Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

''ΣΥΜΜΑΧΟΣ΄΄ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ;

 ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΟΜΩΣ ...

 
Λοιπόν φίλτατη Βάρβαρα , με όνομα ''βαρύ'' μπήκες στην αρένα της αυτοδιοίκησης , κόρη πρώην Δημάρχου και εγγονή πρώην Δημάρχου του Χατζιακώβου, αλλά όπως φαίνεται , ''δεν τόχεις''. Προφανώς δεν κατάλαβες γιατί μειοψήφησες όταν με την πρότασή σου κουβαλάς νερό στον μύλο του Χρυσάφη. Να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις εξαίρεσης και να γίνει κλήρωση ανάμεσα σε εξειδικευμένους υπάλληλους του Δήμου !!! 
 
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον εξειδικευμένοι στο αντικείμενο υπάλληλοι στον Δήμο Σερρών μετά τις διώξεις των Συμμάχων αλλά νομίζεις ότι υπάρχει σώφρων άνθρωπος να βάλει το κεφάλι του στη γκιλοτίνα για να οικονομήσουν οι επιτήδειοι; 

Τοση αφέλεια σε δέρνει Βαρβάρα , οταν υπάρχει δημοσια προταση να αναλάβει την υλοποίηση της μελέτης για 12 χρονια του Ομίλου Αποστολίδη με 2.030.000 ευρώ + ΦΠΑ σύνολο 2.517.200 ευρώ θα αξιόγήσουμε την πρόταση των του Μυσιρλή και του Χρυσάφη των 8.073.907,33  ευρώ  με ΦΠΑ !!! 

Αντί να επιδιώκεις Βαρβάρα την ματαίωση του διαγωνισμού που οριακά πέρασε τα όρια της νομιμότητας μετά την γνωστή απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματική εκτροπή των Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου, αντί να αναδείξεις το ζοφερό οικονομικό σκέλος της σύμβασης,  εσύ προτείνεις λύσεις για να βγουν από αδιέξοδο οι "Οικονομικοί Δολοφόνοι" του Δήμου ; 

Αν δεν το κατάλαβες είσαι μια από αυτούς ... μια Σύμμαχος που παριστάνει την υποψήφια Δήμαρχο 

10 σχόλια:

  1. Εσύ που γράφεις " σύμμαχος και η Βαρβάρα;", που το στηρίζεις; Πες μας να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Φιλε αναγνωστη --- 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 3:22 μ.μ. --- και φυσικά θα σας εξηγησω που το στηρίζω.Δεν το εγραψα γιατι ετσι μου κάπνησεν . Ο Ιακχος ΠΑΝΤΑ αιτιολογεί αυτά που γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίακχε το ξέρουμε ότι υποστηρίζεις Τσιμερίκα. Ο ακροδεξιός στον ακροδεξιό θα πάει…Η Βαρβάρα όχι μόνο δεν είναι σύμμαχος, αλλά είναι και η μου η που φοβάται ο Χρυσάφης. Με τη Βαρβάρα σιάχτηκαν οι σύμμαχοι, παλιοί και νέοι, με τον Τσιμερίκα γελούσαν και τα σώβρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή Ιακχε σε είχαμε για ουδέτερο όχι να παίζεις τα παιχνιδάκια του αλεκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. για τον ------- 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 4:05 μ.μ.

    Αφήστε τα τρολαρίσματα περί ακροδεξιάς δεν σας οφελούν και κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας. Για το ποσο φοβάται ο Χρυσάφης την Βαρβαρα ρωτήστε τον Καρίπογλου , αυτός ξέρει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά που σκιάχτηκαν από την συμμαχο του Χρυσάφη. Πρώτος πρώτος την καλοσωρισε ο Ντημαρχος με ανακοίνωση. Γελασαν και οι σαυρες με την μεγαλοσυνη του.
    Η Φαρφάρα εχει και πρόταση που δεν την ακούσαμε να μιλάει 4 χρονια, μονο να ψηφίζει τις χρυσαφομπαρούφες; Θα μας φέρει και ποτάμι αυτή, λέει.
    Τωρα εκτός από τις σαύρες γελάνε και οι σερραίοι παγκολίνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε δεν τα λες όλα.
    Η Βραβράρα ηταν ομοφωνη.
    Δεν τον πουλάει τον Ντημαρχο.
    Μιά χαρά ψηφισε. Δες στην Διαυγεια την Αποφαση γι αυτο το θέμα.


    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A74%CE%9A%CE%A910-%CE%A60%CE%93?inline=true&fbclid=IwAR0rPtQRA5qHeaXExBW2Yh6LPx6v1u0qxy6mvAc3sNAgCyAKr22UzO2Gd_E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τί λέει η γυναίκα. Εχει άγνοια ή άνοια;
    "Οπως κάνμε δεκτες τις παρατήσεις των άλλων... κλπ". Μα αφού ψήφισε μαζί με τους Χρυσαφικούς να μείνουν όσοι δεν ήξεραν το αντικείμενο.
    Εδώ η ΑΔΑ της Απόφασης τους ΑΔΑ:ΨΧ4ΚΩ1Ο-Φ0Γ
    Ειμαι ένα από τα μέλη της Επιτροπης. Καλά οτι μας δουλεύουν και μπροστά στα μούτρα μας κάποιες!
    Τί να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Προς τον ----------6 Φεβρουαρίου 2023 στις 4:57 μ.μ.

    Διαβαζε σε παρακαλώ με προσοχή τις αποφασεις αλλα και τις αναρτήσεις μου.
    Σε άλλη απόφαση αναφρεσαι εσυ, σε μεταγενέστερη εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η κυριούλα τί IQ έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ