Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ : ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

 ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ !!! 

Ο ΑΒΔΕΛΑΣ "ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ"

«Αυτό ο Τόπος μας έχει δώσει πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Δεν διανοούμαι, επομένως, ότι θα αφεθούμε απλά στη συγκυριακή “κακή μας μοίρα”, τής σημερινής οικονομικής και δημογραφικής κατάστασης που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, η οποία οφείλεται, φυσικά, σε παθογένειες πολλών προηγούμενων χρόνων με αποκορύφωμα (προσωπική άποψη) την πρωτόγνωρη κατάσταση που προέκυψε ελέω covid και δεν θα αντιδράσουμε!

Αντίδραση που πρέπει να είναι ΚΑΘΟΛΙΚΉ και πρωτίστως προς την ανακοπή της υφέρπουσας διολίσθησης και ταυτόχρονα στη χάραξη μιας ανοδικής πορείας!

Προσωπικά και βεβαίως και ομαδικά ως “Συμμαχία Σερραίων”, πρωτοστατούντος και του Δημάρχου μας, ξεκινήσαμε ήδη προς αυτή τη κατεύθυνση και απευθύνουμε Πανσερραϊκό Κάλεσμα για στήριξη αυτής της Πορείας!

Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα που μπορούμε να φτάσουμε, εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι για να φτάσεις οπουδήποτε πρέπει σίγουρα κάποια στιγμή να ξεκινήσεις και να πιστεύεις με όλο σου το είναι στην κατάκτηση του προορισμού!»

Τάδε έφη ο ΝεοΣύμμαχος και οικονομολόγος , βεβαίως βεβαίως, Κώστας Αβδελάς και έστειλε στον κουβά τον Χρυσάφη με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ του περιγράφοντας γλαφυρά τον Μπύθουλα του Καραμανλιστάν που ειναι καρφωμένος μια δεκαπενταετία στην τελευταία θέση ανάπτυξης πανελληνίως.

Τελικά φίλτατε Κώστα, αποφάσισε : " ... οπωσδήποτε πρέπει σίγουρα κάποια στιγμή να ξεκινήσεις ..." ή " ... ξεκινήσατε πρωτοστατούντος του Δημάρχου σας , προς αυτή τηξν κατεύθυνση ..." , " ...προς την ανακοπή της υφέρπουσας διολίσθησης και ταυτόχρονα στη χάραξη μιας ανοδικής πορείας!" , τι απο όλα αυτά ισχύει τελικά; 

Η Συμμαχία του Χρυσάφη με την ιδια "καραμέλα" του "νέου" και της ανάπτυξης ξεγέλασε τους Σερραίους το 2019 και τώρα έρχεσαι εσυ ως συμπράττων Μεσσίας τέσσερα χρόνια μετά εν έτει 2023 και μας λες ότι ακόμη οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ την πορεία προς την ανάπτυξη και δεν εχει ακόμη αποκοπεί η υφέρπουσα διολίσθησή της Δημαρχείας του Αγγελίδη;

Επιλεον  διατείνεσαι " ...που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, η οποία οφείλεται, φυσικά, σε παθογένειες πολλών προηγούμενων χρόνων  (προσωπική άποψη) ... " τελικά τώρα τελευταία βιώνουμε  την απαξία ή φταίνε και  τα προηγούμενα χρόνια και ειναι χρόνια κατάσταση η απραξία την οποια επιδείνωσε η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ; 

Σε κάθε περίπτωση Κωστάκη , επιβεβαιώνεις την ανυπαρξία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και την ανικανότητα του αποχωρουντος Δημαρχου να διαχειριστεί  την κατάσταση γιατό και βρισκόμαστε σήμερα στο σημείο απο το οποίο ξεκινήσαμε το 2019.

Υ.Γ. Μια κατάσταση στην οποια εβαλες και συ το χεράκι σου ως ειδικός συνεργάτης του Δημαρχου αμισθί (;;;) επι εννέα μήνες , σε θέματα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΠΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανοίγουμε λογαριασμό φιλε ;

 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

                     

15 σχόλια:

  1. Κάτι τρέχει στα γύφτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λέει ο λαός: "ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αβδελας προσπαθώντας να καλύψει την αγραμματοσυνη του χρησιμοποιεί και κάποιες λέξεις της καθαρεύουσας και γίνεται ακόμη πιο γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το " σπίρτο αναμμένο" που λέγεται Αβδελας, με το που άνοιξε το στόμα του τον έκαψε τον Χρυσάφη. Παραδέχθηκε την απραξία της δημοτικής αρχής Χρυσάφη και για να δικαιολόγησει την απραξία της είπε, ότι φταίει ο covid και τα προηγούμενα χρόνια. Αλήθεια τι λενε οι δημοτικοί σύμβουλοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής και τώρα σύμμαχοι με τον Χρυσάφη που τους κατηγορεί ο Αβδελας; Συγκεκριμένα τι λενε οι: Γατσιος, Μερετουδης, Χράπας, Χατζημαργαριτης, Γκότσης και ο μέχρι πρότινος σύμμαχος Καδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Θπυρο, τον Προφήτη και τον Νυχτοπάτη γιατί δεν τους ρώτησες;;

      Διαγραφή
  5. Είναι δυνατόν ρε παιδιά να ασχολείστε με τις ανοησίες του κάθε γελοίου Αβδελα; Μην κατεβάζετε τόσο πολύ το επίπεδο. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ο δήμαρχος έχει οικονομολόγο εμπειρικό τον προφήτη που αν χρειαστεί μετατρέπετε και σε γκουρού της δημόσιας διοίκησης και όχι μόνο...Εκτός και αν θεωρεί σίγουρο ότι η Μπατζίλω δεν θα εκλεγεί ,οπότε έχει εφεδρεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Κώστα,
    έχουμε συνομιλήσει και συζητήσει αρκετά την τελευταία τετραετία. Διαπιστώσαμε αμφότεροι, κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς.
    Κυρίαρχη ήταν η διαπίστωση της σταθερής και διαχρονικής, επί σειρά ετών, «υφέρπουσας διολίσθησης» της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
    Μια «διολίσθηση» που επιδεινώθηκε την περίοδο της πανδημίας. Θα προσθέσω και της εμπόλεμης κατάστασης και της ενεργειακής κρίσης.
    Μια «διολίσθηση» (όπως γράφεις) «αποτέλεσμα της παθογένειας πολλών προηγούμενων χρόνων», η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, θα προσθέσω!!!
    Από μια Δημοτική Αρχή «Κυρίαρχη»…
    Με μια φίλα προσκείμενη Κυβέρνηση.
    Με την καθολική υποστήριξη των Υπουργών και κυβερνητικών Βουλευτών μας.
    Με την Αντιπολίτευση με υπομονή στην αρχή, απούσα στη συνέχεια, «πλην ελαχίστων, ευτυχώς μικρής μειοψηφίας, τοξικών, κολλημένων στο χθες», κατά επαναλαμβανόμενη δήλωση Δημάρχου.
    Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που επιτρέπουν λόγω του κατεπείγοντος, απευθείας αναθέσεις και αναθέσεις με πρόσκληση σε έναν ενδιαφερόμενο.
    Με χρηματοδοτήσεις, οικονομικές ενισχύσεις και ανεξέλεγκτες προσλήψεις.
    .......................................................................................................
    Παραμένουμε στην «κακιά μας μοίρα» (όπως γράφεις), με τον κόσμο υπομονετικό και ανεκτικό, με φόβο αλλά και με προσδοκίες.
    Η απογοήτευση υπάρχει παντού, είναι θέμα χρόνου να έρθει η αγανάκτηση, αλίμονο εάν έρθει και η οργή!!!
    Για να ξεκινήσεις όμως πρέπει να ξέρεις που πας και που μπορείς να φτάσεις. Δεν αρκεί η εκκίνηση.
    Και πάνω από όλα, σε αυτή σου την προσπάθεια δε μπορείς να εμπιστευτείς για δεύτερη φορά λάθος άτομα…

    Με τιμή
    Βασίλης Τερζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Β Τερζη, διοίκησες τον δήμο με 6 ψήφους διαφορά από τον φωτιαδη
    Τον διοίκησες με τεράστια πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων.
    Κανεις τον εξυπνάκια τώρα…
    Ο Χρυσαφης του 45/% της πρώτης Κυριακής δεν έχει πλειοψηφία στο δς.
    Μέσα σε 8 χρονια άλλαξες τρεις παρατάξεις .
    Καλή ανάσταση από την πανέμορφη πατμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωπα φιλε εκ της Συμμαχίας ορμώμενε κόψε κατι ... Ο Βασίλης Τερζής αλλαξε μια φορα παράταξη το 2019 απο αυτή του Αγγελίδη που ειχε πετάξει λευκή πετσέτα και στήριζε τον Χρυσαφη (προσυμφωνημένα άσχετα που τους άδειασε την δευετρη Κυριακή) στου Φωτιάδη και μολις διαπίστωσε τις "αλλαξοκωλιες" Χρυσαφη - Φωτιάδη ΑΝΕΓΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΚΕ. Μέχρι σήμερα τιμα την ψηφο των Σερραίων Δημοτών αντιπολιτευόμενος με συνεπεια το καθεστώς ΣΥΜΜΑΧΑΩΝ- ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξενύχτη μου εσύ, 1:26, Γάτσιος, Μερετούδης, Καδής, Χρυσανθίδης, Χράπας, Χατζημαργαρίτης, προσεχώς Γκότσης και κάνα δυο ακόμη. Αυτή ειναι η απάντηση στους δικούς σας, παιδιά δεν μας κάνετε για αυτό περνούμε τους άλλους μπας και σωθούμε. Μάταια όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρτζι μπουρτζι και λουλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την υποψηφιότητα του Αβδελα ο δήμος Σερρών σώθηκε
    Μόλις εκλεγεί θα κερνάει όλους τους δημότες για ένα 6μηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστός ο 8:43, έτσι έτσι, θα σωθεί ο Χρυσάφης με αυτούς που με δικά τους λεφτά μέχρι τον Λευκώνα βγήκαν,περιμένουν τον Δήμο να πάνε κανένα ταξιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Δήμος χρειάζεται μια νέα κίνηση με τα άτομα της αρχικής Συμμαχίας χωρίς Χρυσαφη και Μισιρλή. Και θα την στηρίξουν όλοι οι Σερραίοι. Όσο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ