Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

TI NOHMA EXEI AYTH ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ;

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ; 



Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Γεώργιος Ταΐρης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Γιώργος Ανδρέου την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Σερρών. 

Θέμα της συνέντευξης η συναυλία με τον κ. Σταύρο Ξαρχάκο με αφορμή την 110η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών.

2 σχόλια:

  1. Απαράδεκτο να μη καθαρίσει η ΔΕΥΑΣ τα φρεάτια... Τώρα είναι αργά πλημμύρα μέσα στις περιουσίες μας... Έχω 10 αιτήσεις για καθαρισμό φρεατίων και κανένα δεν ήρθαν να κάνουν... Αύριο θα ξεβουλωνουν αλλά είναι αργά... Μόνο ο Αγγελίδης τα έκανε αυτά... Καθαριότητα και το αποφρακτικο δούλευε... Τώρα τίποτα δεν δουλεύει... Πρώτα πρέπει να γίνει η καταστροφή και μετά θα τρέχουμε.... Χρυσαφη είσαι πολύ λίγος και δεν φταις εσύ αλλά τα κουτσά άλογα που έχεις... Σε κατέστρεψαν.... Όλη η Μεραρχίας σε βρίζει δεν ξέρω για άλλες περιοχές.... Δεν ξαναβγαίνεις Δήμαρχος να το ξέρεις... Θα χάσεις από τον οποιοδήποτε κατέβει απέναντί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλας ο Ανδρεου. Προσκυνητης του Χρυσαφη για μια θεσουλα. Προσβαλει την μνημη του οραματιστη πατερα του και Δημαρχου Σερρων Ανδρεα Ανδρεου που δεν προσκυνησε και δεν ανεχτηκε τους τενεκεδες της εποχης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ