Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...

       Η "ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΦΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ...
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ




15 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΠΙ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούφοι είναι αυτοί που δημοσιεύουν ανοησιες και παραπλανούν τον κόσμο. Ενω μάλιστα γνωριζουν ότι το Δασαρχείο δεν επιτρεπει την ανακατασκευή των γεφυριών . Οποιος δημαρχος κ αν βγει αυτά τα γεφύρια νόμιμα δεν γίνεται να κατασκευαστούν ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aμα οι μπαρουφες του δημου δεν δωσουν μελετες, τι να εγκρινει το δασαρχειο του Χρυσαφη τα κακαλα ?

      Διαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή του Χρυσάφη είναι μία ανίκανη δημοτική αρχή που δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως κανένα δικό της έργο μετά από 4 χρόνια. Δεν είναι σε θέση να κάνουν ούτε μια πεζογεφυρα. Και όμως αυτήν την ανίκανη δημοτική αρχή και τον ανεπαρκεστατο Δήμαρχο Χρυσάφη τους κράτησε ζωντανούς ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδης, με αποτέλεσμα μάλιστα κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας, το δεξί χέρι του Φωτιάδη, ο Χρυσανθιδης να γίνει αντιδήμαρχος του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι άδικο για το Δήμο Σερρών και τους Σερραίους δημότες να έχουν μια τέτοια άχρηστη δημοτική αρχή και έναν Δήμαρχο του θεαθήναι Χρυσάφη, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προβολή του, οι φωτογραφήσεις και οι φιέστες. Πρέπει να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτοικοι της Σιγής δέχθηκαν απειλές από υποψήφιο-μπαροβιο του Χρυσάφη με σκοπό να τους κλείσει το στόμα... Ως πότε κύριε Δήμαρχε θα ανέχεστε τραμπουκισμους κατά των Δημοτών; Μήπως υπάρχει όντως η ΟΚΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βλάξ που απείλησε τους κατοίκους της Περιοχής Σιγής, χθες ή προχθές ήταν σε φωτογραφία μαζί με τον αρχηγό του Χρυσάφη, ούτε μύγα στον κόρφο τους.
      Για την ακρίβεια μας περνάει από τον νου "μήπως ενεργεί μετά από εντολές ανωτέρων του"?
      Άλλωστε για ένα αναλώσιμο νταή πρόκειται.

      Διαγραφή
  6. H Βαρβάρα έχει νόμιμο τρόπο να τα κατασκευάσει όπως και να κάνει την Σιγής πρότυπη πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν όντως ισχύει αυτό για το Δασαρχείο, τότε είναι άλλη μία τραγική συνέπεια της άθλιας (ως προς τον τρόπο που λειτουργεί )αυτής υπηρεσίας που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον... να δούμε πότε ο κούλης θα εκσυγχρονίσει το δημόσιο...Ο δήμος είναι έτσι και αλλιώς μόνο για λεζάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ψευτρονια κανατε μελετη για τα γεφυρια ; Αυριο θα ρθω να μου δωσεις φωτοτυπιες. Ουτε που σας νοιαζει

      Διαγραφή
  8. Η ΟΚΣ υπάρχει και καταστέλλει κάθε προβοκάτορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσάς ούτε η εξειδικευμένη ψυχοθεραπεία σας έπιασε?
      Τώρα το μόνο που σας μένει είναι η λοβοτομή.
      Βλαμμένο, ε.....βλαμμένο.
      Νταβατζίκο των μπάρ, ηλίθιε.

      Διαγραφή
  9. Αυτα που γράφει ο ανθρωπος του Χρυσάφη, ότι το Δασαρχειο απαγορεύει την ανακατασκευή πεζογεφυρων, είναι δικαιολογίες. Ας βγει η δημοτική αρχή με ένα επίσημο ΕΓΓΡΑΦΟ και να πει, γιατί δεν κατασκευάζει τις πεζογεφυρες στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων. Είναι σίγουρο, ότι υπάρχει διαδικασία για να κατασκευαστουν οι πεζογεφυρες. Μπορεί οι διαδικασίες να είναι χρονοβόρος. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα. Τέσσερα χρόνια ο Δήμαρχος της λεζάντας Χρυσάφης ξεκίνησε κάποια προσπάθεια, έκανε μια αρχή στις διαδικασίες με στόχο την κατασκευή των πεζογεφυρων; Η απάντηση είναι, ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ. Φτάνει τόσο παπατζιλικι! ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιον Δήμαρχο ετοιμάζει για βαρύ υπουργείο το Μαξίμου, Στο μυαλό του Κυριάκου
    Λέτε να είναι ο Χρυσάφης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ