Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ

Σέρρες: Με ''συγκίνηση'' (*????) η κοπή βασιλόπιτας των πρώην Δημάρχων του Νομού ...

   

Ενας σύλλογος αργόσχολων που δεν μπορούν να αποχωριστούν το άρωμα της εξουσίας  επειδή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γινεται το μεγάλο φαγοπότι ανεξέλεγκτα οπότε θέλουν να αποκτήσουν λογο και αυτοί ...  να παρεμβαίνουν ως συμβουλάτορες και να παίρνουν φυσικά και τα αντίδωρά τους.

Το φαιδρόν του εγχειρήματος ειναι το εύρος των μελών του συλλόγου στον οποίο μετέχουν και  οι κοινοτάρχες και οι κοινοτικοί σύμβουλοι , οι πλειοψηφία των οποίων απλως συμπλήρωναν τα ψηφοδέλτια λόγω Καλλικράτη και Κλεισθένη  μιας και τα Τοπικα  Συμβούλια σχεδόν ποτε δεν συνεδριάζουν   ( βλέπε Τοπικό Σερρών με 2 μόνο συνεδριάσεις το 2022) 

Το επίσης φαιδρόν του εγχειρήματος ειναι η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που αποτελείται από δεκαπέντε ασυντόνιστους αιρετούς Δήμαρχους οι οποίοι όρισαν καταστατικά ως μέλος του ΔΣ και συντονίστρια μια υπάλληλο της Νομαρχίας. Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ομολογούν ότι είναι τόσο ανίκανοι που ούτε να συντονιστούν μοναχοί τους μπορούνε !!!

 Kαι το κυριότερο είναι για όλα αυτά "τα ξοφλημένα γραμμάτια" ότι δεν προβλέπεται απο πουθενά να έχουν θεσμικό ρολό σε ένα τόσο ουσιώδες ζήτημα , αυτό του συμβουλάτορα των αιρετών οργάνων !!! 

Το μόνο επιπλέον που επιδιώκουν αυτοί οι τύποι είναι να αποκτήσουν με κουτοπονηριά πρόσβαση στα κονδύλια των ΟΤΑ εμμέσως και ήδη έδωσαν σαφές δείγμα γραφής ελέω Χρυσάφη για το οποίο θα επανέλθω ... καθόσον το θράσος των βλαχοδήμαρχων ειναι απύθμενο.


3 σχόλια:

  1. Ιακχε έχεις απόλυτο δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγους μήνες θα είναι μέλος τους και ο Χρυσαφης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ιακχε , η υπάλληλος δεν ειναι συνταξιούχος, αλλα εν ενεργεία και σβησε το όνομα σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ