Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

 

8 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως ένα πράγμα βλέπω, ο μόνος που με συνέπεια κραταει ζωντανά θέματα των Led και του 9ου Δημοτικού Σχολείου είναι ο ΙΑΚΧΟΣ, είτε τον γουστέρετε είτε οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Αλέκο δεν ντρέπεσαι?
    Μόνιμα ρόμπα γίνεσαι.
    Είσαι ψευταράς και φιγουρατζής.
    Και το κυριότερο τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά παραμένεις άσχετος με την αυτοδιοίκηση και πρώτος στην διαπλοκή.
    Πάλι ξεφτιλίστηκες.
    Και από led, δεν θα μείνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Αριάδνη για τη δυναμική φωνή της και για το γεγονός, ότι κάθε λίγο φέρνει σε αμηχανία τον ανεπαρκεστατο Χρυσάφη. Στον Δήμο Σερρών είμαστε λίγο περίεργοι. Είναι απορίας άξιον που οι Σερραίοι δεν στηρίζουν ένα τέτοιο ικανό άτομο, όπως η Αριάδνη, αλλά αντιθέτως το πολεμούν! Μπράβο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αριάδνη ειναι στο στόχαστρο απο το καθεστώς Χρυσαφη και ειναι τραγικά μόνη, δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι επόμενο η Παπαφωτίου να είναι στο στόχαστρο του Χρυσάφη. Και οι υπόλοιποι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης όμως σχεδόν το ίδιο με τον Χρυσάφη κάνουν. Εξαιρουμε τον συνδυασμό του Φωτιάδη που ήταν το δεκανίκι του Χρυσάφη και σαμποταρε την Παπαφωτίου. Δυστυχώς και οι υπόλοιποι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης με την πρώτη ευκαιρία την άδειαζαν την Παπαφωτίου. . Η Παπαφωτίου πρέπει να έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στις επερχομενες δημοτικές εκλογές. Κυρία Παπαφωτίου συνέχισε να ξεγυμνωνεις τον Δήμαρχο της βιτρίνας και της λεζάντας, Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν κατέστη δυνατό οι τρεις υποψήφιοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξει το καθεστώς στον δήμο,σίγουρο είναι ότι την δεύτερη Κυριακή θα συσπειρωθούν όλοι στον δεύτερο επικεφαλής, με πιστεύω, σίγουρη νίκη...Στους πρώην πλέον ψηφοφόρους του Χρυσάφη ενόχλησε βαριά η διαχείριση των οικονομικών,η στάση του στο θλιβερό χαμό του μαθητή και φυσικά η τοποθέτηση σε θέση έμμισθου αντιδημάρχου,ενός ανθρώπου που λοιδορούσε τον ίδιο,αλλά και τον πολιτικό χώρο της δεξαμενής των ψηφοφόρων του.Επιπρόσθετα μάζεψε και μαζεύει όλο το παρωχημένο και αποτυχημένο χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολούθησα αποσπάσματα από την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και ειλικρινά ντράπηκα ως Σερραίος για την κατάντια τους,και αναφέρομαι για την τριπλέτα Χρυσάφη Μισιρλη Κατιρτζογλου.Δεν μας αξίζει να μας διοικει αυτή η συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στα σχόλια των ανωτέρω. Είναι συμμορία. Χρυσαφης Κατιρτζόγλου Μισιρλής. Μακάρι να μας διαβάζουν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας. Ποιος από εσάς καταχράστηκε δημόσιο χρήμα; απάντηση =κανείς. Πως τους αφήνετε να σας κάνουν κουμάντο τρεις τενεκεδες; πάρτε την δύναμη στα χέρια σας. Εσείς είστε η δύναμη εσείς τους κάνατε μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ