρά λάθη της Συμμαχίας (ΚΕΔΗΣ με τον τράπερ F.Y., το πρόβλημα με την διάτρητη σύμβαση με τα LED , το άδειασμα στην Χρυσάνθη Παλάζη , την τρυπα των 4.500.000 ευρώ οφειλή του Δήμου στην ΔΕΥΑΣ (αλήθεια ο Ντόντος δεν τραβάει στην είσπραξη των οφειλόμενων;), το τραγικο συμβάν του 9ου Δημοτικού που στοιχειώνει την Συμμαχία και οι εξελίξεις έρχονται, τις μεταγραφες των ορφανών Πασόκων Χράπα και Σια  που ξεφουσκώνουν ήδη ), τόσο ο απερχόμενος Δήμαρχος χάνει την αυτοκυριαρχία του  αυξάνονται οι ανασφάλειες του και η νευρικότητα που  τον οδηγεί σε συγκρούσεις με το περιβάλλον του ... και συνεχώς πατάει τα κορδόνια του.

Και ακομη είμαστε στην αρχή, ενας έντρομος Χρυσάφης θα ειναι εύκολη λεία 

8 σχόλια:

  1. . . . . ΜΗΠΩΣ , ΡΩΤΑΜΕ ΜΗΠΩΣ , ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ , ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου σκοτώθηκαν λογω της συμπεριφοράς του στη γυναίκα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γυναίκα του Καμπούρη είναι αυτή που έκανε σαν χαζοχαρούμενο στην κακοστημένη γιορτή κατ' απαίτηση του Αλέκου;
      Είναι αυτή που τον ασπάστηκε πρώτη;

      Διαγραφή
    2. Εννοείς τον πολυχώρο "Δημαρχείο Σερρών" όπου διεξήχθησαν τα surprise γενέθλια του πολυχρονεμένου μας δημάρχου, με αρμόνιο και κοφεντί;
      Και η κυρία πρωτοστάτησε;
      Έτσι είναι, το πολύ γλύψιμο φέρνει άλλα πράγματα.

      Διαγραφή

  3. Ακομη ηχούν στα αυτιά μου οι στίχοι του άσματος μέσα στο Δημαρχείο "Να ζήσεις Αλέκο και Χρόνια Πολλά Μεγάλος να γένεις και Δήμαρχος ξανά ...!!!!" Τζάμπα πήγε η Τούρτα ... μετά ήρθε ο Τσιμερίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΩΠΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ;

    Τι διαβαζζω ; Στα τέλη του μήνα θα υπάρξει η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του .Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του υποψηφίου δημάρχου ο αριθμός των υποψηφίων που θα ανακοινωθούν θα αγγίξει τους 70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσαφη κομολεξικε γυαλάκια που φοράς τακούνια για να ψηλώσεις. Θα στο πω για τελευταία φορά. Έτρεχες μόνος σου και κατάφερες να χάσεις. Να διασπάσεις τους ψηφοφόρους σου και να κάνεις εχθρούς. Ο Δήμαρχος πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει και να κάνει διακρίσεις. Οι κομπλεξικοί άνθρωποι κάνουν αυτά που έκανες και θα πληρώσεις το τίμημα στις εκλογές. Από τώρα σε βλέπω τα επόμενα χρόνια να πηγαίνεις στα γραφεία και το μόνο που θα έχεις κληρονομιά είναι το προσωνυμιο Δήμαρχος. Ως ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος της ιστορίας των Σερρών. Αφού με τόσα εκατομμύρια χρηματοδοτησεις με υπουργό με ΝΔ κυβέρνηση και με τόσες ευνοϊκές συγκυρίες δεν κατάφερες όχι έργο να κάνεις αλλά ούτε τα αυτονόητα! Μια τρύπα να μπαλώσεις στην άσφαλτο είναι επιστήμη για σένα και την ομάδα μεθύσων που ηγησε. Συγνώμη αν σε στεναχωρησα Αλέκο αλλά σου είπα την αλήθεια κατάμουτρα. Μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα πάντως ακόμη και τώρα αλλά εσύ αντί να προσπαθείς γίνεσαι ακόμη χειρότερος παγηδευμενος στα κόμπλεξ του χαρακτήρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ζητήσει ψήφους από τους συμβασιούχους covid-19 που τους έχεις εκεί και δουλεύουν 3 χρόνια τώρα.......αλήθεια με τι κριτήρια έγινε η πρόσληψη;;;;;;;με τι μόρια;;;;;.....από αυτούς να ζητήσεις ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ