Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΝΤΑΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΕΣΚΥΨΕ" ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.

 ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

Μας χρωστάει μια εξήγηση ο νταής Δήμαρχος ... Σε ποιον απευθυνόταν με τις σκληρές δηλώσεις του; Ποιος έβαλε χέρι στην γη των Σερραίων ; Ο Υπουργός Οικονομικών , ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης , τα μέλη του ΔΣ του ΤΕΘΑ  που συνυπέγραψαν την απόφαση παραχώρησης  με αριθμό ΑΔΑ ΡΟΘΗΟΡΛΦ-ΩΧΘ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  ή ο αποκτών για μια εικοσαετία την χρήση Μητροπολίτης; 


Σήμερα ο θύτης και το θύμα "χέρι-χέρι" σαν τον Καρατζαφέρη δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν για το καλό των Σερραίων Δημοτών


6 σχόλια:

  1. Τέτοια πολιτική σαύρα δεν έχει υπάρξει στην αυτοδιοικητική πορεία του Δήμου.
    Ενα ανίκανο διοικητικά άτομο, χωρίς καμία γνώση της αυτοδιοίκησης και της διοίκησης.
    Μόνιμα σέρνεται πίσω από τον ρασοφόρο για τα ψηφαλάκια των "πιστών".
    Εχει ξεφτιλιστεί και έχει εξευτελίσει το Δημοτικό συμβούλιο με τα θέλω του ρασοφόρου, όπως ήταν η μετονομασία της Ίωνος Δραγούμη.
    Τώρα τον έγραψε ο ρασοφόρος στα α........, του και έτρεξε να το παίξει μάγκας και νταής.
    Τελικά προσκύνησε.
    Ψηφίστε τον να σας διοικεί ο ρασοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ: "ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".
    ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΌΤΗ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΈΝΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΏΡΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΊΜΟΝΟ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΏΣΕΤΕ ΤΑ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΌΤΗ. ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΌΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη ευθύνη έχει ο Φωτιάδης και η παράταξη του που ήταν το δεκανίκι του Χρυσάφη σε όλη τη δημαρχιακή θητεία και συντηρουσε ένα ανίκανο και θεατρίνο Δήμαρχο, με αποκορύφωμα μάλιστα την μεταγραφή του Χρυσανθιδη στον Χρυσάφη κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας με αντάλλαγμα την ανάληψη αντιδημαρχιας, κατι το πρωτοφανές για τα δημοτικά πράγματα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ, ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΟΣΚ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ; ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΏΣΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ρασοφορος νομιζει οτι κατεστησε τον εαυτο του παραγοντα - συνεκμεταλλευτη των στρατοπεδων. Ποσες φορες το ειπε οτι οποτε θελει υπογραφει τη συμβαση !! Συνεντευξεις τυπου, χρυση καρεκλα μπρος, χρυσος θρονος πισω κλπ κλπ. Οι πολιτες ομως (και οχι τα μονιμα λιβανιστηρια του) τον καταλαβαν αυτη τη φορα. Δεν παει πουθενα απροσκλητος ...μονο αιτησεις κανει για να μπλεκεται στα ποδια της εξουσιας, που λατρευει. Γιατι δεν χτιζει παιδικους σταθμους σε οικοπεδα της μητροπολης ? Γιατι προεκρινε την ανεγερση πολυτελους.κειμηλιαρχειου, αντι ευαγους ιδρυματος ? Η αποκαλυψη στο ευρυ κοινο, εγινε. Η εσπευσμενη προσπαθεια "μαζεματος" ηρθε αργα. Η ασεβεια και η χλευη προς τους πολιτες, τοσο αυτου, οσο και του δημαρχου, εμφανης και ασυγχωρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ