Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

  ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΣ

Ο  ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΜΑΡΕΤ ...

ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ  ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΗΜΕΤΕΡΟΙ"

Μήπως κ. Δήμαρχε , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να αξιολογηθουν οι επιλογές στα πρόσωπα των "ειδικών συνεργατών σου"  και των Νομικών Προσώπων του Δήμου αλλά και η ευαισθησία σου σε γυναίκες δικηγόρους κυρίως, εκ των οποίων οι δυο ήταν υποψήφιες δημοτικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που απέτυχαν να εκλεγούν (πως θα μπορούσαν άλλωστε), όπως και ο επίσης δικηγόρος Σταυρος Αγγελάκης αποτυχών επισης να εκλεγει Δημοτικός Συμβουλος που διεπρεψε δίπλα σου και ως χρηστης του FB που καθημερινά απαντούσε σε όποιον τολ΄μουσε να αμφισβητήσει το "τεράστιο έργο σου"

Μήπως πρέπει να γνωστοποιήσεις τους Δημότες τα ποσά που πληρώθηκαν για την μισθοδοσία και πόσες υποθέσεις του Δήμου χειρίστικαν και ποιο το αποτέλεσμα;

Φυσικά τα στοιχεία  να προκύπτουν από το Βιβλίο     Πρωτοκόλλου του Δήμου με τις έγγραφες αναθέσεις των προς διερεύνηση ζητημάτων σε έκαστο εξ αυτών και οι έγγραφες επίσης γνωμοδοτήσεις τους.

Ομοίως τα ίδια ισχύουν και για την ακριβοπληρωμένη δικηγόρο της ΚΕΔΗΣ , πρώην σύζυγο υποψηφίου της Συμμαχίας και την δικηγόρο του ΔΗΠΕΘΕ. Πόσες και ποιες υποθέσεις χειρίστικαν οι δύο κυρίες κατ' ετος της θητείας τους ;


3 σχόλια:

  1. Ιακχε τα έμαθες τα νέα;
    Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Γκότσης θα επισημοποιήσει τον κρυφό του δεσμό με τον Χρυσάφη. Προηγουμένως όμως ο Γκότσης θα διαγράψει τον εαυτό του από επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και εν συνεχεία θα επισημοποιήσει τον κρυφό του δεσμό με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτοί σωπάσουν , οι πέτρες θα κραυγασουν
    κατα Λουκαν ( 19,40).
    Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος χρειάζεται μια νέα κίνηση με τα άτομα της αρχικής Συμμαχίας χωρίς Χρυσαφη και Μισιρλή. Και θα την στηρίξουν όλοι οι Σερραίοι. Όσο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ