Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ;

ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ
 ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ;


 Σάλος στις Σέρρες με απόφαση του ΤΕΘΑ που χαρακτηρίζεται παράνομη από τη δημοτική αρχή, για παραχώρηση χρήσης μέρους του στρατοπέδου Παπαλουκά στη Μητρόπολη! Σε εκτενή ανάρτηση του ο δήμαρχος καταγγέλει την αυθαίρετη όπως την χαρακτηρίζει απόφαση και δηλώνει ότι ξεκινά ανένδοτος!

Είναι προφανές ότι η απόφαση έχει να κάνει με την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του.

Τι γράφει ο δήμαρχος:


10 σχόλια:

  1. Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΑΧΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΆΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΈΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ, ΝΕ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ο Χρυσαφης ειναι απαραδεκτος που δεν φροντισε να τελειωσει το θεμα μεσα στην τετραετία της θητείας του με ΣΥΜΜΑΧΟ τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , αλλα στην προκειμενη περιπτωση τον ''πουλησε" ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ που συμφωνησε την παραχωρηση με το ΤΕΘΑ υπουλα και πισω απο την πλατη του. Οι Σερραίοι εχουν υποχρεωση να αντιδρασουν εντονα εναντιον του Μητροπολητη που ειναι μονο απο "το παρε το χωριό" .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρύπογλου χθες μάζεψε όσο κόσμο είχε και ο Καραμανλής προχθές στην ίδια αίθουσα. Πάτε καλά ρε εκεί στο γραφείο; Τζάμπα το ψωμί που τρώτε. Απόδειξη οι φωτογραφίες. https://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2023/04/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-ANX_6169_ANX_6182-14-images.jpg
    https://www.eproodos.gr/sites/default/files/images/posts/ekdilosiardeutikaserres2023.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία των σερραικων ΜΜΕ προσπαθεί να περάσει στο ντούκου το έγκλημα του Χρυσάφη για τα στρατόπεδα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ. Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΜΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενημέρωσε μας ΙΑΚΧΕ για τον ύπουλο ρόλο του βουλευτή της Ντόρας ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το blog ειναι ανοιχτό σχολιασε το εσυ φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΟΚΣ θα ξεκωλιασει το ΥΕΘΑ και όλα τα μουνια. ΟΚΣ οι Βάρβαροι ειδική υποομάδα της ΟΚΣ (είμαστε πολύ σκληροί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ