Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΜΙΧ. ΤΖΕΛΕΠΗΣ : ΑΜΕΤΡΗΤΑ "ΘΑ" , ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

       ΚΑΡΦΙΑ ... ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 


Κατανοώ την αδυσώπητη ανάγκη ορισμένων κυβερνώντων να δείξουν ακόμη και την ύστατη στιγμή (παραμονή της επίσημης προεκλογικής περιόδου) ότι «κάνουν κάτι», ότι «κάτι κινείται» αλλά έχω τη γνώμη ότι θα ήταν φρόνιμο και συνετό να πάψουν να εμπαίζουν στο σερραϊκό λαό. Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια για τον Πρωτογενή Τομέα, έκλεισε ερμητικά τις πόρτες της στο Σερραίο αγρότη και κτηνοτρόφο, έβαλε κάτω από το χαλάκι τα προβλήματά του και τελικώς άφησε το χρόνο της θητείας της να κυλήσει φλύαρα και κυρίως άνευ χειροπιαστών λύσεων. 

Προσδοκούσα να δω στην πόλη μας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά σύμφωνα και με την πρόσκληση όπως δημοσιοποιήθηκε, στην ενημερωτική εκδήλωση για τις «Δημόσιες Εγγειοβελτιωτικές Υποδομές» αλλά δυστυχώς για όλους (και κυρίως για τους ανθρώπους του κάμπου των Σερρών) έλαμψε διά της απουσίας του. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι λοιποί, που παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση αρκέστηκαν σε αοριστίες και αμέτρητα «θα» . . . καμία ετοιμότητα, κανένας προγραμματισμός και πολλές ανακρίβειες στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και στα χρονοδιαγράμματα.

Ο κόσμος τους κατάλαβε ως εδώ, φτάνει πια.

1 σχόλιο:

  1. . . . ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ , ΘΩΜΑ ΣΕΡΕΤΗ , ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ