Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ο ΘΠΥΡΟΘ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ... ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΕΡΡΕΥΧΟΥΛΗΣ

  ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ LED MΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ  ... 








7 σχόλια:

  1. Θπυροθ ο Πινόκιο. Πήγε να τα βάλει με τον Γίγαντα Νυκτοπατη. Που πας ρε κακομοίρη. Μάθαμε την ρουφιανιά σου που έλεγες δεξιά και αριστερά για τον Γιώργο... Όλα κάποια στιγμή μαθαινονται... Μάθε που ανοίγεις το στόμα σου όταν είναι να κατηγορήσεις έναν σύμμαχο σου. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια αδελφή..
    Κουκλίτσα αληθινή…
    ΔΙΑΥΓΕΙΑ τη λένε…
    Την αγαπώ πολύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νυκτοπατη Γιώργο πρόσεχε τον παπατζη και ψευτοθοδωρο του Χρυσάφη. Δεν είναι άνθρωπος για να τον εμπιστεύεσαι. Μπορεί να σου την φέρει ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να του την φέρει. Του την έχει φέρει ήδη... Ο Γιώργος έμαθε τι λέει πίσω από την πλάτη του... Πολλά τα μαχαίρια... Σε αντίθεση με τον Γιώργο που ποτέ δεν είπε κακό λόγο για κανέναν. Μόνο σε πολύ κλειστούς συνεργάτες του μιλάει. Ο Θπυροθ ανοίγει το στομα του σε ψηφοφόρους και κατηγορεί τους πάντες... Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στον Νυκτοπατη που τον έχει βγάλει και κουμαρτζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπύρο Καλημέρα.
    Καμία σύμβαση δεν πρόκειται να εκτελεστεί για την αντικατάσταση και λειτουργία των led.
    Οι Σερραίοι δεν είναι διατιθεμένοι να απεμπολήσουν την περιουσία τους για να κερδίσουν "ύποπτα ¨κάποιοι.
    Δεν έχετε το δικαίωμα να παραχωρήσετε δομές του Δήμου για 12 χρόνια, αυτό είναι αλητεία, και μάλιστα μέσω της οικονομικής επιτροπής της οποίας η πλασματική πλειοψηφία έχει κριθεί παράνομη.
    Μάλλον εσύ δεν ξέρεις και δεν έχεις καταλάβει ότι υπηρετείς τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των πολυεθνικών , CONSORTIUM, τα ονόμασες, αχρεωστήτως να υποθέσω.
    Αυτές τις λεκτικές αθλιότητα και την πολιτική αλητεία που σε διακρίνει να την κρατήσεις για τον εαυτό σου, και για τον πολιτικό σου προϊστάμενο Αλέξανδρο.
    Τα υπόλοιπα για τα led και την άθλια διαχειρησή τους και από εσένα και τον συνοδοιπόρο σου Φωτιάδη, στο Δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ονοματάκι σας κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σπύρο άσε τις πονηριές που ζητάς το όνομά μου. Θα βρεθείς μπλεγμένος με τον λαστιχα ακόμη και άτομα της παράταξης σου τον στηρίζουν να ξέρεις... Όλοι παρακαλανε να πληρώσεις για ότι κακό έχεις κάνει. Και πολιτικά και ηθικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ