Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

ΕΝΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ EKTOΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ"

ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ KAI EΠΕΙΔΗ "ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΟΥ'' ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

 
ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΙΧΕ DE FACTO ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΥΠΕΡ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  THN KΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ !!!
 
 Έντρομος ο  Έλληνας Πρωθυπουργός αντι να αντιμετωπίσει διπλωματικά το θεμα με καταγγελία της Τουρκίας στον ΟΗΕ για ευθέως παραβίαση της Συνθήκης της ΛωΖανης επιδόθηκε με λεονταρισμούς σε έναν κομματικό σκυλοκαβγά με τον Τσιπρα για τους δύο Τούρκους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του Συριζα.
 Απαίτησε να υποχρεωθούν οι δυο εκλεγέντες να δηλώσουν οτι η Μειονότητα στην Θράκη ειναι Μουσουλμανική διαφορετικά να απενταχθούν απο τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους.

Ο Τσίπρας δεν αντέδρασε και ο Πρωθυπουργός  απείλησε να θέσει το θεμα στον Ερντογαν !!!  Εδώ αρχίσαν να γελάνε και τα περιστέρια της Πλατείας Ταξιμ στην Πολη.

Να διαμαρτυρηθεί σε ποιον; 
Στον ανθρωπο που οργάνωσε ολη την επιχείρηση, τον Τούρκο Πρόεδρο που ζητά να αναθεωρήσει την Συνθήκη της Λωξανης την οποία συνεχώς και απροκάλυπτα παραβιάζει και μιλάει για Τουρκική Μειονότητα στην Θράκη.

Τραγικός ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Αντι να απελάσει τον Τούρκο  Πρόξενο διοτι απο το Προξενείο σταλθήκαν χιλιάδες sms σε πολίτες της Μειονότητας με το μήνυμα "ο Τούρκος  ψηφίζει Τούρκο" , δηλαδή τους δυο υποψηφίους του Τσίπρα , τότε μιλάμε για έναν επικίνδυνο και ρίψασπι ανθρωπο αντάξιο να κυβερνήσει την χωρα  και μάλιστα εάν ο Ελληνικός Λαός ανοήτως  ως ιδανικός αυτόχειρας του δωσει την αυτοδυναμία και με ισχυρή εντολή τότε θα γίνει άκρως επικίνδυνος Μονάρχης για τα Εθνικά μας συμφέροντα.

  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΖΙΖΑ


4 σχόλια:

  1. Ενας κρατικοδίαιτος μπούλης, και τίποτα άλλο.
    Είναι δυνατόν αυτός να έχει ψηφοφόρους?
    Πόσο γκαγκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σερραικοσ ΣΥΡΙΖΑΣ έχει μία Παρθένα στην Κεντρική Επιτροπή. Ο Τούρκος άντρας της δουλεύει στην Τουρικική πρεσβυα στην Αθηνα.
    Αυτή να τους πει για το θέμα.
    Σύντροφοι έχετε τις απαντήσεις στο πιάτο και δεν τις σεβριρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε θα γράψεις τίποτα για το Δήμο; Ή είσαι ξενερωμενος που έφυγε το πουλέν σου ο Τσιτσιρικας γιατί τον κοροιδεψαν ο Τάκης και το Κουφό άλογο Τόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δουλευεις στην Τουρκική Πρεσβεια σύντροφοι πρεέπι να εισαι κωλος και βρακι με τον Ερτογαν.
    Τι ρολο παιζουν τελικα αυτοι οι δυο;
    Απ τα Σερρας και στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ