Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

"ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ " : ΚΑΝΕΝΑ "ΚΑΠΕΛΩΜΑ" ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ...

.

Στην πενταεδρική περιφέρεια Σερρών που το κόμμα ΝΙΚΗ πήρε 4,1% ο πρώτος σε «σταυρούς» Ιωάννης Βαρώσης τοποθετήθηκε δεύτερος στην λίστα και πρώτος μπήκε ο κ. Ζώης Ζαρταλούδης ο οποίος τον Μάιο είχε βγει πρώτος σε σταυρούς στην Χαλκιδική η οποία όμως είναι 3δρική και πιθανότατα το κόμμα δεν θα πάρει έδρα.

Δηλαδή μεταξύ δυο πρωτευσάντων ο επικεφαλής του κόμματος κ. Νάτσιος επέλεξε τον κατά την κρίση του καταλληλότερο να στελεχώσει την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, η οποία σημειωτέον έχει δύσκολο έργο απέναντι στο καθεστώς των κομμάτων της Μεταπολίτευσης.

 Και αυτό το έκανε νόμιμα διότι του δίνει το Εκλογικός Νόμος. Οι υποψήφιοι που παριστάνουν τα θύματα  και φωνασκούν άλλα και οι δημοσιογραφούντες των "πετσωμένων" ΜΜΕ  δημιουργώντας άσχημες εντυπώσεις στα μικρά αντισυστημικά κόμματα που προσπαθούν να επιβιώσουν, επιεικώς μπορεί να χαρακτηρισθούν και ως ηλίθιοι , αν και τελευταίοι είναι προφανές ότι βρίσκονται σε συντεταγμένη υπηρεσια παραπληροφόρησης.

Σε οτι αφορά τους υποψηφίους κακώς διαμαρτύρονται διότι από την στιγμή που υπέγραψαν την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές της 21/5 αποδέχθηκαν πλήρως και το δικαίωμα του επικεφαλής να επιλέγει εκ νέου την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος χωρίς να δεσμεύεται από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών τοσο ως προς τα πρόσωπα όσο και προς την σειρα κατάταξης των υποψηφίων.

Δηλαδή είναι σαν να πηγαίνεις στο Καζινο, να κάθεσαι στο τραπέζι του BLACK JACK και να νομίζεις οτι παίζεις 31 τριανταμία, να τραβα χαρτί απο το 20 να καίγεσαι και μετα να διαμαρτυρεσαι

4 σχόλια:

  1. Καταλάβαμε τι είναι και το νίκη... Η κουτάλα είναι γλυκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νατσιός στρώνει το χαλί στην Αραμπατζή. Άντε οι θεούσες να κάνουν πέτρα την καρδιά τους και να ψηφίσουν τον γεωπόνο από τα Μουδανιά αλλά δεν φτάνουν. Μόνο ο Μιχαλολιάκος τα έκανε αυτά στις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . ΜΑΤΑΙΩΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΩΤΗΣ . . . . ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΝ . . . . ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΣΚΟΥΣΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ Τ ΑΦΗΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΛΕΩ , ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ , ΑΠ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ . . . . . . !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοκτόνησαν πολιτικά αυτοί. Ακόμα δεν μπήκαν άρχισαν τα χρυσαυγιτικα. Πρόβλεψη : θα μείνουν εκτός πάλι οριακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ