Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

"ΚΕΔΗΣ GATE" : ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑNTEXETE ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ;

   ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝΤΕΚΛΙΣΕΙΣ,  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

                                                                         


                                                           
 Kύριοι Μυσιρλή και Χρυσάφη,

επειδή υπηρετείτε  φραστικά μόνο την διαφάνεια  ευλαβικά , όπως συχνά πυκνά δεν παραλείπει να δηλώνει δημοσίως ο πρώτος απο εσάς ενώ μεχρι σήμερα από την 27/5 που ξέσπασε το πρωτοφανές σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο της ΚΕΔΗΣ από μια ομάδα υπαλλήλων της επιχείρησης της "Γενικής Διευθύντριας" και της λαλίστατης Προέδρου σε βάρος των οποίων ο έλεγχος των εποπτικών οργάνων καταλόγισε ατασθαλίες και υποχρέωση επιστροφής των παρανόμως και όχι αχρεωστητως όπως διατείνονται  εισπραχθέντων, χρηματικών ποσών στην ΚΕΔΗΣ.

Αντι να ενημερώσετε επισήμως του Δημότες τους οποίους αφορούσε άμεσα η υπόθεση, την αντιμετωπίσατε ως ενδοπαραταζιακό σας ζήτημα  και διαγράψατε την Πρόεδρο με την εξόφθαλμη πρόφαση της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς ΄΄ρος το πρόσωπό σας και τους συναδέλφους της, την οποία περιέργως και με κουτοπονηριά εσχάτως διαπιστώσατε. 

Καταφέρατε να αλλάξετε την ατζέντα υποβαθμίζοντας τον πραγματικό λογο της διαγραφής της Προέδρου για τον οποίο δεν είστε άμοιρος ευθυνών και να μιλάει ο κόσμος σήμερα για  κακοποιητική και αήθη συμπεριφορά σας κατά των γυναικών.  

Επειδή αυτή η ακατάσχετη μπουρδολογία στην οποια έχει λάβει μέρος και μια ειδική συνεργάτις σας δεν μας αφορά γιαυτό πρεπει να σοβαρευτείτε και να  γνωστοποιήστε το ιστορικό του δημοσιονομικού ελέγχου και τα συμβάντα στην ΚΕΔΗΣ. 

Ποιο είναι το καταλογισθέν  ποσό  στην Προέδρο , στην Γενική Διευθύντρια και τους διευθυντάς της ΚΕΔΗΣ.

Πότε κοινοποιήθηκε το πόρισμα του δημοσιονομικού ελέγχου στον Δημο και στην ΚΕΔΗΣ και τι αποφανθήκαν οι ελεγκτές;

Σε ποιό χρονικό διάστημα υποχρεούνται οι ελεγχομενοι να επιστρέψουν τα καταλογισθέντα ποσά ;

Υπήρχαν γνωματεύσεις της νομικής υπηρεσίας του Δήμου και της δικηγόρου της ΚΕΔΗΣ, ειπώθηκε  περί νομιμότητας είσπραξης των  "επιδομάτων θέσης" ή όχι ;

Γιατι αδρανήσατε εφόσον η Προέδρος σας αγνόησε και δεν απάντησε στην επιστολή που της στείλατε να συμμορφωθεί με τις επιταγές του πρίσματος. Η Προέδρος σας διέψευσε επι τούτου, σας αποκάλεσε πρόσωπο με ανανδρη και με αντιδημοκρατική συμπεριφορά όμως δεν ακούσαμε την αντίδρασή σας ακόμη.

Αληθεύει ότι η ΚΕΔΗΣ ή τα ελεγχόμενα πρόσωπα κατέθεσαν ένσταση κατα του πορίσματος η οποία ευδοκίμησε ή απορρίφθηκε ;

Ο δεύτερος οριστικός έλεγχος που επιβεβαίωσε τα ευρήματα του πρώτου πότε σας κοινοποιήθηκε.

Ο έλεγχος που διενεργείται ωρα μετα την εισαγγελική παρέμβαση ειναι επιπλέον έλεγχος και προφανώς διερευνά την διάπραξη ποινικών αδικημάτων ή κάνουμε λάθος ;

Διατελούμε εν αναμονή των ενεργειών σας                                                               


7 σχόλια:

  1. Ιακχε ανέκδοτα λες; Από τους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ περιμένεις να βγάλουν δελτίο τύπου και να πουν την αλήθεια για να ενημερώσουν τους Σερραίους δημότες.; Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μονον ψέμα και διαστρεβλωση της αλήθειας ξέρουν και μάλιστα βοηθούμενοι και από το serresbomb που λειτουργεί προβοκάτορα, φυσικά υπέρ του Χρυσάφη σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γελοιότητα του serresbomb( τυφλός υποστηρικτής του Χρυσάφη) έχει χτυπήσει κόκκινο. Σχολιάζει δήθεν δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σερρών, με ποσοστά ασφαλώς υπέρ του Χρυσάφη, αλλά δεν αναφέρει ποια εταιρεία έκανε τη δημοσκόπηση. Μάλιστα ο Γιώργος Σπυρόπουλος επώνυμα τους προκαλεί να δώσουν τα στοιχεία της εταιρείας που έκανε τη δήθεν δημοσκόπηση. Όπως είναι επόμενο το serresbomb δεν απαντά στον Σπυρόπουλο Γιώργο.
    Είναι δυνατόν ο κάθε ανώνυμος να δημοσιεύει ποσοστά δημοτικών συνδυασμών από κάποια δήθεν δημοσκόπηση, χωρίς να αναφέρει αλλά στοιχεία και την επωνυμία της εταιρείας που έκανε τη δημοσκόπηση;
    Καθόλου δεν ντρέπονται αυτοί στο Serresbomb;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς 4 χρόνια δεν υπήρχε αντιπολίτευση στο Δήμο Σερρών για να αποκαλύψει την πολιτική γύμνια του Χρυσάφη. Θα μου πείτε τώρα, ότι ο Χρυσάφης ξεγυμνωνεται πολιτικά και μόνος του. Δεν χρειάζεται να τον ξεγυμνωσει πολιτικά καμία αντιπολίτευση. Πάντως η μειζων αντιπολίτευση του Φωτιάδη σταθερά υποστηρίζει τον Χρυσάφη μέχρι τέλους. Το απέδειξε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο θέμα της Παλαζη.
    Καλά για τον Γκότση δεν το συζητάμε. Ο επικεφαλής, έχει γίνει ο άτυπος σύμβουλος του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρουφιάνε Ιακχε κόβεις τα σχόλια κατά του Μυσιρλη. Τα βρήκες μαζί του μωρή λινατσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ; Τι να βρω με τον γύφτυλα .Μαλλον σε άλλο blog εγραψές το σχολιο σου

      Διαγραφή
  5. Χρυσα, να σαι παλι !! Αυτο που οσο ηταν μαζι του ήταν μαγος και μολις εφαγε σουτ τον βριζει μερα νυχτα, τα λεει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξαναγράφω λοιπόν... Αυτή η νιφιτσα ο Σπύρος... Είναι αυτός που συμβούλεψε τον Δήμαρχο να διαγράψει την Παλαζη... Ας μας πει αυτός πόσα χρήματα παίρνει από τον Δήμο τέσσερα χρόνια και πόσα κρυφά έχει πάρει... Πόσες φορές εκτέθηκε και πόσες φορές τον κάλυψαν τα πληρωμένα κανάλια... Γιατί ο Δήμαρχος δεν τον ακουμπάει; Να φυσικά γιατί ο Σπύρος ξέρει... Και μπορεί να τον κάψει... Ντουγανια όλοι οι Αντιδήμαρχοι που για μια καρέκλα κάθονται και τους γαμαει ο Μισιρλής ο Χρυσανθίδης και ο Χρυσαφακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ