Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ *(Video)

Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ




9 σχόλια:

  1. Τρία πουλάκια κάθονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε " 1 Ιουνίου 2023 στις 8:39π.μ", ο Εμφιετζογλου θα πάρει 3% και θα μπει στην Βουλή και τότε να δούμε που θα καθίσει ο Μητσοτάκης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το που θα καθίσει ο Μητσοτάκης.
      Με ενδιαφέρει που θα καθίσουν αυτοί που ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη, και εύχομαι το σμυριδόπανο να είναι απαλό, που δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
  3. 1 Ιουνίου 1:24 μμ
    Με αυτά που γράφεις για 3% κλπ πρέπει Ν σου πάρουν το εκλογικό βιβλιάριο. Δεν πρέπει να ψηφίζεις γιατί είσαι αδαής και πληγή για την Ελληνική κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα φάει σε ένα άπιαστο όνειρο και τα υπόλοιπα, που του έχουν απομείνει και ζωή να έχει, να θυμάται και τους άλλους επτά πατριώτες του Συνασπισμού.
    https://www.capital.gr/epixeiriseis/3643656/emfietzoglou-apo-tin-xuleia-sto-real-estate-kai-ton-pleistiriasmo-gia-ti-biomixania-balkan-tis-thessalonikis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποια ηλικία είπαμε ότι είσαι συνταξιούχος Δήμο Λαζαρίδη?
      Και σε τελική ανάλυση ποιος σε δίνει σημασία?
      Και γραφικός είσαι και επαναλαμβανόμενος και εριστικός και εμμονικός και γράφεις ανοησίες.
      Αλλά δεξιός με την κακή έννοια του δεξιού είσαι, οπότε είσαι στο απυρόβλητο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε, τώρα που έγραψες την μλκια σου,ξαναμπές στο λαγούμι σου, σαν τυφλοποντικας, αφού δεν έχεις το θάρρος να γράψεις επώνυμα,έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και δείχνεις ότι ζηλεύεις....

      Διαγραφή
    3. 2 Ιουνίου 2023 στις 9:24 π.μ.
      Περίεργε Ανώνυμε της 2 Ιουνίου 2023 στις 9:24 π.μ., τώρα που έγραψες την μλκία σου, ξαναμπές στο λαγούμι σου σαν τυφλοπόντικας, αφού δεν έχεις το θάρρος να γράψεις επώνυμα, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και δείχνεις ότι ζηλεύεις....

      Διαγραφή
  5. Η δυναμική του Εμφιετζογλου δύσκολα να ξεπεράσει το 1.5%. Στην πολιτική δεν αθροίζονται τε ποσοστά όπως την αριθμητική. 1+1 δεν κάνει απαραιτήτως 2 αλλά μπορεί και 1. Σε κάθε περίπτωση δύσκολα να μπουν. Πιο πιθανό να κόψουν εν τελει από το νικη έτσι ώστε να μην καταφέρει αυτό να μπει ( αν δεν κοπεί ήδη από ΑΠ στο τέλος και έχουμε εκπλήξεις λόγω του συμβόλου του που παραπέμπει σε εθνικό σύμβολο -σταυρό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ