Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ : ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ;


 Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για να έρθει η αλλαγή, δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλώντας για την υποψηφιότητα του στις Σέρρες (θα είναι και στα Δωδεκάνησα και την ‘Α Πειραιά) χαρακτήρισε υποκριτική την παραίτηση του Κ. Αχ. Καραμανλή από τη θέση του υπουργού μετά την τραγωδία των Τεμπών καθώς 40 μέρες μετά μπήκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, και έθεσε σειρά ερωτημάτων προς τον πρωθυπουργό. 

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η υποψηφιότητα του στις Σέρρες έχει προφανή συμβολισμό, «ότι η πολιτική δεν είναι μια υπόθεση οικογενειών, γόνων, τζακιών». Τόνισε ότι δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα αυτό, «έχει την απόφαση μου όμως να μην αφήσω να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα».

 Κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει: «πού τον κρατάει ο κ. Καραμανλής, ποια ειναι η αιτία που έχει υποψήφιο τον υπουργό που παραιτήθηκε, ποιος είναι ο υπεύθυνος του διορισμού αυτού του ανθρώπου (σ.σ. του σταθμάρχη) που ήταν ανεκπαίδευτους; 

Ποιανού ρουσφέτι ήταν; Ποιος έχει την ευθύνη της απαξίωσης του σιδηροδρομικού δικτύου 4 χρόνια τώρα; Ποιος θα απολογηθεί, ποιος θα δώσει εξηγήσεις γι’ αυτή τη μεγάλη τραγωδία;. «Πρέπει να δοθούν απαντήσεις, όχι για ρεβανσισμό, αλλά για να μην ξαναβρεθούμε ποτέ ξανά μπροστά σε τραγωδία», τόνισε.

Αλ. Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η δικαιοσύνη προχώρησε σε ποινική δίωξη του πρώην επικεφαλής του ΟΣΕ και δύο στελεχών που είχαν την ευθύνη για την παράνομη, όπως είπε, μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη και πως «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής οφείλουν να απαντήσουν ποιος έκανε αυτό το ρουσφέτι».

 Πρόσθεσε ότι ο κ. Καραμανλής νομιμοποίησε «αυτή την παράνομη μετάταξη» με υπουργική απόφαση. Πρόσθεσε ότι το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που η κυβέρνηση όρισε, λέει ότι το 2019 υπήρχε τηλεδιοίκηση στην περιοχή της Λάρισα και πως η ζημιά που έγινε από φωτιά δεν αποκαταστάθηκε.

3 σχόλια:

  1. να μην ξεχαστούν και οι, επι πρωθυπουργίας του, ανθρώπινες τραγωδίες, σε ΜΑΝΔΡΑ και ΜΑΤΙ!!

    24 νεκροί συνάνθρωποί μας στην ΜΆΝΔΡΑ...

    103 νεκροί και 187 σοβαρά εγκαυματίες (164 ενήλικες και 23 παιδιά) στο ΜΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά οι ηλίθιοι δεν πρόκειται να εκλείψουν.
      Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το έγκλημα στην Ηλεία 87 νεκροί, το έγκλημα στα Τέμπη, 57 νεκροί και κάπου 50 αγνοούμενοι, 16.000 νεκροί εκτός ΜΕΘ, το πραγματικό παραγωγικό προσωπικό εκτός Ελλάδας, τα 7.000.000.000 δις απευθείας αναθέσεις, το κλείσιμο των νοσηλευτικών μονάδων, τα ακριβότερα καύσιμα στην Ευρώπη, την ακριβότερη ενέργια , ρεύμα στην Ευρώπη, και η λίστα είναι ατελείωτη.
      Αλλά ο ηλίθιος το μόνο που σκέφτηκε είναι το Μάτι, που και εκεί, ο ρόλος κάποιων είναι ύποπτος.
      Αλλά το είπαμε οι ηλίθιοι είναι πλειοψηφία και κερδίζουν.
      Αυτά για τον ηλίθιο και πανήβλακα μαζί.

      Διαγραφή
  2. ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ