Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

o iakxos : ΚΕΔΗΣ GATE : ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ (η συνεχεια)

    ΒULLING ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ...

                                                                  

        
 ... ΑΛΛΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ  ΤΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΠΑΛΑΖΗ  

 Συνεχίζουμε λοιπόν την ανάρτηση :

    Η α.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  "EΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ"  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ  Μια ανούσια συζήτησ...

Η τ.Καλλιτεχνική Δ/ντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και Υποψήφια Βουλευτής με την “Πλεύση Ελευθερίας” Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε τη διαγραφή της Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη από τη Συμμαχία Σερραίων καθώς και την απομάκρυνσή της από την ΚΕΔΗΣ, παραθέτει την άποψή της, αναφέροντας πολλά παραδείγματα και θέτοντας το ερώτημα για το αν πρέπει στον τόπο να ξεκινήσει μια επίσημη συζήτηση για έμφυλες διακρίσεις. Στην δημόσια παρέμβασή της η Καλλιόπη Ευαγγελίδου,αναφέρει χαρακτηριστικά , παρατηρούνται “Δείγματα μισογυνισμού από την δημοτική αρχή”, η οποία βρήκε ανταπόκριση από πλειάδα γυναικών που σχολιάσουν καυστικά την αντιμετώπιση του ζητημαστυος από την  δημοτική αρχή, ασχέτως εαν είχαν δίκαιο ή οχι.

Την υπεράσπιση της Συμμαχιας και του Δημάρχου ανέλαβε κατ' εντολή η ειδική συνεργάτις του Δημαρχου η οποία απάντησε ως εξής: 

Βλέποντας την ανάρτηση της κας Καλλιόπης Ευαγγελίδου σήμερα, στην οποία κατηγορήθηκε ο Δήμαρχος Σερρων Αλέξανδρος Χρυσάφης και η δημοτική αρχή Συμμαχία Σερραίων για μισογυνισμό νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα εξής:

Κατ αρχήν, όσον αφορά την επιλογή θέσεων ευθύνης α
πό τον Δήμαρχο πρεπει να τονιστει οτι:

Το 80% των ατόμων που επέλεξε ο Δήμαρχος ως ειδικούς του συνεργάτες ειναι γυναίκες!
Η Γενικη Γραμματεας του Δημου Σερρων ειναι γυναίκα!
Η Υπεύθυνη Τύπου του Δημάρχου ειναι γυναίκα!
Κατα την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, οι γυναίκες υποψήφιοι ηταν περίπου όσοι και οι άνδρες!  Τις δυο μοναδικός γυναίκες, που εξελέγησαν, στην παράταξη, ο Δήμαρχος αποφάσισε να τις αξιοποιήσει σε καίριες θέσεις ευθύνης απο την πρώτη μέρα της εκλογής τους εως και σήμερα, αφήνωντας εκτός αρκετούς εκλεγμένους άνδρες!

Αυτή η τοποθέτηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ομως  ειναι παντελ΄ως ασχετο και δεν μας εξηγεί η Ελισαβετ με ποιον τρόπο συνδέεται με τα τεκτενόμενα της διαγραφής της Χρυσανθης Παλαζη 

Από τους πολίτες, που είχε δικαίωμα ο Δήμαρχος να ορίσει στα Δ.Σ. των οργανισμών, τα περισσότερα άτομα ειναι γυναίκες!

Ολες αυτές οι θέσεις στις οποίες διόρισε ο Δήμαρχος γυναικες είναι διακοσμιτικες και ανευ αντικειμάνου , για το θεαθείναι που απλα ικανοποιει την ματαιοδοξία καθεμιας. Τι νοημα ΄έχει να ειμαι μια γυναίκα ταυτόχρονια στο Διοικητικό Συμβουλιο της ΔΕΥΑΣ , του ΔΗΠΕΘΕ και του ΟΠΑΚΠΑ ; Μπορει να προσφρερι τιποτα ή απλως βαφκαλιζεται οτι ασκει διοίκηση. Αλλωστε αυτή ειναι προσφιλής τακτική του Χρυσαφη απο την θητεία του στο Επιμελητηριο , να μοιραζει καθρεφτάκια στους αφελείς

Το γραφειο του το στελέχωσε με τέσσερα ατομα, όλες γυναίκες!
Η νομική σύμβουλος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. είναι γυναίκα!
Η νομική σύμβουλος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ήταν γυναίκα!

 Όμως  αγαπητή μου Ελισαβετ  ξέχασες να αναφέρεις αν δεν το απέκρυψες ότι  και  οι ειδικοί συνεργάτες "νομικοί Σύμβουλοι'' του Δημάρχου ειναι τρεις γυναίκες σημερα και πριν ο Σταυρος Αγγε΄λακης. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ εξαιρουμενης μιας που ήταν και ειναι σύζυγος ατόμων του στενού περιβάλλοντος του Χρυσάφη. 

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ


7 απο τους 8 Διευθυντές του Δήμου, που όρισε ο Δήμαρχος, είναι γυναίκες!
Όλοι οι προϊστάμενοι του Δήμου πλην 2 ειναι γυναίκες!

Οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι διορίζονται και επιλέγονται ιεραρχικά; με βάση αντικειμενικά κριτήρια που προβλέπονται από νόμο και δεν αποτελούν απολύτως επιλογές του Δημάρχου

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, και αντικειμενικά, οποιαδήποτε προσπάθεια να κατηγορηθεί ο Δήμαρχος για μισογυνισμός πέφτει στο κενό.

Αλλά και προσωπικά, θέλω να εκφράσω πως, ως ειδική συνεργάτης του Δήμαρχου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, δε φοβήθηκα στιγμή να εκφράσω την άποψη μου, να διαφωνήσω και να ορθώσω το ανάστημα μου, όποτε χρειαστεί. Κι αυτό όχι γιατί ο κόσμος μας ειναι ιδανικά πλασμενος για τη συμμετοχή των γυναικών στο δημόσιο βίο. Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί. Αυτό γιατί εδώ και δυο χρόνια δουλεύω με εναν Δήμαρχο, που πιστεύει ακραδαντα στις ικανοτητες και την αξια των γυναικων και το αποδεικνύει καθημερινά με τη στάση του. Με έναν Δήμαρχο, ο οποίος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο σε κανέναν να δείξει την οποιαδήποτε διακριτική μεταχείριση σε κάποια γυναίκα.


Αυτο δεν το καταλαβα καλα , μας το κάνεις πέντε ταλάρα λιανά, ρε Ελισαβετ ; ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ  ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ; 


Πρόσφατα, ο Δήμαρχος για σοβαρούς λόγους, που αφορούσαν τον Δημοσιονομικό Έλεγχο για την οικονομική διαχείριση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., πρότεινε και ομόφωνα η παράταξη αποφάσισε την διαγραφή της κας Παλαζη, παρέχοντάς της μαλιστα και χρονικό περιθώριο να προβεί η ίδια στην παραίτηση της. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΔΩ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΘΗΣ ΠΑΛΑΖΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

Με αντικειμενικά, επίσης, κριτήρια αποφάσισε την αντικατάσταση της κας Ευαγγελίδου απο τον πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη κ. Ανδρέου, το κύρος και το ειδικό βάρος του οποίου δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ;

ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡIΤHΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ

Η μέγιστη έκφραση του φεμινισμού είναι η ισότητα. Όχι η προνομιακή μεταχείριση. Το να απαιτούμε λοιπόν από τον Δήμαρχο να δείξει ανοχή και εύνοια σε πρόσωπα με μόνη αιτιολογία ότι είναι γυναίκες μόνο φεμινισμό δεν εκφράζει και εμένα προσωπικά με προσβάλει και με υποτιμά.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ , ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ και γιαυτό θα επανέλθω

1 σχόλιο:

  1. Η ουσία είναι, ότι πρέπει να υπάρξει πανσερραικη δημοτική συστράτευση για να απαλλαχθεί ο Δήμος Σερρών από τον Δήμαρχο, "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ", Χρυσάφη και το τσίρκο "Συμμαχία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ