Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑΦΗ : ΤΟ Τ.ΕΘ.Α. ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ

  ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ...


Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το ΤΕΘΑ θα καταθέσει αγωγές κατα του Δήμου Σερρών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Στρατοπέδων στα τοπικα Δικαστήρια ως ιδιοκτήτης των εν λόγω εγκαταστάσεων.

Και κατά τον ρουν των γεγονότων προκύπτει ότι ο Στρατός εχει δίκαιο και όχι οι αιθεροβάμονες Δημαρχοι Σερρών που ... τρέχανε σε λάθος δρόμο. Διοτι κ.κ. Χρυσαφη και Μυσιρλή,  λαλίστατοι μπουρδολόγοι,  όταν είσαι ιδιοκτήτης μιας εκτασης και κάποιος την καταπάτα και την παραχωρεί προς χρήση σε τρίτο για 20 χρονια και επιπλέον όταν οι εμπλεκόμενοι δεν είναι τίποτε τυχάρπαστοι αλλά το κράτος και η Εκκλησία, τότε στρέφεσαι δικαστικά εναντίον τους, "κατά της αυθαιρεσίας και της παρανομίας" και δεν εκλιπαρείς σαν ζήτουλας για πολιτική λύση.


5 σχόλια:

  1. Είναι αναμφισβητητο γεγονός, ότι για την εξέλιξη των στρατοπεδων ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Χρυσάφης που δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα αυτό.
    Από τη στιγμή όμως που ο Δήμος έχει ΚΑΕΚ (δηλαδή τίτλο κυριότητας), αλλά παράλληλα και ο Στρατός διεκδικεί την κυριότητα του στρατοπέδου Παπαλουκά, βάσει του νόμου του 1929, τι πρέπει να κάνει ο Δημος; Να πάει στα δικαστήρια και να πει, ότι δεν είναι δικό του, αλλά είναι του Στρατού; Αν κάποιος Δήμαρχος το έκανε αυτό θα τον πηγαίνανε στα δικαστήρια για απιστία. Η λύση υπάρχει και είναι πολιτική. Δηλαδή αλλαγή του νόμου Καμένου η μία τροπολογία, που θα έδινε την δυνατότητα παραχώρησης των στρατοπεδων στο Δήμο και κατά κυριότητα. Αυτό έπρεπε να κάνει ο σημερινός Δήμαρχος, αλλά δυστυχώς αυτός ασχολείται μόνον με την προβολή του και τα λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΎΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΊ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ. Η ΕΥΘΎΝΗ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την τεκμηριωμένη προσέγγιση.
    Τέτοιες μ.....ιες από το στόμα Δημάρχου , όπως είναι ο συγκεκριμένος πολλαπλά διαπλεκόμενος και άχρηστος πολιτικά, είχαμε να ακούσουμε από ιδρύσεως του Δήμου Σερρών.
    Τώρα βρήκε λύση με τον Δεσπότη.
    Ελα καλέ, γίνανε και οι δύο ρόμπες ξεκούμπωτες, τους έκραξε κάθε σώφρων και λόγο ενημερωμένος πολίτης, κρίνοντας τον έναν, ως άχρηστο και ανίκανο, και τον δεύτερο ως ευκαιριακό, προκειμένου να "αρπάξει".
    Τώρα έκαναν μέτωπο?
    Τι αηδίες είναι αυτές?
    Κάνατε ομότιμο συνομιλητή για την πολιτική λύση τον Δεσπότη?
    Τον βάλατε στην ομάδα διεκδίκησης των στρατοπέδων, που εσείς απεμπολήσατε?
    Μας δουλεύετε ρε?
    Έβγαλε χθες ο Δεσπότης πολιτικό λόγο?
    Ποια είναι τα πνευματικά του καθήκοντα άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O AΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΧΤΡΑ , ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ

      Διαγραφή
  4. . . . ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ????????
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ << ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . . . . . ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ . . . . >> ?????
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Σ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?????ΜΗΠΩΣ , ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ , ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ