Κυριακή 16 Απριλίου 2023

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ "57 ΨΥΧΕΣ" ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ;

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. Στην Συμμαχία αρκετούς δεν τους προβληματίζει το αποτέλεσμα των εκλογών( θεωρούν την νίκη δεδομένη ), αλλά το τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών .Σε ότι αφορά τις θέσεις του υπουργικού συμβουλίου. Λοιπόν να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι και να μεταφέρουμε τα όσα ακούγονται .Βέβαια μια βασική προϋπόθεση για όσους διεκδικούν θέσεις είναι να εκλεγουν .Υπάρχουν 9 (οι δύο αμμισθες) θέσεις αντιδημάρχων) .Οι πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου, ΚΕΔΗΣ ,ΔΕΥΑΣ,ΔΗΠΕΘΕ ,ΟΠΑΚΠΑ το σύνολο 13 οπότε 8 μένουν εκτός για τα πρώτα 2.5χρονια τουλαχιστον

    Να ξεκινήσουμε λοιπόν με αυτούς που θα μείνουν εκτός κυβέρνησης .

    Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλαζη ήδη θεωρείται ξένο σώμα στην Συμμαχία .Δεκτή η υποψηφιότητα της με την Συμμαχία ( γιατί πιθανή αποχώρηση της θα δημιουργήσει προβλήματα ) αλλά μέχρι εκεί .Το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της επόμενης μέρας .

    Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Χαλκιόπουλος θα μείνει εκτός .Όπως με πληροφορεί ο σμπιρος ελπίζουν να μην εκλεγεί οπότε όλα είναι πιο εύκολα .

    Ο αντιδήμαρχος κ Δινακης το ότι θα μείνει εκτός είναι το αχαστο στοίχημα .

    Τέλος ο Γιαννης Δεσποτιδής ( αν είναι υποψήφιος ) είναι μια ξεχωριστή περίπτωση .Στα πρώτα 4 χρόνια θυσίασε το προσωπικό του πολιτικό εγώ προς ώφελος της Συμμαχίας .Κάτι που δεν αναγνωρίστηκε .Να θυμίσω μόνο ότι όταν αναζητούνταν αντιδήμαρχος Παιδείας .Δεν υπήρξε ουδείς πρόθυμος γιατι η θέση ήταν αμισθη

    Εννοείται οτιΜατθαίου, Ταϊρής .Ιντος θα μείνουν

    Συνεχίζεται με το ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση.


    Ματθαίου Παλαζη και Δινακη είστε τόσο βλακες και θα στηρίξετε αυτόν τον Δήμαρχο; Απάντηση θέλω...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξι (6) μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και το γραφείο τύπου του Χρυσάφη (δηλ. το serresbomb, γιατί το σχόλιο αυτό που γράφει ο "16 Απριλίου 2023 στις 7:46 μ.μ."το κάνει το serresbomb), μοιράζει αξιώματα στους δημοτικούς συμβούλους του Χρυσάφη. Το γραφείο τύπου του Χρυσάφη (Serresbomb) υπολογίζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους Σερραίους δημότες, διότι οι Σερραίοι δημότες θα στείλουν στο σπίτι του τον πιο ανίκανο, αλλά φιγουρατζη Δήμαρχο Χρυσάφη, που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Σερρών. Δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε δικό του, παρά μόνον λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χρυσάφης θα μπορέσει να ειναι υποψηφιος μετα τις διωξεις για το έγκλημα του Δεκέμβριου στο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ