Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ ...

           

Σήμερα πληροφορηθήκαμε οτι χθες παραδόθηκε στον Δήμαρχο Σερρών το Πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης κατά των εμπλεκομένων υπαλλήλων του Δήμου στην εκτέλεση του έργου της "Ενεργειακής Αναβάθμησης της εγκατάστασης θέρμανσης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών" από τον ορισθέντα και διενεργήσαντα την Εξέταση υπάλληλο του Δήμου κ. Σουλιώτη. 

Παρά τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις δημοσίως του Δημάρχου ότι έχει κινήσει άμεσα τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης και εντοπισμού των τυχόν  υπευθύνων, η Ενορκη Διοικητική Εξέταση περατώθηκε σχεδόν ενα μήνα μετά  την προβλεπόμενη από τον νόμο προθεσμία., γεγονός που χρήζει εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας που ευλαβικά υπηρετειλι η Συμμαχία σύμφωνα με τα λεγόμενα του λαλίστατου Θπυρου Μυθιρλή

3 σχόλια:

  1. Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) που διενεργεί ο υπάλληλος του Δήμου Σερρών για την τραγωδία του ένατου Δημοτικού Σχολείου είναι βέβαιο, οτι θα βγάζει " λάδι" τον Χρυσάφη. Κρατήστε αυτό που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε είναι λάθος σου, που αναρτάς κείμενα που περιέχουν βωμολοχίες. Αυτό κάνει το site αποκρουστικό. Είναι προς τιμήν σου που φιλοξενείς όλα τα κείμενα, αλλά κατά την άποψή μου τα κείμενα που περιέχουν βωμολοχίες δεν πρέπει να τα φιλοξενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε και δω Θπυρος!
    How much do you want to drive us mad

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ