Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΜΑSKARATA : NEO ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ" SHOW



Πάλι πάτησε τα κορδόνια του ο Δήμαρχος ..." όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Κατα την προσφιλή του τακτική επιχείρησε και πάλι την προσφιλή του τακτική στους Σερραίους ιθαγενείς αλλα και πάλι κατάφερε να αναδείξει την ανυπαρξία και την ανικανότητά του.

Το εργο ειχε δρομολογηθεί απο την Δημοτική Αρχή Αγγελίδη από το 2018 που είχε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση απο το Πράσινο Ταμείο και απο ιδίους πόρους του Δήμου απλα ο Χρυσάφης έπραξε το αυτονόητο με καθυθστετηση τεσσάρων χρόνων !!!

Και φυσικά δεν απέφυγε το επικοινωνιακό καραγκιοζλίκι του με ένα Δελτίο Τύπου και τέσσερεις φωτογραφίες του που ανάρτησε στην επιστήμη ιστοσελίδα του Δήμου που παρουσιάζουν ένα καραστημένο φτηνό show όπως στην φωτογραφία που βλέπετε.

Στηθήκανε μπροστά στους κάδους , μαζί ο Αντιδήμαρχος "Καλιγούλα" εκ Σκουτάρεως, ο  Προέδρος των εργαζομένων και ο Δήμαρχος που παρουσιάζεται να  τους κάνει "σεμινάριο" για την χρησιμότητα των υπόγειων κάδων !!!😂.  Κάλεσαν  τα λαδωμένα μέσα διαστρέβλωσης, "της μιας δραχμής τα γιασεμιά'' και έδεσε το γλυκό.

Ιδου και το λογύδριο επιμόρφωσης του Δημαρχου : 


Με την ανάπτυξη των συστημάτων υπόγειων κάδων βελτιώνεται η αισθητική εικόνα αλλά και η καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου, καθώς τα απορρίμματα δεν βρίσκονται εκτεθειμένα στην επιφάνεια, ενώ περιορίζονται οι δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον, οι υπόγειοι κάδοι με το σύστημα πίεσης που διαθέτουν, συμπυκνώνουν το απόρριμμα, με αποτέλεσμα ένα μόλις σύστημα υπόγειων κάδων να χωράει τον όγκο 8 συμβατικών κάδων. .Με αυτόν τον τρόπο και απελευθερώνεται χώρος για την διέλευση των πεζών ή και τη στάθμευση των οχημάτων, ενώ παράλληλα -λόγω της μείωσης της συχνότητας των δρομολογίων των απορριμματοφόρων μειώνονται τα λειτουργικά έξοδα του Δήμου και ο κυκλοφοριακός φόρτος στους δρόμους.




9 σχόλια:

  1. Και να ήταν μόνο αυτό; Δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είστε αχάριστοι.Την έξυπνη πόλη δεν την είδατε;;;;την χρηστή διοίκηση δεν την είδατε;;την διαφάνεια δεν την είδατε;;τον σεβασμό στους θεσμούς δεν την είδατε;;;τα μεγάλα έργα δεν τα είδατε;;;την αναβάθμιση του αυτοκινητόδρομου δεν την είδατε;;;το νέο κολυμβητήριο δεν το είδατε;;τα έξυπνα συντριβάνια δεν τα είδατε;;Τι βλέπετε τελικά μόνο τα λουλούδια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ξέχασες να αναφέρεις και άλλα μεγάλα έργα του παπατζη Χρυσάφη οπως:
    ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ των δρόμων της πλατείας Εμπορίου με ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
    και ένα ακόμη επίσης μεγάλο
    όραμα του παπατζη θεατρίνου,
    ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (EDEN PROJECT SERRES), ένα πάρκο από τα 8 μεγαλυτερα πάρκα του κόσμου!!!
    Ομως αυτός ο Δήμαρχος της ΛΕΖΑΝΤΑΣ και του ψεύδους έρχεται με θράσος να ζητήσει και πάλι την ψήφο των Σερραίων δημοτών, γιατί πιστεύει, ότι μπορεί και πάλι εύκολα να τους ξεγελάσει.
    Και όλα αυτά ΕΛΕΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καταστροφή αυτού του τόπου έχει ονοματεπώνυμο.Στεφανος Φωτιάδης που με την στήριξη στον Χρυσάφη τον άφησε ελεύθερο να κάνει ότι θέλει,και τώρα βάζει την Μητλιαγκα στην θέση του να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Προς τον --------- 27 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:01 π.μ.

    Ετοιμάζεται η ηλεκτρονικη σελίδα "ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ" θα ειπωθούν όλα στην ώρα τους , την ωρα που θα τσούζει.

    Αγαπητοί αναγνωστες βοηθήστε να καταγράφουμε τα αίσχη των Συμμάχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΚΣ και η ΟΚΔΣ δεν θα επιτρέψουν την δημιουργία τέτοιας κατάπτυστης ιστοσελίδας. Ήδη οι χακερ της ΟΚΔΣ εργάζονται για να πέσει μαύρο σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει απόλυτο δίκαιο ο 9:28/27-02-2023, που λέει ότι ο Φωτιάδης με την στήριξη που παρείχε στον Χρυσάφη σε όλη την δημαρχιακή θητεία τον άφησε ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. Άφησε ελεύθερο έναν εύκολο αντίπαλο, ο οποίος στο μόνο που διακρίνεται είναι στην φιγούρα και στην προβολή, με αποτέλεσμα κάποιοι ΘΕΣΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ να τρέχουν πίσω του για μια θεσούλα η ένα ρουσφέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Τα βλήματα του Ο.Κ.Σ. τα γνωρίσαμε ποσο ζαβά ειναι, αυτο το Ο.Κ.Δ.Σ. τι φρούτο ειναι;🤣😂😂😂😎


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομάδα Κατστολης και ΔίωξηςΗ.Ε. Συμμαχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ