Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΓΙΑΤΙ "ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ; (video)

 ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ Η ΠΑΛΑΖΗ ή ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ;


    ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΦΝΗΣ "ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

 Ειναι αδιανόητο κ. Δήμαρχε να συγκαλείς Δημοτικό Συμβουλίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος για ενα τόσο σοβαρό θέμα της διαγραφής μιας σημαίνουσας συνεργάτιδάς σου, η οποία θα "απολογούνταν επι της ουσίας" για τις πραξεις της και ιδίως για τα πεπραγμένα της και τους καταλογισμούς χρηματικών ποσών (γεγονός πρωτόγνωρο για τον Δημο μας) και συ να φεύγεις "σαν δραπέτης" στην Αθήνα με την διαδικασία ομοίως της διαδικασίας του κατεπείγοντος που προβλέπει ο νόμος για τις μετακινήσεις των αιρετών των ΟΤΑ.

Όπως ειναι αδιανόητο για την διαγραφείσα Πρόεδρο απόντος του Δημαρχου αντι να ζητήσει αναβολή της συνεδρίασης προκειμένου να είναι παρών ο Δήμαρχος για να έρθει σε ευθεία δια ζώσης αντιπαράθεσης μαζί του για να "λάμψει η αλήθεια". Είναι αξιοπερίεργο  αν όχι ύποπτο ότι ουδόλως ενόχλησε την Παλάζη η απουσία του Δημάρχου και να αποδεχθεί την διαδικασία της δια ζώσης διενέργειας της συνεδρίασης με τον Δήμαρχο ... να συμμετέχει ηλεκτρονικά από την Αθήνα (;;;;)

Προφανώς βόλευε και στους δύο να αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση διοτι η αλήθεια πονάει και καίει αμφοτέρους και τον "Μάγο Δήμαρχο και την Νεράιδα Παλάζη"

Τελος αδιανόητο ειναι το γεγονός ότι ολες οι δημοτικές παρατάξεις αποδέχθηκαν την απουσία της φυσικής παρουσίας του Δημαρχου και αποδείχθηκαν την διεξαγωγή της συνεδρίασης αντι να ζητήσουν την αναβολή της.

Μάλιστα την Βάρβαρα Μητλιαγκα και τον Στέφανο Φωτιάδη που και οι ιδιοι δια παραλήψεως συντέλεσαν στην διεξαγωγή μια κατάπτυστης και αισχρής συνεδρία τους ... έπιασε ο πόνος γιατί "βγήκαν στην φόρα τα άπλυτα" της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΊΩΝ.

Θαυμάστε τον ευτελισμό και την τραγικότητα την δημοτικών αρχόντων μας, 




Συνεχίζεται ...

12 σχόλια:

  1. Γιατί έφερε τον άντρα της και φοβήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ iakxe μπορείς να μας πεις που κρύφτηκε ο στρατηγός Τσιμερίκας;
    Θα μας δώσετε εξηγήσεις ή μόνο ζητάτε από τους άλλους.
    Ο πολίτης θέλει ενημέρωση και όχι τις βρωμιές σας κάτω από το χαλί.
    Περιμένουμε iakxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις ειναι ο ιδιος ο κ. Τσιμερικας ή ο συνδυασμός ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ απο τον οποιο αποχώρησε.

      Διαγραφή
  3. Η αντιπολίτευση σύρθηκε κάποιοι ελέγχονται και ως στημένοι, δεν το πιστεύω, πίσω από τον Χρυσάφη. Άκου εκεί κατεπείγουσα, ας μας πουν τι κέρδισαν με τη βιασύνη. Τελικά ο Τερζής σας έβαλε τα γυαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο και να θέλει να το παίξει κάποιος ο Δήμαρχος είναι και θα παραμείνει Χρυσαφακος ο λογιστακος... Ένας αποτυχημένος σε ότι και να κάνει... Μη εκλεγμένος δύο φορές βουλευτής ενώ ένας φελος σαν τον Λεονταριδη εκλέχθηκε τρεις φορές... Τον έδιωξαν από το επιμελητήριο το οποίο ο Μεγκλας έβαλε σε τάξη... Και εκλέχθηκε Δήμαρχος με τις πλάτες του Καραμανλή γιατί μόνος του ούτε για δημοτικός σύμβουλος έκανε... Που τα πουλάς αυτά Χρυσαφακο σε εμάς που σε ξέρουμε τι γελοίο ανθρωπάκι που είσαι; Κοντοπηθαρε βαψομαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε κυρία Γκεντσούδη!
    Η κυρία Ευαγγελίδου την Παρανομία την ονομάζει μισογυνισμό
    Καταλαβαίνουμε την πίκρα σου που δεν είσαι καλλιτεχνική διευθύντρια στο ΔΗΠΕΘΕ, αλλά μη ξεχνάς ότι έλαβες μηδέν (0) ψήφους από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ.
    Το μήνυμα το πήρες ότι κάτι δεν έκανες καλά.
    Παρ'ολες τις προσφυγές σου δεν κατάφερες να ανατρέψεις την ετυμηγορία του Διοικητικού συμβουλίου.
    Αυτή την δημοκρατία ευαγγελίζεσαι ;
    Να μη σέβεσαι την απόφαση αύσσωμου του Διοικητικού συμβουλίου;
    Στην παρανομία δεν υπάρχει προνομιακή αντιμετώπιση.
    Οι γυναίκες θέλουν ισότητα παντού σε κάθε επίπεδο.
    Αυτό επιτάσσει η αξιοπρέπειά τους.
    Παρακαλώ να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καρατομηση της κ.Ευαγγελιδου ανακοινωθηκε βλακωδως απο το Δημαρχο σε ενα επι πληρωμη δημοσιοφραφικο πανελ σε μια εκδήλωση της Εκθεσης Θεσσαλονίκης , οταν εξηγγειλε ως νεο Καλιτεχνικό Διευθυντη του ΔΗΠΕΘΕ , τον Γιωργο Ανδρεου . Σεπτεμβριο μηνα και ενω η συμβαση της κ. Ευαγγελιδου ηταν εν ισχει και εληγε τρεις μηνες μετα. Τα φυτα του Διοικητικού Συμβουλίου χαμπαρι δεν ειχαν. Γιναμε πανελληνιως ρεζιλι μαζι με τον Χρυσαφη και τον Ανδρεου.

      Διαγραφή
    2. Το κείμενο της ανάρτησης δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο του σχολίου σου.
      Έχεις προσλάβει κειμενογράφο;

      Διαγραφή
  6. Χα χα χα χα χα κλαίω με το μήνυμα κατά του Δημαρχου εσύ που το έγραψες πρέπει να σου έχει φάει πολλές γυναίκες... Η είσαι από την ομάδα κουφοτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άνανδρη επίθεση σε μία γυναίκα, ανεξάρτητα αν υπέπεσε σε λάθη. Πήρε τον λόγο (γαβγιζοντας)και ο Π@λ@κης των Σερρών, το λαμόγιο ,που αντι να λουφαζει στο λαγουμι του ,εγινε και δερβέναγας του Χρυσαφη.Αισχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο ξαναπεστο ούτε να μιλάει ξέρει ο Προφήτης. Άρθρωση κάτω από την βάση... Θαρρείς και ακούς κανένα μπερδεμένο... Φτύνει κιόλας όταν μιλάει πρέπει να κρατάνε ομπρέλα οι διπλανοί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ