Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΚΑΙ" Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ...

  ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕYΟΥΝ  ... ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


"Eλαμψε" δια της παρουσίας της "η Νεραϊδα" , έκπτωτη πλεον Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ , στην εκδήλωση συνάντησης ολων των ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών στο Σκούταρι παρουσία και του αντκαταστάτη της Γιώργου Ταϊρη,  τον οποίο φυσικά καπέλωσε γεγονός που εφέρε μάλιστα σε δύσκολη θέση τους διοργανωτές . Η Πα΄λαζη με θρασος άπραξε το μικρόφωνο και σαν Πρόεδρος αγνοώντας την αποπομπή της σαν να μην συνέβη ποτέ, προχώρησε στην διεξαγωγή της εκδήλωσης ενθουσιάσμενη, μερακλώθηκε οπότε "την ειδε ... Παολα" και άρχισε να τραγουδάει λαϊκα άσματα. Μιλάμε για κλαυσίγελο για παράσταση για έναν ρόλο, για ενα θλιβερο show που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους δημότες


4 σχόλια:

  1. Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο άτομο.
    Το μόνο λάθος του Χρυσάφη είναι που άργησε να την διαγράψει.
    Έπρεπε να μπει ένα τέλος με συνοπτικές διαδικασίες στην γυναίκα με τα αχαλίνωτο πάθη για εξουσία. Τώρα υποψήφια μόνο με τον Λεβάντη και πολύ είναι.
    Αντε και μας τα έκανε τσουρέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωριεμαι που δεν θα εχω νεράιδα. Α, ισως να παιξει το δρακουμελ !!!

      Διαγραφή
  2. Ιακχε κακώς ασχολείσαι με την Παλαζη και έτσι ο Χρυσάφης τρίβει τα χέρια του από χαρά.
    Ο Χρυσάφης είναι Δήμαρχος και αυτός έχει την ευθύνη για ότι γίνεται στον Δήμο, στους συνεργάτες του και στους Οργανισμούς του Δήμου.
    Είναι ντροπή για τον Δήμο Σερρών ο σημερινός Δήμαρχος και αυτή η δημοτική αρχή. Μεγαλύτερη ντροπή για το Δήμο Σερρών όμως είναι το γεγονός, ότι στα 4 χρόνια αυτής της δημαρχιακης θητείας, αυτός ο ανίκανος Δήμαρχος ήταν στο απυρόβλητο, τόσο από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του Δήμου Σερρών, όσο και από τη συντριπτική πλειοψηφία των σιωπηλων ΜΜΕ. ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πασιφανές ότι ο Χρυσάφης και ο Προφήτης ήταν γνώστες του πλιάτσικου στην ΚΕΔΗΣ που δεν είναι το μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ