Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΛΕΠΤΩΝ ΟΠΩΡΑΣ" ... (Video)

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ'' ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ; 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δελτίου Τύπου της Βαρβάρας Μητλιάγκα  η εταιρεία του ανέλαβε την βιοκλιματική μελέτη με την οικοδομική άδεια κατασκευής του Νέου Ολυμπιακών διατάσεων Κολυμβητηρίου, υποχρεούνταν να την παραδώσει μεχρι την 23.05.2023 αλλά αντί αυτού υπέβαλε στις 08.05.2023 δήλωση παύσης εργασιών  διότι ο Λουλουδάτος Δήμαρχος δεν είχε πληρώσει τον από 31.08.2022  πρώτο λογαριασμό με τα πρώτα παραδοτέα τμήματα του έργου διότι δεν υπήρχε η σχετική πίστωση στον Δήμο Σερρών !!!! 

Και εδώ γεννάται το ερώτημα : Που πιστώθηκε το 1.000.000 ευρώ της περιβόητης χρηματοδότησης Καραμανλή ; Εντάσσεται στα fake news ή χρησιμοποιήθηκε σε άλλες δραστηριότητες της ΛουλουδοΣυμμαχίας;

                                            
Και εκτός των αλλων διαπιστώθηκε ότι μεσα στο Αθλητικό Πάρκο υπάρχει χαρτογραφημένο ενα ρέμα χειμάρρου το οποίο δεν προβλέπονταν μέσα στα Τευχη δημοπράτησης της μελέτης που ανάλαβε μετα απο Διαγωνισμό. 

Το κατάφερε και αυτό ο Δήμαρχος της συμφοράς μετα το Δημοτικό Γήπεδο έθαψε με την ανευθυνότα και τις ολιγωρίες του και ενα εργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 5.500.000 € απο το 2019 επι Συριζα και με  επιπλέον χρηματοδότηση 1.000.000 € απο την Νεα Δημοκρατία η οποία απο "τον ρουν τον γεγονότων" αποδεικνύεται ότι ουδέποτε έφθασε στα Ταμεία του Δήμου Σερρών. 

Η δήλωση παύσης εργασιών της αναδόχου εταιρείας σύνταξης της βιοκλιματικής μελέτης λόγω μη πληρωμής εκ μέρους του Δήμου λογικά πρέπει να προκαλέσει την αντίδραση του τέως Υπουργού Κώστα Καραμανλή για τα πεπραγμένα του "Σύμμαχου" του Δημάρχου με τον οποίο έχει ταυτιστεί. 

Τραγικός ο Δήμαρχος στην συνέντευξη του πηγε με ανόητα και φτηνά επιχειρήματα να πείσει οτι οτι τέσσερα χρονια καθυστέρησαν για να κανουν βιωσιμο λειτουργικό το Νεο Κολυμβητήριο , ενω δεν ειχαν πίστωση του ποσού στον Δήμο, χωρια το αισχρο γλυψιμο στον Καραμανλή εν μέσω προεκλογικής περιόδου.



9 σχόλια:

  1. τον ακούς τον ψευταράκο και ντρέπεσαι. όχι για τον ίδιο, αλλά για όλους αυτούς που τον ανέχονται. και πρωτίστως τον Καραμανλή. Εσύ μας τον φόρτωσες, εσύ πρέπει να τον τελειώσεις. Αλλά δεν έχεις τα κότσια. Κι εσύ ξέρεις το πλιάτσικο της αρκούδας που γίνεται. Δεν υπάρχει Σερραίος που δεν στο είπε. Κατάντια. Αγράμματοι, υποκριτές. Να φύγουν τα παιδιά μας απο εδώ να προκόψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ του Δήμου Σερρών
    Ποιος μας διασφαλίζει ρε παπατζήδες ότι τα χρήματα είναι από την ΓΓΑ.
    Ποιό και πόσο μέρος της μελέτης του κολυμβητηρίου έχει εκτελεστεί?
    Εχει εκδοθεί ένταλμα πληρωμής για τον λογαριασμό που υποβλήθηκε?
    Και πάμε στα σοβαρά, όταν δεν υπάρχει εξασφαλισμένη πίστωση στο ταμείο του Δήμου πως έγινε ο Διαγωνισμός της μελέτης για το κολυμβητήριο?
    Πότε έπρεπε βάσει της σύμβασης να ολοκληρωθεί η μελέτη?
    Αυτά και άλλα πολλά εχω ρωτήσει με σχόλιο στα λιγούρια του SERRSBOMB, που κρύβονται κάτω από την φούστα του Αλέκου.
    Ανίκανοι σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι και αν προσάψεις στα "λιγούρια του SERRSBOMB", λίγο θα είναι.
      Είναι και αγράμματοι δικηγόροι.
      Έχουν και τον σμπίρο, που τους μαρτυράει τα πάντα.
      Είναι αξεπέραστοι συντάκτες κειμένων. Κάθε ανάρτησή του είναι πραγματικό μνημείο λόγου.

      Διαγραφή
  3. Φίλε " 7 Ιουνίου 2023 στις 4:02 μ.μ." περιμένεις από το serresbomb να γράψει αρνητικά για τον Χρυσάφη; Είσαι με τα καλά σου; Το serresbomb βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ του Χρυσάφη. Έχει αναλάβει να υποστηρίξει εργολαβικα τον ΑΠΡΑΚΤΟ Χρυσάφη. Λειτουργεί προβοκατορικα υπέρ του Χρυσάφη με ψέματα, διαστρεβλωση της αλήθειας, face news και κάνοντας πολιτικο bulling σε όποιον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης αντιπολιτευεται τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσάφης = ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ στο Κολυμβητήριο της Ομόνοιας, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ στο Κολυμβητήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ στη λειτουργία των ξενώνων της Χρυσοπηγης, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ στο θέμα των στρατοπεδων, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ, ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ παντού. Ο Χρυσάφης πάει μπροστά στις φιέστες, στις φωτογραφήσεις, στις βραβεύσεις, στα λουλούδια, στα λαμπάκια, στα πυροτεχνήματα στην ΦΙΓΟΎΡΑ και στην ΛΕΖΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ψευταράδες δεν ντρέπεστε?
    Νομίζετε ότι μπορείται να δουλευετε τον κόσμο?
    Τι γράφει η διακήρυξη του διαγωνισμού για την χρηματοδότηση της μελέτης?
    Η Βαρβάρα αναμασά χωρίς να καταλαβαίνει αυτά που την τάισαν να πει.
    Εμείς ρωτάμε, και ρωτάμε σοβαρά
    η χρηματοδότηση γράφει ότι είναι από Δημόσιες επενδύσεις και έσοδα Δήμου?
    Γιατί δεν πληρώνατε από τα έσοδα του Δήμου, ούτε αυτά τα χρήματα είχατε ρε ανίκανοι?.
    Τελειώσατε, ρε ψευταράδες, αρχηγοί των απευθείας αναθέσεων.
    Και χωρίς ντροπή βγάλατε τον εκ μεταγραφής φαφλατά και αρχιψευταρά να μας παπαριάσει περί ΓΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε, τι μας λες τώρα ότι ο Καραμανλής έδωσε μούφα χρηματοδότηση ; Και μας έπρηξαν προεκλογικά ότι σκορπάει δισεκατομμύρια ευρώ στον Νομο. Που πηγε το εκατομμύριο που δόθηκε υποτίθεται για την μελετη, στα ζουμπούλια και τους πανσέδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος αυτοδιοικητικός απέκτησε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χρυσάφης είναι ένας Δήμαρχος, ο οποίος στο τέλος της τετραετίας του δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο στην πράξη. ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. Ζει και αναπνέει ακόμη γιατί τον στήριζε σε όλη τη θητεία του η παράταξη του Φωτιάδη. Ο κόσμος τα ξέρει όλα αυτά και στις δημοτικές εκλογές θα μαυρίσει τον Χρυσάφη, γιατί αυτό είναι το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ