Σάββατο 1 Απριλίου 2023

"ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

           ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΜΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 

    ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ




11 σχόλια:

  1. Χαλκιόπουλος Νυκτοπατης Σπύρος και οι τρεις για διαγραφή... Δεν είναι μαγαζάκι τους ο Δήμος... Αλλιώς θα γελάσουμε πολύ στις εκλογές... Βλέπω Τρίτη και καταϊδρωμένη την Συμμαχία των απατεώνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νυκτοπάτης εκανε το πρώτο βήμα και έγιναν ανω κατω στην Συμμαχία. Η Ο.Κ.Σ. κραταει φανάρι και παίζει το πουλί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρυσάφης θα παραδώσει έναν Δήμο σμπαραλιασμενο οικονομικά. Αυτό είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΟΚΣ έχει ήδη σε καταστολή τον Νυκτοπατη τον έχουμε στα υπόγεια της Δημαρχειας και Δευτέρα πρωί θα τον ελευθερώσουμε... Θα είναι ενας άλλος Νυκτοπατης την Δευτέρα και θα μιλήσει... Θα πει για ποιο λόγο δεν ψήφισε... Με τιμή ΟΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να γίνει η Συμμαχία διαλύθηκε... Αν νομίζει ο Δήμαρχος θα κάνει συνδιασμο με τα παλτά Χρυσανθίδη (με ΝΔ πάνω από 300 σταυρούς δεν θα πάρει) Χραπα των 500 σταυρων και Μισιρλή που παίρνει ψήφους μόνο από εκεί που ξέρει και ο Δήμαρχος... 2 επιλογές υπάρχουν. 1 διαγραφή και ας ελπίζει ότι δεν θα τον ακολουθήσουν και άλλοι. 2. Παραμονή (αυτό ευχόμαστε) και Η συμμαχία γίνετε ένα μεγάλο μπουρδελο... Αυτόματα ο Δήμαρχος αναιρεί τα όσα έλεγε και για μένα πρέπει να παραιτηθεί και από την αρχηγία του συνδιασμου του. Αυτόματα εκβιαζεται και υποκύπτει σε έναν Αντιδήμαρχο ίσως τον πιο σημαντικό του αυτόν των έργων... Όλη η Δημαρχιακη θητεία κρίνετε από τα έργα που έγιναν.... Είχε το πλεονέκτημα να έχει έναν άνθρωπο 4 χρόνια με την ανοχή όλων. Εμείς πότε δεν είχαμε αντιδήμαρχο πάνω από 2 χρόνια και όμως καταφέραμε όλοι οι προηγούμενοι να αφήσουμε έργα πνοής. Ακόμη και ο Γκοτσης. Πεζόδρομο και ασφαλτοστρωσεις με καλύτερο αποτέλεσμα από τον Νυκτοπατη των 4 χρόνων. Δήμαρχε παραιτησε τον ή παρατήσου δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα να βγει ο Δήμαρχος να μας πει για ποιον δουλεύει η ΟΚΣ. Για να τα έβαλε με τον Νυκτοπατη μήπως παίρνει διαταγές από Σένα Αλέκο και τον Σπύρο;; Αν δεν βγεις να το διαψεύσεις είσαι και εσύ ένοχος Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε πως είναι δυνατόν να περάσει ένα έργο ο Δήμαρχος όχι πχ ένα απλό αλλά το πιο ακριβό όλων των εποχών όχι απλά με πλειοψηφία μιας οικονομικής επιτροπής με μέλη έμπιστα αυτά που αυτός διάλεξε... Αλλά το καταψηφίσε και δικό του μέλος ο Αντιδήμαρχος έργων που είναι στην ουσία δικό του έργο. Αυτός θα το φτιάξει. Είναι δυνατόν;;; Δεν έπρεπε να περάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο;;; Λεφτά όλων των Σερραίων είναι Ιακχε... Μια επιτροπή των 7 ατόμων θα αποφασίσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλκιόπουλε είσαι και για γέλια και για κλάματα... Ψήφισες ότι σου είπε το αφεντικό για μια θεσούλα που σε λίγους μήνες δεν θα έχεις... Κρίμα καημένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και είπα ότι δεν θα έχεις την θέση σου γιατί η πέτρα έρχεται από πολύ κοντά... Κοντά από τον άνθρωπο που πιστεύεις... Ξέρεις για ποιον μιλάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλεπω οι Χρυσαφικοι αρχισαν παλι απο μακρια τις θερμες χαιρετουρες και τα χαμογελα ... ομως αλλο το αφθαρτο 2019 κι αλλο το ξεβρα@ωτο 2023 !! Θα το φυσατε και δε θα κρυωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ