Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΚΕΔΗΣ GATE : ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ

     Η α.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  "EΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ"  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ 


Μια ανούσια συζήτηση για την έμφυλη βία και τον μισογυνισμό άνοιξε από μια ανάρτηση της Καλλιόπης Ευαγγελίδου στο FB για την συμπεριφορά του Δημάρχου και των μελών της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ σχετικά με την διαγραφή της Χρυσάνθης Παλάζη για το οικονομικό σκάνδαλο στην ΚΕΔΗΣ. 

Αν εξαιρεσω την αναφορά στην προσωπική της περίπτωση για τις μεδοθεύσεις του Δημαρχου στην σκανδαλώδη αντικατάστασή της από την θέση του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, δεν συμφωνώ καθόλου με την ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , διότι η αμετανόητη κ. Παλάζη εισέπραξε αυτο΄ που της αναλογούσε μετά την αμετροεπή και αλαζονική συμπεριφορά της και η όποια αντιμετώπισή της δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

Στην δημόσια συζήτηση προς υπεράσπιση του Δημαρχου παρενέβη και η Ελισσάβετ Γκεντσίδου, δικηγόρος εκ ΄΄Σκουτάρεως ορμώμενη , η οποία εκτέθηκε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ φυσικά απέτυχε να εκλεγεί και πήρε το αντίδωρό της απο τον Δήμαρχο που την διόρισε "ειδικό συνεργάτη του" και σήμερα βιοπορίζεται με τα χρήματα των Σερραίων Δημοτών με έναν διόλου ευκαταφρόνητο μισθό χωρίς να είναι μετρήσιμη η αναγκαιότητα και η ωφέλεια του διορισμού της δεδομένου οτι ο Δημαρχος εχει διορίσει ακόμη δυο γυναίκες δικηγόρους ως "ειδικούς συνεργάτες του" (ένα θέμα για το οποίο θα ασχοληθούμε σε επόμενες αναρτήσεις αφού ο Δήμαρχος αγνόησε προκλητικά την από 17.04.2023 ανάρτησή μας).

συνεχίζεται ...


19 σχόλια:

  1. Ο ανανδρος Χρυσάφης, όπως τον χαρακτήρισε η Παλαζη, έβαλε μπροστά τους μισθοφόρους του, για να τον υπερασπιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι η Ελισάβετ; Η ειδική συνεργάτης του Χρυσάφη;;; Με τι προσόντα την πήρε;;; Μέσω ασεπ έγινε η πρόσληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσα, παλι εσυ ! Αλλη δουλεια δεν εχεις ???

      Διαγραφή
  3. Βρε βλαξ άλλη δουλειά δεν έχει η Χρύσα θα κάθετε να γράφει στα blogs. Εσύ ποιος είσαι που συνέχεια κατηγορείς την πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν εισαι η Χρυσα, γιατι βριζεις, Χρυσα ? Χαχαχα, τοσο μυαλο ...!

      Διαγραφή
  4. Με προσόν το γλύψιμο φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με την πρώτη ευκαιρία ας ανακοινώσουν και την στελέχωση του γραφείου του Δημάρχου. Να συνειδητοποιήσιυν κι αυτοί που δεν γνωρίζουν την πελατειακή σχέση . Τώρα σε ότι αφορά τις γυναίκες μέσω COVID ας τολμήσουν να βγάλουν τις συμβάσεις τους στον αέρα. Γιατί προσλήφθηκαν που θα έπρεπε να εργάζονται. Με τα λίγα με τα πολλά θέλει να αποδείξει ότι ο Δήμαρχος με το 80% γυναικών, δεν έχει καμία εκτίμηση τους άνδρες. Όσο για την νομική υποστήριξη που παρέχουν, δια του αποτελέσματος θα έπρεπε να απολυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλη μία που απέτυχε να εκλεγεί με τον Χρυσάφη και ο Αλιέκος την έκεμε "ειδική συνεργάτη" να πληρώνεται απ τον Δημο για να χειροκροτάει τον Δημαρχο.
    Α ρε Σερραίε ποιούς ταίζεις με τα λεφτάκια σου. Αμ και νάκαναν δουλειά, πάει στο καλό, αυτοί περνούν απ τον Δήμο μόνο για να πληρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΚΕΝΤΣΟΥΔΗ ΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την μια και μοναδική φορά που "χρησιμοποίησε" ο Δήμαρχος την Γκεντσούδη, αποτυχούσα υποψήφια δημοτική σύμβουλο, ήταν σε μια εισήγηση που έκανε στα ΑΣΤΕΡΙΑ, όταν συνεδρίαζε εκεί το δημοτικό συμβούλιο,
    Μετά την εισήγηση , όλοι αναρωτιόμασταν τι είπε.
    Έκτοτε , μηδέν από μηδέν, μηδέν.
    Απλά πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Χρυσάφης ή ο Σπύρος ή Βασιλάκης (Καΐλας) Χρυσανθίδης, μπορούν να μας δώσουν την στελέχωση του γραφείου του Δήμάρχου?
    Ονόματα, πλήθος ατόμων και ειδικότητες?
    Επίσης μπορούν να μας πουν εάν η φήμη για αποχώρηση της Αλεξάνδρας Ελευθεριάδου έχει κάποια σχέση αλήθειας, και γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο ύποπτο φαίνεται:
    Όταν αποχωρούσε ο Χρυσανθίδης, σε κατά κάποιον τρόπο ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λες και η προδοσία προς την παράταξη με την οποία εξελέγης είναι ιδιαίτερο έντιμο γεγονός, από την παράταξη Φωτιάδη με τις όποιες γελοιότητες, από δάκρυα μέχρι δεκάρικους του κώλου.
    Ο Φωτιάδης έλειπε την Σικελία και εμφανίστηκε μέσω σκάιπ.
    Τώρα με αυτή την κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που άγγιξε τα όρια της γελοιότητας και θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί σε 10 λεπτά, αλλά εξελίχθηκε σε θεατρική παράσταση με κάκιστους ηθοποιούς, με τάση ανθρωποφαγίας, και βγάλσιμο από κάδρο του Χρυσάφη, που είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος.
    Έλειπε ο Χρυσάφης στην Αθήνα, και εμφανίστηκε και αυτός μέσω σκάιπ.
    Αραγε σε εμένα που είμαι πιο πονηρός, με έρχεται η σκέψη
    Ρε αυτοί συνεννοημενοι είναι, μας δουλεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη,
    δώσε μία μικρή βοήθεια.
    Ποιός έχει αναλάβει την σύνταξη των αναρτήσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ αξία τον δίνετε τον Χρυσανθίδη... Είναι κατσικοποδαρος όπου πάει φέρνει την καταστροφή... Θα φέρει και άλλους τριγμούς στην Συμμαχία... Ήδη άρχισε να τρώει καρπαζιές... Υπομονή και θα μείνει η Αλέκος με την Σπύρο μόνοι τους και θα κλαίνε την μοίρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. . . . MIA KAI MONADIKH EINAI H ELISABET . . . . https://youtu.be/AC3VV8FbA9o
    MONON TO KOYBOYKLIO SERRWN GENNAEI TIS ELISABET . . . . XAIRE STAYROYLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ