Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ Η ΝΔ !!!!

  Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!



11 σχόλια:

  1. Η φράση «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ» μεταφράζεται ως «το καλό δε βρίσκεται στο πολύ, αλλά το πολύ βρίσκεται στο καλό» και σημαίνει πως η ποσότητα δεν εξασφαλίζει την ποιότητα, αλλά η ποιότητα αντισταθμίζει την ποσότητα. Με άλλα λόγια, δεν έχει σημασία η ποσότητα (το πολύ) όσο η ποιότητα (το ευ).
    Το 'λεγαν οι Σπαρτιάτες λακωνικοί και ουσιώδεις αιώνες τώρα και το ενστερνίστηκε ολόκληρη η πατρίδα μας μ εμάς τους πολίτες της . . . . . !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιάζεσαι, περίμενε μέχρι τέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες που βιάστηκες iakxe μου για τον Λεονταριδη;
    Έτσι βιάζεσαι και για τα τοπικά δρώμενα.
    Να είσαι πιο συγκρατημένος για να είσαι αξιόπιστος.
    Και να ξέρεις εγώ ήθελα Λεονταρίδη και όχι το μ@λακισμενο Καρπουκτσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθολου δεν βιάστηκα , την ωρα που εκανα την αναρτηση ο Λεονταρίδης ήταν μεσα ... απλα κατεγραψα το γεγονος της στιγμης. Ο Καρπουχτσης κεδρισε την εδρα στον πόντο τα χαραματα.

      Διαγραφή
  4. Οι δικοί σου οι Ελληναράδες φταίνε που δεν έστειλαν ψηφοδέλτια στους Έλληνες του εξωτερικού. Για ελάχιστες ψήφους έχασαν την 13 έδρα. Θα την έπαιρναν από τον ΣΥΡΙΖΑ κ τη Σέρρες κ εδώ θα έβγαινε ο Θεοφιλος.
    Με μ@λ@κια ξεκινουν στην Βουλή
    Θα νας χαρίσετε ρε μπαγλαμάδες απίστευτο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατεβασαν υποψηφίους στο Επικρατείας και ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ της Μεταπολίτευσης που δεν θα δικαιούται κρατική επιδότηση. Ήταν θεμα στρατηγικής και επιλογής , ηλίθιε

      Διαγραφή
  5. Μην γράφεις ανοησιες . Τότε ας μην κατέβαζαν ψηφοδέλτια κ στην Σέρρες , την Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς . Διάβασα κ τις μπούρδες για την συσχέτιση κρατικής επιδότησης κ εγκληματικής οργάνωσης . Είσαι μεγάλος μπούφος και παντελώς άσχετος . Κοιταξε μην βρεθείς κ εσυ πίσω από τα σίδερα γιατί στα τριμελή εφετεία κακουργημάτων θα ξεκαρδιστούν με τις βλακείες που γράφεις . Τενεκέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκάσε βλακομουτρο .Σε δυο βδομαδες πήραν 6% οι Σπαρτιάτες και τώρα παραμιλάτε ομαδικω;ς ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ , μετράτε τις πληγείς σας.

      Διαγραφή
  6. Ιακχε είσαι μεγάλη κουφάλα, έβαλες φωτογραφία με πρώτο τον Λεονταρίτη και τον Καραμανλή να βλέπει την πλάτη του Χατζηβασιλειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ