Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΕΣ ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ .... ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ !!!!


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αυτά τα αστροπελέκια ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα να  παραδ'ώσον το ψηφισμα διαμαρτρίας του Δημοτικού Συμβούλιου και να πείσουν με έγγραφα τους Υπουργούς που υπέγραψαν την παράνομη παραχώρηση να την ανακαλέσουν ,  οι οποίοι όμως σήμερα λόγω διάλυσης της Βουλής δεν είναι πλεον υπουργοί !!!!😫😅😝


To ευτράπελο και το γελείον του πράγματος αποκάλυψε ο Φωτιάδης ο οποίος με στόμφο δήλωσε οτι το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε αλλά δεν ενέκρινε κανενα ψήφισμα διαμαρτυρίας διότι θα το γράψουν μετά την καραγκιόζ μπεντρέ "κατεπείγουσα" συνεδρίαση !!!!!😁😂😜 


α

"Σαράντα χρόνια φούρναρης" ο Ηλίας Γκότσης αλλα πιάτηκε αδιάβαστος ... δήλωσε ότι η παραχώρηση των στρατοπέδων πρεπει να γίνει με τον νόμο Αβραμόπουλου του  1999 που σήμερα δεν ισχύει διοτι ο τότε Υπουργός Εθνικής Άμυνας με το έγγραφο Φ.900.08/06/95187Σ.49-Παπάγου 15 Μαρτίου 2012, αποδέχθηκε την τελική απόφαση – πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών για την αξιοποίηση των εν λόγω στρατοπέδων. Κατόπιν τούτων, ο Δήμος Σερρών συνέταξε τις απαραίτητες πολεοδομικές μελέτες οι οποίες εγκρίθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία και εκδόθηκαν τα αντίστοιχα ΦΕΚ. Την 22η Νοεμβρίου 2016, ο Δήμος Σερρών έλαβε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γενικό Επιτελείο Στρατού Ταμείο Εθνικής Άμυνας το έγγραφο Φ. 914.2/38/Γ/4593 Σ.1044-Αθήνα 16-11-2016 με θέμα: Αξιοποίηση στρατοπέδων «Εμμανουήλ Παπά και Παπαλουκά» στις Σέρρες, σύμφωνα με το οποίο το ΥΠΕΘΑ ακυρώνει την υπάρχουσα συμφωνία και έθεσε το θέμα από μηδενική βάση. 


3 σχόλια:

  1. Ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το ΒΑΤΕΡΛΩ των στρατοπεδων είναι ο φιγουρατζης, ανίκανος Δήμαρχος Χρυσάφης. Οι κυβερνητικοί βουλευτές με τον Μητσοτάκη, αν θέλουν το σταματάνε το θέμα και μετά τις εκλογές μπορεί να δοθεί πολιτική λύση με αλλαγή του νόμου Καμένου. ΙΔΟΎ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΙΔΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ 4 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΊ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥ 4 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ