Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

ΓΟΥΝΑΣ - ΚΑΛΑΊΤΖΙΔΗΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ...

     ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΣΕΡ

        


   Oι κανόνες της χρηστής διοίκησης επιβάλλουν να συγκληθεί άμεσα εκτακτο Διοικητικό Συμβόυλιο του Επιμελητηρίου στο οποίο να λογοδοτήσει ο Προεδρος και ο Ταμίας του ΕΒΕΣ και το Δ Σ. της ΕΠΑΝΕΣΕΡ ως συλλογικό όργανο, να πέσει άπλετο φως σε αυτή την δυσώδη υπόθεση και να αποδωθούν ευθύνες στους υπαιτίους , διότι ευθύνες σίγουρα υπάρχουν

Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου διεξάγονται δημόσια και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ύστερα από σχετική αιτιολόγηση, κεκλεισμένων των θυρών, τακτικά μεν μία φορά το μήνα, εκτός από το μήνα Αύγουστο, έκτακτα δε εφόσον ζητηθεί από τα δύο πέμπτα (2/5) των μελών του

14 σχόλια:

  1. 6750 ευρώ χάθηκαν και δεν απαντάει η διοίκηση . Να επέμβει εισαγγελέας στο Εβες γίνεται το πάρτι του αιώνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας κανουν συνδυασμο τρομαρα τους για να δουν που τους εχουν γραμμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΙΛΗΣΑΣΝ ΟΙ ΒΟΥΒΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΣΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΡΕΜΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καλαιτζιδης είναι στο Επιμελητήριο; Αόρατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΜΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Προς ---------- 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:15 μ.μ.

    Καμία Διοίκηση δεν απάντησε. Απλα ο Σταθμάρχης βγήκε και είπε τις μπουδρες του.
    Ο Μαλλιαράς και ο Τενεκετζής οφείλουν εξηγήσεις στα 12.000 μελη του ΕΒΕΣ και όχι μονο στα 21 "φυτά" του Διοικητικού Συμβουλίου. Και οι δυο ειναι ταυτόχρονα Προέδρος και Ταμίας στο ΕΒΕΣ και την ΕΠΑΝΕΣΕΡ και εάν αληθεύουν οι κατηγορίες του Γουνα εχουν υποπέσει σε παράβαση καθήκοντος και πρέπει να περάσουν απο ΕΔΕ πριν καταλήγουν στον Εισαγγελέα. Ελπίζω Γουνας και Καλαϊζίδης να εχουν τα κότσια και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ να το πανε μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΟΥΓΚΟΒΑΣΙΛΗΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥΓΚΟΘΟΔΩΡΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    6 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΜΕΤΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 21 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Προς ---------- 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:14 μ.μ.

    Μέχρι τώρα σιωπούσαν , ο Γουνας κατι ψέλλιζε κατα διαστήματα αλλα μετά χανότανε.
    Τώρα εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ξεκαθαρίσουν την μπουγάδα. Το σκατό στο Επιμελητήριο και στην παράγκα της ΕΠΑΝΕΣΕΡ έφθασε στην κάλτσα. Αν το καταπιούν τώρα θα ειναι άξιοι της μοίρας τους, θα περάσουν στην ανυποληψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΨΕΛΛΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ιακχε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στο Εβες . Γιατί μετά τα χρήματα που έχασε ο Μαλιαρας υπάρχει και το φέσι που άφησε σε εμάς στο Σιδηρόκαστρο ο Μαλιαρας και καταδικάστηκε με τελεσίδικη απόφαση από το δικαστήριο . Ο Σταθμάρχης λοιπόν είναι έκθετος παντού .Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί το Επιμελητήριο από τις υπηρεσίες του κράτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Προς τον --------------8 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:24 π.μ.

    Το πρόβλημα στο ΕΒΕΣ αρχισε απο την θητεία Χρυσαφη απλα σήμερα επιδεινώθηκε και το μεγάλο φαγοπότι ξεκίνησε απο αυτή την μαλακία του λέγεται SEREXPO. O Χρυσάφης ως Πρόεδρος έμπλεξε το ΕΒΕΣ με συνεταίρο το ΒΙC του Καφετζόπουλου (πρώην Πρόεδρος και αυτός) και ιδρύσαν την παράγκα της ΕΠΑΝΕΣΡ για τις παστρικές δουλειές που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από το Επιμελητήριο που ελέγχεται ... απο τον ΚΑΝΕΝΑ. Οσο για σας στο Σιδηρόκαστρο το πρόβλημα σας ειναι διαχρονικό με τους Δήμαρχους που εκλέγετε τα 80.000 ευρώ πόσα χρονια σα τα χρωστάει η εταιρεία του Μαλλιαρά; Με τους τόκους το ποσο μπορεί και να διπλασιάστηκε και σεις ακομη αετό πετάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ Η Ο.Κ.Σ. ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ; ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΞ Ο ΟΒΕΛΙΞ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΚΣ μήπως εννοείς τα Es Es του Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ