Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΘΠΥΡΟ , ΝΕΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ... ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

                ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΤΖΗΔΕΣ


 ΑΕΡΑ , ΠΑΤΕΡΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔ0Υ


8 σχόλια:

  1. Από τότε που πήρε τον προφήτη από το Τουτλι,όλα πάνε κατά διαβόλου. Γνωστός κατσικοποδαρος,αλλά το πιο σημαντικό έβαλε φωτιά στις σχέσεις των δημοτικών συμβούλων με τον δήμαρχο. Κανενας δεν δέχθηκε στην συμμαχία αυτον τον τυχοδιώκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη νόμιμη ανάθεση μελέτης για το γήπεδο είναι μια μελέτη κατεδάφισης. Ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος πάρκο και δεν μπορεί να εκδοθεί άλλη άδεια πέρα από αυτή της κατεδάφισης. Όλα τα άλλα είναι παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προφήτης από το Τουτλι τι συμβούλεψε τον Σπύρο;;; Χα χα χα γελάμε μαζί σας Σύμμαχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Προφήτης απ το Τουτλί νομίζω οτι είναι ο αυτοδιοικητικός μέντορας της Μητλιάγκα. Διάβασα που το είπε η ίδια συγκινημένη οταν μίλησε για πρωτη φορά και ακούστηκε η σιγανή φωνούλα της στο δημοτικο συμβούλιο. Τότε που ο Προφήτης πήγε να γίνει συμμαχος και μισθωτος αντιδήμαρχος του Λεζαντιάρη και τον χειροκροτούσε αυτή.
    Καλά πάμε είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσάφης και η δημοτική αρχή χάσανε τα αυγά και τα καλάθια. Δεν καταφέρνουν τίποτε. Στρατόπεδα, δημοτικό γήπεδο, αποτέλεσμα μηδέν. Όπως αποτέλεσμα μηδέν στις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Οι δημοτικοί υπάλληλοι λόγω των συνεχών μετακινήσεων είναι στα κάγκελα. Προμηθευτές και εργολάβοι επίσης στα κάγκελα, επειδή είναι απλήρωτοι. Τα λουλούδια όμως πάνε καλά. Είναι πράγματι ένας ανίκανος, φιγουρατζης δημαρχος. Πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η κ.Μητλιαγκα,απόφοιτος νομικής είχε μέντορα στην πολιτική έναν απόφοιτο γυμνασίου, τότε λυπάμαι για το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτό το χάλι του Δήμου από έναν ανίκανο Δήμαρχο φταις και εσύ κ. Μητλιάγκα. Δεν έβλεπες, δεν άκουγες, δεν ήξερες, τώρα είναι αργά για εσένα, στο χάλι ήσουν και εσύ σύμμαχος με το παρεάκι σου. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανακοίνωση ΟΚΣ - προς Δημοτικούς Συμβούλους Φωτιάδη +Βαρβάρα επικεφαλή Εντός.

    Μπουρσουκια σας βάλαμε παιδιά συγγενείς και φίλους σε δουλειές. Ξέρουμε ποιοι είστε και γιατί δεν κάνατε αντιπολίτευση τόσα χρόνια. Σάκη Γάτσιο, Χρυσούλα Δριγκα, Παύλο Καρυπίδη, Σταλακτουλα Καρασουλτανη. Μη τολμήσετε και κατεβείτε με άλλο συνδυασμό. Κούνια που σας κούναγε. Η μόνη λύση για την πολιτική Σωτηρία σας είναι να ακολουθήσετε την πορεία του Χραπα και του προφήτη. Αυτά τα λίγα προς το παρών.
    Με εκτίμηση ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ