Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

AKOMH ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΣ" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ;

 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ


4 σχόλια:

  1. Όχι μόνο παραμένει. Κολαούζος του έγινε. Εκτελεί εντολές του. Είναι τόσο αδύναμος πολιτικά που δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αλλά και να επιχειρεί να αποθαρρύνει άλλους υποψήφιους δημάρχους μας ξεπερνά. Έχουν και κάτι κοινό που τους ενώνει. Τα δικαστήρια που έρχονται και δεν θα τα αποφύγουν. Τέμπη και 9ο Δημοτικό Σχολείο. Και δεν θα ακούσεις καμία καλή κουβέντα από αξιόπιστους πολίτες, που είναι μακριά από τα μικροσυμφέροντα τους Τώρα διαρρέουν ότι ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μην αναλάβει υπουργικά καθήκοντα. Τον τελείωσε και δεν το πήρε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχο να είσαι σύμμαχος κάποιου αξιόπιστου, την ώρα που εσύ , λες πολλά και φτιάχνεις ελάχιστα. Αχ Καραμανλή πως κατάντησες. Σύμμαχος του και ντροπή των Σερραίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από συνεργάτες του υπουργού ακούγετε έντονα η δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο του Χρυσάφη διότι δεν αξιοποίησε τον πακτωλό χρημάτων που εξασφάλισε με χρηματοδότηση από το Υπουργείο... Βέβαια δεν φτάει μόνο ο Χρυσάφης Υπουργέ μου φταίνε και τα κουτσά άλογα που έχει σε θέσεις ευθύνης που είναι μόνο για λεζάντα και ποτάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραμανλή, παρά λίγο θα ερχόσουν δεύτερος, λόγω Χρυσάφη. Να το ξέρεις. Συνέχισε να φωτογράφιζεσαι μαζί του. Αυτός κερδίζει και εσύ χάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ