Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

"ΜεΡΑ 25 ": ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ , ΑΗΘΗΣ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΑΣ



Η Ν.Ε. Σερρών του ΜέΡΑ25 «Συμμαχία για την ρήξη» με αφορμή το το ζήτημα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις παραχωρήσεις από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ΤΕΘΑ: Της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σιδηροκάστρου στην Μητρόπολη Σιδηροκάστρου. Δύο κτηρίων και οκτώ στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ» με δυνατότητα επέκτασης, με σκοπό την επισκευή και τη χρησιμοποίησή τους, για τη λειτουργία Παιδικού Σταθμού στην Μητρόπολη Σερρών. 

Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τα οποια προσυπογράφω αναφέρει: 

 "Και κάπου εδώ αντιλαμβάνονται οι δήμαρχοι Σιντικής και Σερρών ότι τους «αδειάζει» η εκκλησία αλλά και οι πολιτικοί τους φίλοι, που δεν είναι άλλοι από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιά και τους τοπικούς βουλευτές της κυβέρνησης, αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στις συναντήσεις του κ.Χαρδαλιά με τους Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο και Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, συμμετείχαν οι βουλευτές Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Φωτεινή Αραμπατζή. Συνεπώς όσα «συμφωνήθηκαν» σε αυτές τις συναντήσεις, είναι σε γνώση και των τριών βουλευτών, οι οποίοι βέβαια προτίμησαν να πάρουν το μέρος του «ισχυρού», δηλαδή των Μητροπολιτών"

Και προφανώς πρόκειται για μια άθλια προεκλογική μεθόδευση με την οποια το ιερατείο λεηλάτησε την Δημόσια Περιουσία  εν κρυπτώ ενώ πολύ καλά γνώριζαν οι δυο ιεράρχες ότι οι Δήμοι Σειρών και Σινντικής διεκδικούνε εδώ και μια δεκαετία την παραχώρηση των δυο  ακίνητων και εκτάσεων  όμως επίσης άθλια ειναι και η μομφή περί εμπλοκής των τριών βουλευτών της Νεας Δημοκρατίας στην μεθόδευση των εν λόγω παραχωρήσεων επειδή απλως συμμετείχαν στις συναντήσεις  του Χαρδάλια με τους "καταπατητές" , αν και οι φωτογραφίες  διαψεύδουν αυτόν τον ισχυρισμό. 

Οι "βρωμοδουλειές" σύντροφοι δεν γίνονται δημόσια αλλά στο σκοτάδι ιδίως  όταν μια δυναστεία παίζει ... τα ρέστα της και την υπόστασή της.

Υ.Γ. Και ο τρόπος, η ταχύτητα και η χρονική στιγμή δράσης με εμπλεκόμενα δυο Υπουργεία  και το ΤΕΘΑ , εκφεύγουν του  πεδίου δράσης και των δυνατοτήτων επηρεασμού τριων απλών βουλευτών .

 Απλά  πραγματα και αυτονόητα.


6 σχόλια:

  1. ΠΆΜΕ ΝΑ ΦΎΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται ερώτημα, από τη στιγμή που στην πράξη ζούμε την Θεοκρατια. Η Νέα Δημοκρατία πάει παρέα με την Θεοκρατια. Στον Δήμο Σερρών η δημοτική αρχή Χρυσάφη είναι τόσο υποτακτικη στον Δεσπότη, που ο Δεσπότης τους τσαλαπατησε. Τώρα προσπαθεί η αντιπολίτευση του Δήμου να σώσει το θέμα. Οι " Θεοσεβουμενοι" Χρυσάφης και Κατιρτζόγλου πρέπει να ξέρουν, ότι με μεγάλους σταυρούς δεν λύνονται τα δημοτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . . . . .
    https://youtu.be/vA_sAXgcXwU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά τι ξεφτίλα είναι ο σύμμαχος πλέον Γκότσης,διοτι είναι δεδομένο, ότι έχει συμφωνήσει με τον Χρυσάφη και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χρυσάφη. Ενώ ο Γκότσης κατηγορεί τον Χρυσάφη για το θέμα τον στρατοπεδων με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων μαζί με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, βγαίνει στην τηλεόραση και καλύπτει τον Χρυσάφη βγάζοντας τον "λάδι" για το Βατερλω των στρατοπεδων. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Γκότσης κατηγορεί τον Χρυσάφη για απραξία 4 ετών στο θέμα των στρατοπεδων. Δεν είναι πιο τίμιο να ανακοινώσει την δεδομένη προσχώρηση του στον συνδυασμό του Χρυσάφη, παρά να ξεφτιλίζεται καθημερινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε, λίγο κουραστική είναι η νέα ιστοσελίδα σου,στο διάβασμα...να το ξανακοίταζες το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. . . . αφιερωμενο , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ??????
    https://youtu.be/l9ZaDjMVb-Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ